< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Windows 10 İmaj Dosyasını Geri Yükleme
-
-
imaji hangi programla aldiysan onun la geri yükleme yapman gerek.Misal ghost imaj - acronis ...vs.....
ben imaj aldikdan sonra usb den boot flash oluşturuyorum winpe yani takiyorum usb yi D diskinde veya harici harddiskdeki imajı geri yüklüyorum. Acronis kullanıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Öncelikle ilgin için teşekkür ederim 3 farklı şekilde harici hdd ye imaj aldım ilki Windowsun denetim masasındaki aracı kullanarak diğeride Acronis ve Macrimum Reflect ben Windows ile aldığımı yüklemek istiyorum nasıl bir yol izlemem lazım teşekkürler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kurma işini hallettim Acronis ile aldığım imajı yüklerken hata verdi olmadı Windowsun kendi içindeki ayar ile yedekleme oluşturmuştum onunla hallettim teşekkürler
Sizin adınıza sevindim.Ben windows icinden imaj alma ile ilgili hicbir bilgim yok.Hep Acronis kullanırım.Simdiye kadarda bi sknti yaratmadi.İyi forumlar dilerim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür ederim çok sağolun
-
imaj dosyasından kasıt benim açtığım konuyla ilgili sanırım öyleyse nasıl yaptınız anlatabilirseniz bana çok faydası olur
arkadaşlar başlığı eksik olarak yazmış olabilirim ama sormak istediğim yeni formatlanmış bir bilgisayarım var anamakine olarak kullanmaktayım.
benim için önemli olan 2 tane lisanslı proğramım var ve sql üzerinden işlem yapmaktadır.
şimdi ben kurulu olan 2 tane proğramım ile windowsu kendime bi kurulum dosyası oluşturup format çekerken şuanki C olarak yükleyebilirmiyim yani 3 5 ay sonra format çekersem lisanslı olan proğramlarımla birlikte format sonrası kurulum yapmak istiyorum.
inşallah anlatabilmişimdir.
Benzer içerikler
- scanning and repairing drive ne demek
- kmspico nedir
- antimalware service executable kapatma
- fliphtml5 kitap indirme
- bu klasörde değişiklik yapabilmeniz için administrators size izin vermelidir
- windows 11 şifre kaldırma
- bilgisayardan ses gelmiyor
- bilgisayar açılmıyor
- autocad sistem gereksinimleri
- bilgisayara şifre nasıl koyulur windows 11
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X