Arkadaşlar hayırlı geceler
Yeni bir eve taşındım kanal araması yaptırıyorum biraz sıkıntılı bir bina kanalların çoğunu bulamıyor 11245 v 4800 frekansından kanal 7 ve 11127 v 27498 frekansından kanal d ve bir kaç Türk kanal buluyor show star gibi TRT gibi kanallar yok bu neyden kaynaklanıyor diseqc 1 seçtim diğerlerinde hiç kanal bulamıyor sorun neden kaynaklı uydu dan mı TV den mi yoksa benden mi anlamadım yardımcı olabilecek arkadaş varsa sevinirim
Multi svic lerin şekli de bu şekilde kanal araması yaptığım zaman fişin takılı olduğu yerde ışık yanıyor sinyal gidiyor yani multisiwic lere binadan benden başka oturan da yok soramiyorum da kimseye
kurulu windows 10 iso yapma
arkadaşlar başlığı eksik olarak yazmış olabilirim ama sormak istediğim yeni formatlanmış bir bilgisayarım var anamakine olarak kullanmaktayım.
benim için önemli olan 2 tane lisanslı proğramım var ve sql üzerinden işlem yapmaktadır.
şimdi ben kurulu olan 2 tane proğramım ile windowsu kendime bi kurulum dosyası oluşturup format çekerken şuanki C olarak yükleyebilirmiyim yani 3 5 ay sonra format çekersem lisanslı olan proğramlarımla birlikte format sonrası kurulum yapmak istiyorum.
inşallah anlatabilmişimdir.
hayırlı akşamlar
z848
|
j-tech mause model=sn-308
|
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 198
İkinci El Bölümü Mesajları: 59
Konularının görüntülenme sayısı: 1.144 (Bu ay: 66)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 8 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Diğer ikinci el ürünler