Şimdi Ara

Yeni evde uydu kanalları sıkıntısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yeni bir eve taşındım kanal araması yaptırıyorum biraz sıkıntılı bir bina kanalların çoğunu bulamıyor 11245 v 4800 frekansından kanal 7 ve 11127 v 27498 frekansından kanal d ve bir kaç Türk kanal buluyor show star gibi TRT gibi kanallar yok bu neyden kaynaklanıyor diseqc 1 seçtim diğerlerinde hiç kanal bulamıyor sorun neden kaynaklı uydu dan mı TV den mi yoksa benden mi anlamadım yardımcı olabilecek arkadaş varsa sevinirim

Multi svic lerin şekli de bu şekilde kanal araması yaptığım zaman fişin takılı olduğu yerde ışık yanıyor sinyal gidiyor yani multisiwic lere binadan benden başka oturan da yok soramiyorum da kimseye

• Böyle tespit edemeyiz hocam çanak ayarıda kaymış olabilir bi uyducu çağır derim. Senin yapabileceğin daire içi kablolarını kontrol etmek ek noktası vs varsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AMC -- 25 Ağustos 2024; 11:39:8 >
  • AMC A kullanıcısına yanıt

Teşekkürler herkes taşınsın da bakalım ona göre getirtecem artık biraz idare ediyim

• Birde bu multisiwic lerin benim eve giden kablosu üstte veya alttkinde olması farkeder mi bi kaç kişi üste tak daha iyi olur dediler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.