Şimdi Ara

Windows 10 Yükseltme Sorunu ( Yükleme Ekranında Kalıyor )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
19.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yaşadığım sorun 5 6 defa denememe rağmen windows 10 yükseltmesini yapamadım. Windows Update indirip denedim olmadı, usb belleğe attım olmadı, iso dosyası inidirp dvd ye yazdırdım olmadı. 5 6 defa windows uptadeden indirip denedim yok olmuyor. Herşey yükleniyor güncelleniyor hazırlanıyor. interneti kapatıp denedim yok internet varken yok, hep girişteki mavi Microsoft ekranında kalıyor belki uzun sürüyodur diye geceden sabaha kadar açık bıraktım kıpırdama yok aynı ekran karşımdaydı. Biri yardım etsin gözünüzü seveyim.

• Kurulum ekranında, kuruluma başlamadan önce, güncellemeler denetlensin mi, indirilsin mi gibisinden soruyor. Güncelleme yapmadan direkt yüklemeyi seçin. Yüklerken de bilgisayarın internet bağlantısını keserseniz sorun çıkmayacaktır. Kurulum güncelleme aşamasında takılıyor galiba.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdmGdk

Kurulum ekranında, kuruluma başlamadan önce, güncellemeler denetlensin mi, indirilsin mi gibisinden soruyor. Güncelleme yapmadan direkt yüklemeyi seçin. Yüklerken de bilgisayarın internet bağlantısını keserseniz sorun çıkmayacaktır. Kurulum güncelleme aşamasında takılıyor galiba.

dediğiniz gibi de yaptım ama sonuç aynı, ilk açılışta mavi windows simgesinde kalıyor ilerleme yüzdesi gelmiyor. iso dosyasını dvd ye yazdım yine aynı
  • Bir sorun olduğu belli.Ancak bilgisayar dediniz mi kaç marka kaç model var.Yardım istiyorsanız marka ve model belirtin.Ayrıca sistem olarak 7 den mi 8 den mi yükseltiyorsunuz.Yükselttiğiniz sistem tüm güncellemeleri aldı mı.Bunun gibi bazı şeyleri yazarsanız daha çok yardım alabilirsiniz gibime geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rebanuba

Bir sorun olduğu belli.Ancak bilgisayar dediniz mi kaç marka kaç model var.Yardım istiyorsanız marka ve model belirtin.Ayrıca sistem olarak 7 den mi 8 den mi yükseltiyorsunuz.Yükselttiğiniz sistem tüm güncellemeleri aldı mı.Bunun gibi bazı şeyleri yazarsanız daha çok yardım alabilirsiniz gibime geliyor.

Doğru söylüyorsunuz.

Laptop: SAmsung rv511 s04tr modeli (http://www.samsung.com/tr/support/model/NP-RV511-S04TR )

İşlemci: i5

Ekran kartı: 1 GB Nvidia 315m

Ram: 4 GB

Sistem: Windows 7 Home ( Orjinal )

Windows uptade deki tüm güncellemeleri yükledim ama sonuç aynı, iso dosyasını inidirp temiz kurulum yaparım dedim ama sonuç yine aynı. Girişte windows simgesinde takılıp kalıyor.

• hocam az önce usb yardımıyla uefi kurulum yaptım o ekranla hiç karşılaşmadım bir de onu deneyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • proğram ekle kaldırda intel in bir kaç driverı vardır(ekran kartı değil). bunlardan biri sorun çıkarıyor. bus driver mı ne yazıyordu hatırlamıyorum. kaldır zaten Windows 10 driverlarını kendi yükler. benim laptop öyle düzeldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MetalWave -- 14 Eylül 2015; 11:03:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetalWave

proğram ekle kaldırda intel in bir kaç driverı vardır(ekran kartı değil). bunlardan biri sorun çıkarıyor. bus driver mı ne yazıyordu hatırlamıyorum. kaldır zaten Windows 10 driverlarını kendi yükler. benim laptop öyle düzeldi

baktım oraya ama intel'in tek bir programı dahi yüklü değil şuan bilgisayarda intel le ilgili bişi yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: BroFenomen

hocam az önce usb yardımıyla uefi kurulum yaptım o ekranla hiç karşılaşmadım bir de onu deneyin

o dediğiniz uefi nasıl bişey bilmiyorum ben
  • aynı sorun broadcom wifi kartı kullanan samsung laptopların çoğunda var, bayadır konuşuluyor microsoft forumlarında. şimdilik tek çözüm wifi kartı değiştirmek. wifi kartını değiştirirsen windows10 boot ekranında donma olayı bitiyor, sorunsuz windows10 kurup kullanabiliuosum. kesinlikle broadcom markasınsan uzak dur, ben atheros ar5b225 modelini aldım sanalpazardan 25tlye ikinci el olarak. microsoft forumlarında atheros ar5b195 modelinin de sorunsuz olduğu söyleniyodu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoRnTuNeS -- 21 Eylül 2015; 4:34:09 >
  • Merhabalar, samsung rv511 model laptop bilgisayara ne yaptiysam Windows 10 yukseltmesini yapamadim. Logo ekraninda kaliyor, defalarca denedim cozemedim. Siz sorunu cozebildiniz mi acaba?

• bende de durum halen aynı yok yükleyemedim 10 defa denedim olmadı
  • arkadaşım bios ayarlarında OS optimized defaults ayarı (other OS) ile yaparak dene birde
  • bende de resimde gösterdiği "dosyalar kopyalanıyor" ekranın da kalıyor. 12 - 13 saat bekledim geçmedi. arkadaşın yaptığı gibi her yolu denedim. hd tune programıyla ssd'yi de tarattım disk sağlam çıktı. nasıl yükleyeceğiz biz bunu arkadaşlar
  • bi biien, anlayan yok mu. çok mağdur durumdayız...
  • Valla ayni sorun sony marka laptopum da oldu boyle kala kaldim

• İndirdiğiniz ISO dosyasını tekrar indirin hatalı inmiş olabilir.

• Şimdilik tek çözüm wifi kartını değiştirmek ama pc'nin içini açmak istemiyorum. Daha iyi bir öneri gelene kadar win 8 e devam.

• aynı sorunla bende karşılaştım, window 10 mavi yüklenme ekranında kalıyor, 8 kurdum, güncelleyin dedim yine dolup kalıyor aynı yerde, bu windows 10 un hatasıdır
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.