Şimdi Ara

Windows 10 Yükseltme Sorunu ( Yükleme Ekranında Kalıyor ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
1
Favori
19.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bilgisayar Samsung NP350E5C laptop. Uzun süredir bu bilgisayarda Windows 10 u kullanıyorum bugün sabah bir güncelleme geldi ve yeniden başlatma istedi. Yeniden başlat dedim ve yaklaşık 2 saattir siyah ekranda altta yükleme işareti dönüyor. Laptop öyle kaldı. Bi yardımcı olabilecek kimse varmı?

Windows 10 Yükseltme Sorunu ( Yükleme Ekranında Kalıyor )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gerezingen -- 30 Eylül 2016; 16:03:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Gerezingen

Merhaba arkadaşlar bilgisayar Samsung NP350E5C laptop. Uzun süredir bu bilgisayarda Windows 10 u kullanıyorum bugün sabah bir güncelleme geldi ve yeniden başlatma istedi. Yeniden başlat dedim ve yaklaşık 2 saattir siyah ekranda altta yükleme işareti dönüyor. Laptop öyle kaldı. Bi yardımcı olabilecek kimse varmı?

Bi arkadaşın bilgisayarını güncellerken de aynı durum oldu. FAkat o arkadaşın bilgisayar donanımı biraz eski idi. TA core2 duo zamanlarından. Aslında Redstone güncellemesine kadar sorun yoktu. Redstonu yüklerken böyle oldu. Ben yarım saat sonra dayanamadım bastım resete. Meğer makine yeniden başlamaya çalışıyormuş tekrar yeniden başlayınca bir kez daha aynı duruma düştü, yine bi yarım saat bekledim ne olur olmaz diye, sonra ben iteledim bunu yine bastım düğmesine Sanırım böyle bir iteleme öteleme durumu var. Sizin makinanızda da benzer bir durum olabilir.

Reset atın o kaldığı yerden devam edecek. Eğer edemezse -ben bu işi beceremedim aga en iyisi eski ayarlara döneyim diyecek.

Birde; Yukarıda defalarca belirtilmiş ama gözden kaçıyor sanırım.

Lütfen bir sorun yaşadığız zaman sorun yaşadığınız makinanın marka, model ve özellikle ne tür bir işlemci kullandığı gibi ayrıntılı donanım bilgilerini de yazın ki ona göre bizde nokta atışı yapalım.

Win 10 eski sistemleri sevmiyor. Bu net. Hele redstone zaten yüklenmeyebiliyor bile.

Skylake'lerde ise akıyor resmen.

• quote:

Orijinalden alıntı: Spinata

quote:

Orijinalden alıntı: Gerezingen

Merhaba arkadaşlar bilgisayar Samsung NP350E5C laptop. Uzun süredir bu bilgisayarda Windows 10 u kullanıyorum bugün sabah bir güncelleme geldi ve yeniden başlatma istedi. Yeniden başlat dedim ve yaklaşık 2 saattir siyah ekranda altta yükleme işareti dönüyor. Laptop öyle kaldı. Bi yardımcı olabilecek kimse varmı?

Bi arkadaşın bilgisayarını güncellerken de aynı durum oldu. FAkat o arkadaşın bilgisayar donanımı biraz eski idi. TA core2 duo zamanlarından. Aslında Redstone güncellemesine kadar sorun yoktu. Redstonu yüklerken böyle oldu. Ben yarım saat sonra dayanamadım bastım resete. Meğer makine yeniden başlamaya çalışıyormuş tekrar yeniden başlayınca bir kez daha aynı duruma düştü, yine bi yarım saat bekledim ne olur olmaz diye, sonra ben iteledim bunu yine bastım düğmesine Sanırım böyle bir iteleme öteleme durumu var. Sizin makinanızda da benzer bir durum olabilir.

Reset atın o kaldığı yerden devam edecek. Eğer edemezse -ben bu işi beceremedim aga en iyisi eski ayarlara döneyim diyecek.

Birde; Yukarıda defalarca belirtilmiş ama gözden kaçıyor sanırım.

Lütfen bir sorun yaşadığız zaman sorun yaşadığınız makinanın marka, model ve özellikle ne tür bir işlemci kullandığı gibi ayrıntılı donanım bilgilerini de yazın ki ona göre bizde nokta atışı yapalım.

Win 10 eski sistemleri sevmiyor. Bu net. Hele redstone zaten yüklenmeyebiliyor bile.

Skylake'lerde ise akıyor resmen.

O dedigin reset olaylarını bende birkaç kez yaptım sanırım PC nin kafasını çok karıştırdım bilgisayar aslında polanyadan alınma daha önce yurtdışında yaşadığım için belarusta kullandım orda birçok kez güncelleme yaptım ama herhangi bir sorun olmadı . Türkiye ye gelince nerden yaptım yapmaz olaydım bi güncelleme yaptım gitti canım bilgisayar . Kurtarmaya çalıştım fabrika ayarları falan derken içinde ne var ne yok onlarıda sildim. Acaba diyorum bu sevgili ülkemde güncelleme yapınca yurtdışı oldugu icin bi engelleme gibi birşey olabilirmi (cep telefonlarında olduğu gibi). Birde laptopun içeriği hiç aklımda degil o yüzden yazamıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gerezingen G kullanıcısına yanıt
    Donanımınız yetersiz. Çoğu Redstone güncellemesi önce donanımı ölçüyor. Kaldıramıyacağına aklı kesince tekrar gerisin yüklüyor. Sizinki fayda etmemiş. Garibim geri de gidememiş.
    Orta yerde nefesi kesilmiş. Fakat artık intel-Microsoft işbirliği var gibi. Bence Skylake'sız Win 10 çokta elzem değil.
  • Spinata S kullanıcısına yanıt
    25 liraya bi formatla sorunu hallettik yardımlarınız için teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.