Şimdi Ara

Windows 10 da Şifrelenmiş Dosyayı Açma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
96
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarıma format atmadan önce bir dosyayı şifreleyip usb belleğime atmıştım şimdi ''Bu dosyayı açmaya yetkiniz yok. İzin almak için dosyanın sahibini veya bir yöneticiyi görün.'' Hatasını alıyorum çözümü var mıdır ?

• Çözümü var. Neyle şifreledin dosyayı?

• kmlhyt kullanıcısına yanıt

Hocam hatırladığım kadarıyla klasör özelliklerine gelip veriyi korumak için içeriği şifrele dedim

• aeazkmı A kullanıcısına yanıt

Programı sağ tıklayıp özellikler seçin oradan güvenlik sekmesine Gelin daha önce oluşturduğunuz eski pcdeki kullanıcı adı varsa onu seçin daha sonra bütün kutucukları izin ver olarak işaretleyin sonra tamam deyip sifreli dosyayi açmayı deneyin. Cok ozel degilse eger dosyayi bana ulastirirsaniz yardimciyi olmaya calisirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kmlhyt kullanıcısına yanıt

Özellikler kısmında sadece genel ve ayrıntılar var güvenlik kısmı yok. Dosyayı usb bellek dışında hiçbir yere aktaramıyorum. İnternette konuyla alakalı kaynaklar genelde ingilizce veya ingilizceden çevrilmiş olduğu için tam anlayamadım ama güvenlik sertifikasıyla alakalı bişeylerden bahsediyolar

• aeazkmı A kullanıcısına yanıt

https://wetransfer.com ile dosyayı göndrebilirsiniz. dilerseniz özelden yazın. yardımcı olmaya çalışırım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.