s.a arkadaşlar dün bilgisayarıma format attım windows 10 kurdum kurarken şifre felan istedi bende mecbur girdim şimdi o şifreyi bilgisayar her açılışında istiyor benden bende onu kaldırmak istiyorum biraz nette araştırdım ekte resimde gibi birşey çıktı ama kaldır butonu aktif değil sizce ne yapmam lazım ?? |
Windows 10 oturum açma seçenekleri
-
-
Merhaba;
Bilgisayarım, sağtuş yönet, yerel kullanıcı ve gruplar.... ilgili kullanıcının üzerinde sağ tuş şifreyi boş olarak seçebilirsiniz.
Kolay gelsin.
-
üstad bende öyle birşey yoktur ...
-
Merhaba;
Dosya Gezgininde Bu Bilgisayar diye görünmesi lazım!
-
Yada;
Çalıştıra Bilgisayar Yönetimi yazdığınızda çıkması lazım..
-
valla üstad bende bu çıkıyor birde sizin bilgisayar neden ingiizce bilgisayar mühendisi misiniz ??
-
ctrl+alt+delete tuş kombinasyonunu uygula. açılan pencerede şifre değiştiri seç. kullandığın şifreyi gir, diğerlerini boş bırak.
arama çubuğunda cmd yaz. yönetici moduyla çalıştır. açılan pencerede
net user yazıp enterle. kullanıcı adlarını gör. değiştirmek istediğin kullanıcı adı hangisi ise cmd penceresinde aşağıdaki komutları uygula.
şifre değiştirmek:
net user kullanıcıadı yenişifre
şifre kaldırmak:
net user kullanıcıadı *
şifre girmeni isteyecek. iki kere enter tuşuna bas.
-
VALLA USTA DEDİklerinin hepsini yaptım işe yaramadı..
birde ctrl +alt delete deyince şifre değiştir diye bir seçenek çıkmadı ...
-
resime şimdi baktım da pin ile upğraşıyorsun galiba. microsoft'a hangi mail ile oturum açıyorsan, giriş yapman gerekir. oturum açmadan şifre felan değiştiremezsin. anca giriş yapıp, sonra da microsoft hesabını kaldırırsan, windows şifresi ile başbaşa kalırsın.
-
evet pin diye geçiyor bakalım birazda buna uğraşalım inşallah kalkar ... microsoftun saçma sapan işler işte ilk defa başıma böyle birşey geldi..
-
Merhaba;
Sorunun asıl sebebi şu. Windows yeni işletim sistemlerinde sistemi kurarken internet bağlı ise microsoft hesabı ile giriş yapmanızı istiyor. Bu şekilde giriş yaptı iseniz ayarlarda hesaplar kısmında microsoft hesabınızın hemen alt kısmında bunun yerine yerel hesap kullan diyerek problemi çözebilirsiniz.
-
evet dediğinizi yaptım sorun çözüldü saol teşekkür ederim...
Benzer içerikler
- bu bilgisayara bağladığınız en son usb aygıtı arızalı olduğundan
- bu yazılım oyunla aynı anda kullanılamaz virtual controller
- sembollerle kalp yapma
- monitor going to sleep hatası çözümü
- omegle cihazlarınıza erişimi engellediniz hatası
- laptop menteşe tamiri
- windows ekran görüntüsü alma
- silinen dosyaları geri getirme
- bağlantı sıfırlandı.
- udf dosyası nasıl açılır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X