Şimdi Ara

Oturum açma ekranında klavye çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
14.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar pc yi açtığımda otum açma ekranında parolama giricem ama klavye çalışmıyor oturum açma ekranı geldiğinde normalde açıldığında numlock capslock yani tüm tuşlar çaılışıyor ama oturum açma ekranı geldiğinde parolamı giricem ama tuşlar etkisiz oluyor numlock basıyorum ne tuş yanıyor ne bişey sadece kalvyedeki power ve sleep tuşları çalışıyor sadece ikisi anlamadığım bunlar çalışıyorsa diğer tuşlar nie çalışmıyor acil yardım edin windows xp kullanıyorum. Klavyem usb

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Oturum Açma Ekranında Klavye Çalışmıyor Sorunu

Bilgisayarınızın oturum açma ekranında, Windows şifre ekranında, PIN girerken veya kilit ekranında klavye çalışmıyorsa, aşağıdaki çözümleri deneyebilirsiniz:

• Harici Klavye Bağlayın: Farklı bir harici klavye bağlayarak klavyenizin arızalı olmadığını kontrol edin.
    • Ekran Klavyesini Kullanın: Windows 10 ve üzeri sürümlerde, görev çubuğundaki Erişilebilirlik simgesine tıklayarak ekran klavyesini açabilirsiniz.
    • BIOS Ayarlarını Kontrol Edin: Bilgisayarınızın BIOS ayarlarına erişin ve USB Klavye Desteği seçeneğinin etkinleştirildiğinden emin olun.
    • Sistem Geri Yükleme Yapın: Bilgisayarınızın daha önce düzgün çalıştığı bir tarihine sistem geri yüklemesi yapmayı deneyin.
    • Donanım Sorunlarını Giderin: Aygıt Yöneticisi'ni açın ve Klavye bölümündeki sürücülerin güncel olduğundan emin olun. Ayrıca, sürücülerinizi yeniden yüklemeyi veya güncellemeyi deneyebilirsiniz.
    • Bilgisayarı Güvenli Modda Başlatın: Bilgisayarı güvenli modda başlatarak üçüncü taraf yazılımların soruna neden olup olmadığını kontrol edin.
    • Klavyeyi Değiştirin: Yukarıdaki çözümler sorunu gidermezse, klavyenizin bozuk olma ihtimali vardır ve değiştirilmesi gerekebilir.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Biosta USB Keyboard Support seçeneği olmalı, aktif konuma alın.
  • Bilgisayarinizi baslatin f8 ile guvenli kipe girip guvenli kipte oturumunuzun sifresini kaldirip oyle deneyin.
  • Güvenli kipte mavi ekran hatası veriyor malesef

• o zaman diskinizi sokup baska makinede once virus taramasi yapip sonra yedeklerinizi baska bir diske aktarip bu diski sifirdan bolumleyerek yeni windows kurulumu yapin.
  • Laptop olmasa yaparız da laptop oldugu icin pek mümkün degil

• quote:

Orijinalden alıntı: Weny

Laptop olmasa yaparız da laptop oldugu icin pek mümkün degil

HDD girişleri standarttır. sata kablosu ile pc'ye bağlayıp power kablosunuda bağladığınızda kullanilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Siz hele bi modelini soyleyin notebook un yada biosuna girdiginizde hdd nin ismini verir ide mi sata mi ona bir bakalim...
  • Lenovo N 500

• Cihaz sata disk kullaniyor masaustune sata kablolari ile baglayip tarama yapip dosyalarinizi yedekleyebilirsiniz.
  • Bu bir notebook değil mi? Kendi klavyeniz çalışmıyor mu?
  • çalişmıyor malesef recovery console ile bişi yapamaz mıyız?

• recovery yaptiginizda diski ilk haline alip sizin belgelerinizi vs ucurabilir. bu tehlikeyi goze aliyorsaniz yapin almiyorsaniz diski sokup bir baska makineye baglayin.
  • Cd falan istemezse belgeler önemli degil yeterki pc acılsın bıde komut falan bilmiom C WİNDOWS a kadar geldim kaldım

• o zaman notebook un modeline gore internette recovery console a nasil girebildiginizi arastirin. buyuk ihtimal f11 yada buna benzer birseydir recovery yapin...
  • consola girdim girmesine de nasıl diski ilk haline alcaz

• donanımhaber forum
    lenovo format » Sayfa 1 - 2
    http://forum.donanimhaber.com/m_15565345/tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.