Arkadaşlar Windows 8 işletim sistemime sahip yeni aldığım bir Toshiba dizüstüm var.Bugün arkadaşım mousepadi aktif etmeye çalışırken daha önce hiç görüp duymadığım bir sorun oluştu. 1-Klavyeye ne zaman herhangi bir tuşa bassam hoparlörden "bip"diye bir ses geliyor. 2-Tuşlar kendi özelliğinde çalışmıyor.Örneğin "L" harfine basınca pc kendini kilitliyor.(start+boşluk yapınca düzeliyor fakat geçici bir çözüm oluyor,yine hoparlörden her durumda bip sesi geliyor) 3-Aramadığım forum kalmadı hemen hemen hiç bir yöntem çözüm olmadı. 4-Format attım,o bile derdime deva olmadı. 5-USB den başka bir klavye taktığımda sorun olmuyor.
Yardımcı olana,olmaya çalışana şimdiden çok teşekkürler.Çözüm önerilerinizi bekliyorum.
klavyeyi sök tak :D düz mantık girişleri kontrol ed
İsmailCanKurt
kullanıcısına yanıt
:D :D dizüstü söküp takma konusunda pek becerikli değilim,burdan sonuç çıkmazsa garantiye götüreceğim onlar söküp taksın.Yine de teşekkürler...
dostum format bile çare olmadıysa sorun donanımsaldır. garantisi varsa gönder madem pek bilgin yok hiç elleme. :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme