Şimdi Ara

Klavye ve mouse kapanıp açılma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim bir sıkıntım var ne yaptıysam çözüme kavuşturamadım, bilgili arkadaşlar var ise yardımlarını bekliyorum.
    Bilgisayarda zaman geçirdiğim sürede, oyun oynadıgım surede özellikle oyunda tek bir oyunda değil ama klavye ve mouse komple işlevini kaybediyor. Hiçbir şey yazamamakla beraber mouse' a hareket etmiyor ama klavye mouse ışıkları yanıp sönüyor. Bu olay olurken yani devamlı ışıkları yanınca çalışır ya bir aygıt çalışırken normal yanıyor ama kontrol gidince yanıp sönüyor devamlı. Bu olay olurken çalışan başka bir mouse takıyorum o da aynı vaziyette yanıp sönüyor. Bilgisayara restart attıgım zaman düzeliyor ama oyunlarda ceza almama sebep oluyor. Sinir bozucu bir durum. Yardıma ihtiyacım var. Yardım ederseniz sevinirim.hangi mouse olursa olsun oyundayken mouseda yavaşlama oluyor. Nasıl anlatırım, örneğin 2000 DPI'da kullanırken birden 400 DPI'a dusuyormus gibi oluyor. Programında herhangi bir değişme olmadan ve mouseda herhangi bir tuşa basmadan Alt Tab attıgım zaman düzeliyor. Masaüstüne döndüğüm zaman tekrar oyuna giriyorum, düzelmiş oluyor.Klavye ve mouse kapanıp açılma sorunu

• https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/130249226

Bu mesajda yazdığım yöntemi dener misin? Muhtemelen çözülecektir sorunun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.