Şimdi Ara

sihost ve shell infrastructure host sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu win hizmeti bazen durduk yere cpu kullanmaya başlıyor %12-13 oranlarında, anladığım kadarı ile zotac firestorm yada aida64 gibi programlar açıkken yapıyor, çünkü shell infrastructure host u sonlandır dediğimde o programları kapatıyor yada aç kapa falan yapıyor

virus yok hem sihost u hem genel sistem taramasını yaptım

sizce sorun ne olabilir ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Shell Infrastructure Host Sorunu

Shell Infrastructure Host, Windows işletim sistemlerinde bulunan bir zararlı yazılım türüdür. Genellikle bilgisayarınıza kötü amaçlı yazılım veya istenmeyen programlar yükleyerek arka planda çalışır ve sistem kaynaklarınızı tüketebilir.

Shell Infrastructure Host Nedir?

Shell Infrastructure Host, genellikle bilgisayarınıza indirdiğiniz şüpheli yazılımlarla birlikte bulaşan bir Truva atıdır. Bir kez yüklendiğinde, arka planda sessizce çalışarak kötü amaçlı kodlar çalıştırabilir, kişisel bilgilerinizi çalabilir veya bilgisayarınızı kontrol edebilir.

Shell Infrastructure Host Virüs Mü?

Evet, Shell Infrastructure Host bir virüstür. İşletim sisteminize zarar verebilir, performansını düşürebilir ve kişisel verilerinizi tehlikeye atabilir.

Shell Infrastructure Host Nasıl Kapatılır?

Shell Infrastructure Host'u kapatmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsin:

1. Görev Yöneticisi'ni aç (Ctrl + Shift + Esc)
    2. "İşlemler" sekmesine geç
    3. "Shell Infrastructure Host" işlemini bul
    4. Üzerine sağ tıkla ve "Görevi sonlandır" seçeneğini seç

Shell Infrastructure Host Ne Demek?

Shell Infrastructure Host, kötü amaçlı yazılım veya istenmeyen programları indirmek ve çalıştırmak için kullanılan bir altyapıyı ifade eder. Bilgisayarınızın kaynaklarını tüketebilir ve sisteminize zarar verebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • arkdaşlar biraz araştırdım bu sihost görev çubuğu ve o kısımların grafik düzenlemesi ile ilgili bir işlemmiş sanırım zaten shell infrastructure host işlemci kullanırken sonlandırdığımda o görev çubuğnda altta çalışan programlardan en az birini kapatıyor yada a kapa yapıyor, çözümü ne olabilir sizce var mı hiç yaşayan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.