Şimdi Ara

Windows açıldıktan sonra klavye çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Logitech G19 klavyem biosta gayet normal çalışıyor ancak win açıldığında tuşlar işlemez hale geliyor ama klavyeden sesi falan açıp kapatabiliyorum ve ekranıda işlevsel. Eski klavyem G15 i taktığımdada aynı şekilde tuşlar çalışmıyor, yardım edebilirseniz sevinirim.

• Sürücüsünü kurmadıysanız kurmayı bir deneyin. Gerekirse yüklü sürücüyü kaldırıp siteden indirdiğiniz güncel olanı kurduktan sonra kabloyu takın. USB kablosunu ilk taktığınızda Windows otomatik olarak aygıtı tanıyor ve kendi yüklediği sürücü yüzünden asıl gerekli sürücü çalışmayabiliyor. Kendi programı ile çalışan ekipmanlarda özellikle Logitech ürünlerinde siteden güncel sürücüyü indirip kurmadan USB kablosunu veya vericisini takmayın. Umarım sorununuzu çözer.
  • Yok zaten önceden çalışıyordu ama dün Sli ile benchmark denerken kapandı bilgisayar sonra açtığımda klavye çalışmıyordu, dün gece ayrıca windows repair cd si taktım cd den boot edince ordada çalışıyordu klavye ama normal yüklü olan windows a girince çalışmıyor
  • İlginç gerçekten hiç yaşamadım. Dediğim gibi sürücüyü kaldırıp kurmayı tekrar deneyin, zaten denediyseniz Logitech forumlarına bir göz atın belki yardımcı olabilecek birşey bulabilirsiniz. Bence yüksek ihtimal sürücü kaynaklı. Formatlık olabilirsiniz okumuştum birkaç kere sürücü problemi yüzünden format atmak zorunda kalanları. Donanımsal olmadığı zaten belli. Formatsız çözebilirseniz nasıl yaptığınızı yazarsanız sevinirim hem merak ettim hem de başkaları da benzer sorunlar yaşarsa buradan çözüme ulaşabilir.
  • valla sürüyle şey denedim ama olmadı o yüzden format attım, ekran klavyesiyle arama yapmak bile insanın canını epey sıkıyor.
  • Çok ilginç bence garantiye yolla. Donanımsal bi sorun olabilir?
  • yok klavyeyle veya anakartla ilgili değildi sorun, windowsun HID sürücüleri bozuldu sanırım beklenmeen bir anda kapanmasından dolayı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.