Şimdi Ara

Bilgisayar Başlat Menüsünden Kapanmıyor (Windows 10)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Başlat Menüsünden bilgisayarı kapat diyorum fakat ekran kararıyor, klavye - mouse kapanıyor fakat bilgisayar Kapanmıyor, fan sesleri gelmeye devam ediyor. Mecburen power tuşuna basılı tutarak kapatmak zorunda kalıyorum, başka türlü Kapanmıyor sistem. İnternette yazan çoğu şeyi denedim (güç seçeneklerinden tikli olanları boş bırakmak gibi) ama hiç bir işe yaramadı.

Sizlerden yardım bekliyorum.

Teşekkür ederim şimdiden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eskiden arada bir oluyordu SSD kullanmaya başlayana kadar. Acaba kapanacak mı diye bir kere beklemiştim 10 - 40 dk sonra kapandığını hatırlıyorum.

-Hard disk arkada işlemleri bitirmediği için kapanmıyor olabilir. Görev yöneticisinden arka plan işlemleri kısmından gözünüze kestirdiğiniz tüm işlemleri sonlandırıp dener misiniz.

-Olay yakın zamanda olduysa, "sistem geri yükleme" yapılabiliyorsa deneyebilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken, o yükleme noktası ile şu an arasında oluşturulan dosyalar ve programlar silinecektir.
  • WaxKitten kullanıcısına yanıt
    Hocam yeni olmaya başlayan bir sorun değil benim bilgisayarda. Evvelden ara ara oluyordu fakat şimdi her seferinde oluyor. Sistemde SSD kullanıyorum ve Windows SSD ye kurulu. Hdd olarak harici usb Hdd kullanıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 8.1 Bilgisayar Kapanmıyor
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.