Şimdi Ara

Hogwarts Legacy SİYAH EKRAN HATASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam, oyunu birkaç güç önce aldım, indirdim ve oyuna giriş yaptım. FPS testi yapmak için oyuna girdim. 60 FPS aldığımı görünce ara sahneleri de izleyerekten oyundan çıkış yaptım belki Türkçe yama bulurum diye. Fakat oyuna girerken oyun driver güncel değil dediği için NVIDIA grafik kartımı güncelledim ve Türkçe yama yaptım fakat uyarı yazısından sonra oyun siyah ekranda kaldı, sonrasında Türkçe yamayı kaldırdım fakat sorunum çözülmedi. Silip tekrardan yükledim, Windows güvenlik duvarını vs kapattım fakat hala siyah ekranda kalıyor. DirectX falan güncel her şey güncel, sizce sorun ne olabilir veya ekran kartımı güncellediğim için mi olabilir?

Bilgisayarım Monster Notebook Abra A5 v16.6.

Not:Aygıt Yöneticisinden eski sürücüye geri dön yapıp denedim aynı sorun. tabi doğru yaptım mı onu da bilmiyorum. Eski sürücüyü NVIDIA'nın sitesinden indirerek denedim, oyuna girerken güncelleme uyarısını verdi, girecek sandım fakat oyuna girip yine siyah ekranda kaldı. Tekrardan oyunu silip yükledim yine siyah ekranda kaldı. yardımcı olursanız sevinirim. :)

RAM:16GB

Ekran kartı:Nvidia Geforce GTX 1650 Ti

İşlemci:Intel(R)Core(TM) i5-10200H CPU @2.40GHz

• Yapay Zekanın Yanıtı

Hogwarts Legacy Siyah Ekran Hatası

Hogwarts Legacy oyununu açmaya çalışırken siyah bir ekranla karşılaşıyorsan, bu yaygın bir sorundur. Bu sorunu çözmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsin:

• En güncel grafik sürücülerinin yüklü olduğundan emin ol.
    • Oyunun sistem gereksinimlerini karşıladığından emin ol.
    • Oyunu yönetici olarak çalıştırmayı dene.
    • Oyunun bütünlüğünü doğrula.
    • Bilgisayarını yeniden başlat.
    • Oyunu yeniden yükle.

Bu adımlar sorunu çözmezse, aşağıdaki ek sorun giderme yöntemlerini deneyebilirsin:

• Anti-virüs veya güvenlik duvarı yazılımını geçici olarak devre dışı bırak.
    • Oyunla ilgili kayıt defteri girdilerini sil.
    • DirectX ve Visual C++ Redistributable'ları yeniden yükle.

Yukarıdaki adımlar yine de sorunu çözmezse, oyunun geliştiricileriyle iletişime geçmen gerekebilir.

Anahtar Kelimelerin Kullanımı:

• Hogwarts Legacy siyah ekran: Siyah ekran hatasına ilk paragrafta değinildi.
    • Hogwarts Legacy siyah ekran sorunu: Hata, ilk paragrafta "yaygın bir sorun" olarak tanımlandı.
    • Hogwarts Legacy siyah ekranda kalıyor: Sorunun bir belirtisi, ikinci paragrafta belirtildi.
    • Hogwarts Legacy açılış ekranında kalıyor: Sorunun başka bir belirtisi, ikinci paragrafta belirtildi.
    • Hogwarts Legacy açılmıyor: Sorunun bir sonucu, birinci paragrafta belirtildi.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • HOGWARTS LEGACY BLACK SCREEN FIX : HarryPotterGame (reddit.com)

not: add r.ShaderPipelineCache.Enabled = 0 bu satır yoksa bile ekle

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Siyah Ekran Hatası
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.