Şimdi Ara

ÇÖZÜLEMEDI Hd7850 Windows ekranından sonra siyah ekran hatası veriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle hayırlı aksamlar herkese. Birkaç gün önce sapphire hd7850 model bir ekran kartı aldım. Daha önce nvidia chipsetli bir ekran kartım oldugu için nvidia driverlarını sildim ve ekran kartını takıp amd catalystın son sürümünü kurdum. En basta Pc acıldı gpu z ekran kartını tanıdı ama sistem driver yüklü olmadıgı için görmedi. Catalyst yüklendikten sonra tekrar başlattım bilgisayarı ancak Windows logosundan sonra siyah bir elran cıktı. Ne kadar beklesem de kaybolmadı. Onboard kullanınca herhangi hiçbir sorun yok sadece ekran kartını takınca sorun oluyor. Sistem geri yüklemeyi de denedim olmadı f8 ile onarmayı denedim ve başarılı oldum Pc acıldı ama bu kez de hafif Şeffaf dikine çizgiler cıktı ortaya. Eski bir driverını kurayım dedim kapatıp actım tekrar aynı problem. Gezmediğim bilgisayarcı kalmadı amd kökenli baska bir bilgisayarda aynı hatayı verdi sistem açılmadı. Tüm bilgisayarcılar chipset arızası dedi ancak aldıgım kişi çalışan bir sistemden söküldüğünü söyledi. Güvenilir biri sözüne itimadım var. En kötü iade ederim sorun olmaz ama çözemedim sorunu. Daha önce kendisinin de basına gelmiş format artıktan sonra düzelmiş öyle söyledi. Daha önce 2 tane daha hd7850 kullandım ilk defa basıma böyle birşey geldi. Ne kadar hızlı yardımcı olursanız cok iyi plur. Teşekkürler şimdiden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.