Şimdi Ara

Msi Oyuncu Laptopumda Ara Ara Ekran Kararıyor ve Ekran Kartı Hatası Veriyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
45
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

AMD Ryzen 5 5600H İşlemci

AMD RX 5500M Ekran Kartı

* Bu laptopu yaklaşık 2 yıl önce almıştım. (Henüz 2 yıl olmadı). Aldıktan sonra kutusundan çıkarmadım ve daha 6 ay önce kullanmaya başladım. Hiç oyun oynamıyorum. Sadece Chrome üzerinden Youtube vs takılıyorum ancak cihazda ara ara aniden bir sebep yokken sorunla karşılaşıyorum. Anlık olarak pc donuyor ve ekran siyah oluyor. 3 4 saniye sonra ekran yeniden geliyor "AMD ekran kartı bir sorunla karşılaştı vs vs bu durumu bize bildir kendimizi geliştirelim" tarzında anketimsi bir form çıkıyor. Windows 11 pro kullanıyorum ve güncel. Driverler bildiğim kadarıyla güncel. Amd Adrenalin Edition yüklü ve güncel. Pc yi kullandığım 6 aydan beri ara ara bu sorunu yaşıyorum. Sizce ciddi bir sorun var mıdır ? Garantiye göndermeye gerek var mı ? Pcde ısı sorunu yaşamıyorum. Cs 2 ve apex yüklü. Daha doğrusu yükleyeli 2 hafta bile olmadı ve fps değerleri iyi. Kasma takılma vs olmuyor. Ancak ilerde bir arıza olur diye korkuyorum. Garantinin bitmesine de az kaldı. Acaba bu yaşattığı sorun ciddi bir başka sorunun habercisi midir ? Teşekkürler.

• Arkadaşlar AMD uygulamasından baktım ve bildirim olarak gelmiş: "Sistem arızası nedeniyle varsayılan performans optimizasyon ayarları geri yüklendi" şeklinde yazıyor. Hata bu. İnşallah donanımsal bir şey değildir. Bilgisi olan var mı ?

• Yeniden123 Y kullanıcısına yanıt

Driverları MSI'ın sitesinden indirin. Windows 10 yükleyin ve bu driverlar ile deneyin.

• Cihaz ısınıyor olabilir sıcaklıklar nasıl, Hwinfo ile kontrol edelim. Laptop altına stand veya soğutucu koymak iyi olur. Yaz aylarındayız. Benim Amd ekran kartlı laptop ısınınca benzer hatayı verirdi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.