Şimdi Ara

Windows 10 Yeniden Yükleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kullanmış olduğum cihaza 120gb SSD satın aldım. Sahip olduğum 1 tb SSHD ile kullanmaya devam edeceğim. Hazır SSD'ye geçmişken de cihazıma temiz kurulum yapmak istiyorum.

Cihazım Win 8 ile birlikte geldi ardından ücretsiz yükseltme ile Windows 10' a yükseltildi. Show KEY Plus ile hem Windows 10'a ait hem de Windows 8'e ait KEY'lere Installed Key ve Orginal key isimleri altında ulaştım. SSD'ye kurulum yaparken KEY'lerle ilgili sıkıntı yaşar mıyım?

Direk Windows 10 kurulumu gerçekleştirip, yazılım ile bulduğum keyi girsem kabul eder mi? yoksa Windows 8 kurup yeniden yükseltme mi yapmalıyım?
    Windows 8 kurduğumda da Key'e onay verip vermeyeceğini bilmiyorum. Ürün anahtarım hiçbir zaman yoktu "BIOS'a gömülü" muhabbeti olabilir. Bu durumda USB'den format ta problem yaşanıyor mu? Ya da SSD'ye kurulum yapacak olmam sıkıntı yaratır mı?

Son olarak bir de aklıma şu seçenek geliyor;
    Cihaza format atmadan Win10 ayarlarından fabrika ayarlarına çevir diyerek sıfırlasam. Ardından Acronis ile HDD' yi komple SSD'ye taşısam sağlıklı olur mu?

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akkayaoguzz -- 10 Ağustos 2016; 10:40:26 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.