Şimdi Ara

Windows 7 Yükleme Tamamlanıyor...'da kaldı (Çözüldü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
6.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Laptop biraz kasmaya başlamıştı ve virüs vardı. Ben de Win 7 Ultimate 64 Bit atmaya karar verdim. Açtım kurulumu USB'den, C'yi ve Sistem Ayrıldı sürücüsünü sildim. Devam ettim, dosyalar kopyalandı, genişletildi, özellikler-güncelleştirmeler yüklendi. Sonra yeniden başladı, Yükleme Tamamlanıyor'da alttaki çubuk biraz ilerledi, ekran sürücüsü kuruldu, sonra öyle kaldı. Önceden fare çalışıyordu, şuanda çalışmıyor. İptal etmek istiyorum, "Kur bu aşamada iptal edilemez..." diye uyarı veriyor. Düğmeden kapatmaya da korkuyorum. Ne yapmam lazım?
    Aynı Windows 7 medyasıyla önceden aynı bilgisayara format attım hiçbir sıkıntı olmadan.
    Lütfen yardım, D'deki dosyalar çok önemli, oraya dokunmadım ama korkuyorum.
    Edit: Sonra fareyi çıkarıp home premium denedim sorunsuz yüklendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zulema Zahir -- 11 Temmuz 2017; 13:42:7 >

• o virüs usb nizde de olma ihtimali var mı? bence USB yi formatlayıp yeni versiyon bir 7 kurulum USB si yapın ve tekrar formatlayın. ayrıca ultimate falan bunlara gerek yok, boşu boşuna kullanmadığınız özellik yüklemeyin, ultimate isim olarak çekici geliyor ancak gerek yok, windows 7 Professional her türlü işinizi fazlasıyla görür
  • dj_mero kullanıcısına yanıt
    Hocam sonra fareyi çıkarıp home premium denedim sorunsuz yüklendi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sorunun giderilmesine sevindim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.