|
iPhone 16 öncesinde Apple Store kapandı! Zam gelebilir
-
-
Aklında yoksa bile aklına getirmeye mi çalışıyorsun. Ağzını hayra ... bayıra aç derler.
-
Zam gelebilir ibaresi yanlış gelecek fiyat listesi bile 5 gün önce yayınlandı bu zam değil zamcık yani az gelecek merak etmeyin
-
Bir tane Apple'a bir tane devlete
-
1-2 bin güncelleme yapıcaklar bu devirde 1-2bin hiç birşey.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aferin aslanım, böyle normalleştirmeye devam :) suda yavaş kaynayan kurbağa deneyi bile az kalıyor durumu izah etmeye :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
önceki serilerde her model öncesi gelen zam miktarını hatırlatmak isterim.. ölümü görüp sıtmaya razı olmak atasözünüde hatırlatırım kısaca kurbağa ile olayın alakası yok yani
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djoguzhan55 -- 9 Eylül 2024; 15:51:0 > -
Zam serisi devam edecek daha bunun aralık-ocak mart-haziran güncellemeleri var ama bu sefer ki zam oranı bana az geldi keyif çayımı içmeye gidiyorum
-
millet ağlıyorda zam geliyor diye,şuan gözüken kurlar hiç normal değil ne euro-dolar nede diğer kurlar ondan 1-2 bin TL ciklet parası geliyor bana,16 pro maxı bekliyorum bu arada
-
Aynen knk yeni ayfon çıkınca eskisi ucuzlar. Bekleyelim almayalım
A101'den bir adet satmalık iphone 15 plus 256 GB aldım. 60.399 TL
-
Alıyımda kızlara hava atayım
Bir kez daha aferin aslanım, sen 200 bin liraya alırsın inşallah yeni telefonunu :) sana koyar mı 1-2 bin be :) ölüm sıtma falan :)
Trollüğüne yazıyor ya takmayın hocam.
-
Biliyorum hocam bu sigig gözümden kaçmış, blokladım teşekkür ederim.
Hadi bakalım pamuk eller cebe :D
-
Ciddimisin.? 9k ekleyip 15 pro alsaydin keşke
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 9 Eylül 2024; 18:9:22 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yoo tam tersine gerçekleri yazıyorum bazılarını acıtmış galiba,ekmek bulamayan pasta yiyecek bu zamanda gerisi boş.
-
15 plus'ın da alıcısı var hocam. 62-63 e okuturum..
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Zam gelebilir ibaresi yanlış gelecek fiyat listesi bile 5 gün önce yayınlandı bu zam değil zamcık yani az gelecek merak etmeyin |
Aferin aslanım, böyle normalleştirmeye devam :) suda yavaş kaynayan kurbağa deneyi bile az kalıyor durumu izah etmeye :)
|
Benzer içerikler
- gizli profil görme
- whatsapp tek seferlik fotoğraf atma
- whatsapp silinen mesajları geri getirme
- whatsapp yedeklenen mesajları geri getirme
- instagram koyu tema
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X