2014 Model Golf 7 Alınır mı?
-
-
Şu zamanda dizel alınmaz artık.
O yıllarda Golf 7'de 1.2TSI motor da vardı. Ben olsam o seçeneğe bakarım.
-
Bu zamanda dizel tam olarak neye göre alınmıyor. Forumda herkes diyor Bomboş laf. Uzun yolda 4litre ile geziyorum dizel ile. Masraf desen yahu sanki yeni turbo benzinliler hiç masraf açmıyormuş gibi konuşuyorsunuz. Dizel talepten dolayı değil arzdan dolayı bitti. Daha şurda 2021e kadar dizel otomatik araba derdindeydi millet.
Fiyatı da uygun 200bin bu yaşta bir araç için çok km değil. Bir expere sokulup bakıldıktan sonrs mis gibi alınır binilir. Golf7 güzel araçtır.
Edit: Senede min 8bin km uzun yol yapan birisiyim. Benzinli bana gelmez ama siz şehir içi kısa mesafe sürecekseniz evet dizel biraz mantıksız olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metufkcr -- 7 Haziran 2024; 16:7:4 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Dpf saçmalığı yüzünden de olsa dizel araç bedava olsa almam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
80bine geldim vw 1.6dizelle. dpf saçmalığı muhabbeti bana da çok saçma geliyor. dpf ne oluyor nesi sıkıntı oluyor bilmiyorum. fazla mı abartılıyor. ben hiç bir sorun yaşamadım şu ana kadar.
-
190 binde daha dolmadı şükür benimki
Sanırım hep şehir için kısa mesafe sürüyor insanlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metufkcr -- 7 Haziran 2024; 13:13:57 >
dPF iptali sıfır sorun.. 1.6 tdi 210 hp dpf-egr off. yazılımsız 320d yi tokatlayan bir araç. daha ne olsun..
-
ben de şehir içi kısa mesafe hep. istanbul olduğu için fazla hızlanma şansım da yok. senede bir antalya tatil, o kadar.
-
evet biri vidyo çekiyo durmadan manuel golf tdi ile. önüne geleni tokatlıyor 1.6 tdi.
-
onunki 5 ileri manuel, benimki 6 ileri manuel (A3 8V)
-
youtubeArkadaşlar, selamlar! Kanalıma hoş geldiniz. Ben Fırathan Atay. Biraz kendimden bahsetmek istiyorum. 1997 doğumluyum ve motosikletlerle olan serüvenim 10 yıl sürdü. Bu süre boyunca iki tekerin heyecanını ve özgürlüğünü doyasıya yaşadım. Ancak tutkum sadece motosikletlerle sınırlı kalmadı. Son 6-7 yıldır arabalarla da yakından ilgileniyorum. Cadde tutkum ve içerik üreticiliğimi kimseye rahatsızlık vermeden sürdürmeye çalışıyorum. Siz de bu yolculukta bana eşlik etmek isterseniz, beni YouTube ve Instagram’dan takip etmeyi unutmayın. Saygılar ve sevgiler. Reklam proje ve iş birlikleri için firathanatayy@outlook.comhttps://www.youtube.com/@firathanatay
-
Hocam sürekli tıkanıyor. Uzun yol fazla yapmıyoruz. Dur kalk oluyor. Yeterince devirli suremiyoruz arabayı. Sürekli aynı hatayı veriyor. Başka arızalar verdi. En son ben de iptal ettirdim. İnşallah başka sıkıntı olmaz.
Fiyat uygun geldi 750den 650ye düştü bide 300 peşin geriye kalanı 3 ay sonra verilecek
Ben mi alsam hocam. Baya iyi yahu araçta kaza bela mı var?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metufkcr -- 7 Haziran 2024; 19:42:39 >
O para etmez.
hiç yaşamadım öyle bir sorun. ben istanbul'da yaşıyorum, sürekli düşük hız, dur-kalk. ne bileyim. kısmet heralde. ya da kötü mazot vs... ben ilk sahibiyim. araç kaç yaşında? yaşlıysa eğer eski kötü mazotlara maruz kalmış olabilir.
-
2013 connect hocam. Daha önce yüzde 90 opetten almıştım yakıtı. Bu olaylardan sonra hiç almadim. Hep Shellden alıyorum artık. Bi de dpf iptal ettirdim. Şuana kadar bir sıkıntı yok ama midem bulandı dizelden. Bir daha kesinlikle dizel araç almam. Yüzde yüz LPG uyumlu araç en mantıklısı.
Daha ne kadar olsun?
yani ne diyeyim bilecikteki o ucuz istasyonlardan bile mazot aldım. hiç mazot seçmedim şimdiye kadar. bir tek küçükköy'deki ucuz mazotçudan mazot aldığımda araba 2 defa stop etti, bir daha da ordan almadım. başka hiçbir vukuatım yok bu 2 stop dışında. hiç sorun yaşamadım, çok memnunum dizelden. istanbul gibi yoğun trafik olan bir şehirde benzin üzüyor. tüple de işim olmaz, yürüyen bombayla gezemem.
-
Kara dumanla gez dur. Vw nin 1.6 dizeli ile 2.0 dizeli aynı partiküle sahip yani 1.6da tıkanma olmaz.
Bende 340 binde tdi vardı partikülün içi tertemizdi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Bu zamanda dizel tam olarak neye göre alınmıyor. Forumda herkes diyor Bomboş laf. Uzun yolda 4litre ile geziyorum dizel ile. Masraf desen yahu sanki yeni turbo benzinliler hiç masraf açmıyormuş gibi konuşuyorsunuz. Dizel talepten dolayı değil arzdan dolayı bitti. Daha şurda 2021e kadar dizel otomatik araba derdindeydi millet.
Fiyatı da uygun 200bin bu yaşta bir araç için çok km değil. Bir expere sokulup bakıldıktan sonrs mis gibi alınır binilir. Golf7 güzel araçtır. Edit: Senede min 8bin km uzun yol yapan birisiyim. Benzinli bana gelmez ama siz şehir içi kısa mesafe sürecekseniz evet dizel biraz mantıksız olabilir. |
80bine geldim vw 1.6dizelle. dpf saçmalığı muhabbeti bana da çok saçma geliyor. dpf ne oluyor nesi sıkıntı oluyor bilmiyorum. fazla mı abartılıyor. ben hiç bir sorun yaşamadım şu ana kadar. |
Benzer içerikler
- seyir halinde aracın stop etmesi
- istanbul antalya yol güzergahı
- 2012 audi q5 2.0 tdi quattro yorum
- hibrit silecek mi muz silecek mi
- egzoz muayenesinden geçmenin püf noktaları
- yeni qashqai 2024
- 2025 model arabalar
- bmw i4 fiyat
- byd seal kullanıcı yorumları
- bmw x1 elektrikli menzil
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X