Şimdi Ara

2014 Model Golf 7 Alınır mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben de senede 20/25bin km kullanıyorum arabayı ama genelde şehir içi ise git gel, işten al gel şeklinde ve genelde de trafiğe giriyorum. Bazen gün içinde birkaç kere kısa mesafe 1/2km kullanıyorum arabaya çok sık ihtiyaç duyuyorum yani. 13 yıldır araba kullanıyorum ama hep benzinli kullandım arada lpgli arabalar da kullandım. Şu anda da 1.2tsi 110hp euro6 golf kullanıyorum memnunum.
    Arada 7.5 dizellere bakıyorum aklımı çeliyor ama hep bu dpf muhabbeti yok dolarsa yüksek devirde sür yok şöyle yok böyle muhabbeti yüzünde hep çekiniyorum. Bir de benzinli motora ters bir karakteri var yüksek devir seyretmek daha makul deniyor benim sürüş karakteristiğim tam tersi hep düşük devirde giderim. Ama burada yazılanlara da bakınca o kadar çekinilecek durum yokmuş gibi duruyor. Hiç dizel kullanmadım nedir işin aslı arkadaşlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jon doe -- 7 Haziran 2024; 23:53:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jon doe J kullanıcısına yanıt
    Şöyleki yeni dizellerde sorun yaşayan daha çok benim araç euro5 ve uzun yolum çok haftada min 1 kere izmir manisa git gelim var 4 5 defa izmir konya izmir ankara ve devirli kullanıyorum ondan dolmuyor olabilir. Lakin benzinin rahatlığı ayrı. Çok titreşimli diye ağladıkları 3 silindir benzinli motorlar benim dizelden sonra elektrikli sessizliğinde geliyor bana. Ben şartlar böyle denk geldiği için dizel aldım çünkü turbo benzin pek yoktu lpgli araç iyi hoş güzel ama az eğlencesi olsun bastın mı gitsin istedim hep 4bin çevirmek de yoruyor. Şahsen yeni araçlarda dizel zaten çok sınırlı psa 1.5da çok bir şey duymadım ki kesinlikle tıkanıyordur daha 2022 model tuscon 20binde dpf temizliği uyarısı verdiğini gözlerimle gördüm. Bence değmez. Hibrit veya benzinden devam derim. Eğer 2020 model üstü araç alacaksanız tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metufkcr -- 7 Haziran 2024; 23:57:9 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Metufkcr kullanıcısına yanıt

Cevap için teşekkür ederim.

Henüz araba değiştirme planım yok ama sene sonunda satacağım sanırım. Zaten aklımda daha çok 1.5etsi var ama işte arada aklıma farklı sınıf araçlara baktığımda suv vs falan dizel motor hep düşündürüyor o yüzden

• Alınmaz yüksek model düşük km uygun fiyatlı markalar daha mantıklı olacaktır tabi sanayide tanıdık yoksa ...

• Satan kişi galerici değil ise alınır.

• aliveli90 kullanıcısına yanıt

kara duman mı?  

sen acemi bir yazılımcıya arabanı yaptırırsan tabi ki kara duman atar. işi bilene yaptıracaksın acemi aliveli kırk dokuz elli kardeş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut_emmi -- 8 Haziran 2024; 8:54:53 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.