Airbag Beyin Arızası
Arkadaşlar 2000 model vw polo araca sahibim yaklaşık 1 yıldır airbag ışığı yanıyor hiçbir şekilde airbag ile iletişim kurulmuyor bilgisayardan ustam bunun modül arızalı dedi kolay kolayda bozulan parça değil araştırdığım kadarıyla fakat aklıma bi ihtimal geldi geçen yıl yaz ayında klimayı çok kullandım ve gösterge bozuldu ve aynı zamanlarda bu airbag ışığı problemi başladı acaba diyorum klima gaz kaçırıyorda o bozmuş olabilir mi sizin düşünceleriniz nedir arkadaşlar bilgisayarda verilen hata bu şekilde
Merhaba herkese şimdi piyasada dikkat ediyorum problem çıkaran araçların çoğu bu kilometreler aralığında ben bunu bi ustaya danıştım bana verdiği cevap eğer araç alacaksan kilometre 150 bin altı veya 200 250 bin üstü dedi neden yüksek kilometre diye sordum 200 bin üstü kilometre aracın çoğu parça arızalanıp yenilenmiş olur demişti kendi aracımda dikkat ettim gerçekten öyle 150 binde almıştım kilometre 200 bini geçti baskı balata, radyatör, kalorifer peteği, devirdaim gibi önemli parçalar değişti yüksek kilometre araçlardan pekte kaçmamak lazım demekki sizin yorumlarınız nedir?
.
.
Araç Muayenesi Hakkında
Herkese merhaba araç muayenesinde tüm alt takım kontrolleri yapılıyormu teker bilyaları amortisör takozları vs bu soruyu şundan soruyorum aracım çukurlarda çok vuruyor ve yüksek hızlarda uğultu var amortisör takozları ve teker bilyaları arızalı gibi ama ya problem yok yada detaylı incelenmiyor
Volkswagen Polo Direksiyon Gıcırtısı
Herkese selamlar aracımın özellikle direksiyonu sola çevirince gıcırtı sesi geliyor sağa çevirince hiç ses yok aynı zamanda bozuk yolda sola dönüşlerde tıkırtı sesi yapıyor problem ne olabilir sizce?
..
..
Çeyrek Deponun Altında Yakıt Kalması
Arkadaşlar aracımda benzin pompasının valfimi öyle bişey değişti ve bu durumdan sonra aracımda çeyrek depo benzin varken aracım çalışmıyor yarım depo benzin varken problem yok ustam çeyrek depoda kesinlikle kullanma dedi fakat eskiden en dipte olduğu halde bile direk çalışıyordu başka biyerde problem olabilir mi acaba
.
.
Motor Kompresyon Değerleri Kaç Olmalı
Herkese merhabalar benzinli motorun kompresyon değerleri kaç olmalı 4 silindirde eşitmi çıkması gerekiyor bide bu değerler araçtan araca göre değişiyor mu?
Volkswagen Polo Beyin Arızası
Meslek: Kimya
İlgi Alanları: Spor
Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.800
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 606.835 (Bu ay: 20.575)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 312 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası