Volkswagen Polo Beyin Arızası
-
-
buji, kablo, bobine bakıldı mı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hepsine bakıldı enjektörlerle beyin bağlantı kuramıyormuş araba çalışacak gibi olup ateşleme kesiyor ben sensörleri soketleri temizledim ondan sonra bu durum oldu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben yerinde olsam maddi durum ne bilmiyorum ama yoksa bile toplayana kadar binmem,arabanın sağlığı için ve yaşı olduğundan harici beyin ve sıfır tesisat yaptırırım kafam rahatlar ecuhard firması bu işleri yapıyor
Çıkma beyin alıp takılsa problem yaratır mı arabanın genel tesisat toplu tesisat neden değişsinki
Fikirtepe gibi yerlerde beyine yazılım atan dükkanlar var.
Zamanında Passat için 300₺ ödemiştim…
Ateşleme kesmeyi kesinlikle beyindenmi yapar yoksa enjektörlerde sorunlu olabilir mi?
tesisat soketlerinden sonra oldu diyosunuz,çıkma işi şansa kadere,tesisatta görmediğiniz yerde belki sorunlar olabilir,sanayi ustası en ufak şeye beyin der geçer
-
Balata spreyi bu kadar zarar verir mi enjektör soketlerinede sıktım garanti olsun diye 5 dakika bekledim kutup başlarıda söküktü
yaşı var sonuçta,yaşının verdiği yorgunluk bunlar,dediğimi es geçmeyin harici beyin ve sıfır tesisatla en azından elektrik sorunu olmadan keyifle
binersiniz
şahsen aynı durumda olsam uğraşmam dediğimi yapar geçerim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UltimateRs -- 13 Temmuz 2024; 9:40:28 > -
Ateşleme kesmeyi;
1 - Krank Sensörü
2 - Eksantirik Sensörü
3 - Arızalı Enjektör
4 - Arızalı anahtar veya İmmobilizer Sistemi
5 - Arızalı Yakıt Pompası
6 - Tıkanmış veya ömrünü doldurmuş Yakıt Filtresi
7 - ECU
8 - Tüm bunların birbiri ile haberleşmesini sağlayan kablolar veya soketlerdeki arızalar.
Buji ve bobini kontrol ettiğinizi söylediğiniz için eliyorum.
Araç iyi bir usta tarafından kontrol edilmez ise dikiş tutmaz ve uğraşır durursunuz.
-
Usta kontrol etti işte en son beyin kaldı
Buji kablosu veye bobindir o her ikisi de olabilir. Hemen beyin diyene inanmayın.
Hyundai için yolda araç stop etse 1. Ve ilk şüpheli krank mili sensörü olur.
Soğukken hata vermiyor. Sadece sıcakken yapıyor.
Beyin ve tesisat gitmiş revizyon olmuş hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X