. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Literaryy -- 25 Temmuz 2024; 7:53:2 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
.
-
-
siz ne kadar verdiyseniz o kadar tutar. bu saatten sonra biz size kazık yemişsiniz en çok 5 bin desek boş işler. Yapan kişi, yapılan yer, yapılan işleme göre her zaman değişiklik gösteren bir işlemdir beyin tamiri.
-
Daha vermedim zaten araştırıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu yüzden geçen dedim size harici beyin ve tesisat diye,bugün harici beyin sıfır,sıfır tesisat aşağı yukarı 20-25 bin liralar bandında,
o para çok geçmiş olsun
-
Harici beyin o araçta düzen tutmaz yeni arabalarda olur
tam tersi hocam,firma ismi vermeyeyim youtubede bir çok örneği var inceleyebilirsiniz,
artık kullancılar araştırıyor bazı durumları özellikle eski arabalarda beyin tesisat işi sakat,denk geldimi beyinci ustalar acımıyor
-
Işi bilen birisi için en fazla 1000 tl ye halledilebilecek bir şey.
Beyin tamiri denilen olsyda lehim tazeleme yapılıyor.
Tabi ucuza çözebilmeniz için beyini kendiniz söküp tamirat arayışına gireceksiniz.
24 yaşında bir araç için 20 25 verip harici beyin almak çokta mantıklı değil ve araçta ne gibi değişiklikler olabilirki?
1000 liraya beyin tamiri yapan yer kalmışmı benim bildiğim en az 5000 liradan başlar marka modele göre değişiklik gösterir bu durum
böyle 14 bin vermektense en azından sıfır olur,garantisi olur,sensörsel sıkıntılarınız olmaz
-
quote:
Orijinalden alıntı: motograter
Işi bilen birisi için en fazla 1000 tl ye halledilebilecek bir şey.
Beyin tamiri denilen olsyda lehim tazeleme yapılıyor.
Tabi ucuza çözebilmeniz için beyini kendiniz söküp tamirat arayışına gireceksiniz.1000 tl ye beyinci tamir yapmaz. Dediğim gibi beyini sökerr elektronikçiye götürürsün öyle olur.
10.000 liraya hallettik belki hakkı 7-8 di ama yapacak bişey yok
quote:
Orijinalden alıntı: Literaryy10.000 liraya hallettik belki hakkı 7-8 di ama yapacak bişey yok
Ben 7-8 gibi bir ücret asla vermezdim alternatif yoldan tamir olabilen bir şey. Şu aşamadan sonra sizin işiniz hallolduysa artık önemi yok.
Tekirdağ'da yaşıyorum maalesef 3 5 bine yapan yer yok istanbul olsa belki ama buralarda çok zor
quote:
Orijinalden alıntı: LiteraryyTekirdağ'da yaşıyorum maalesef 3 5 bine yapan yer yok istanbul olsa belki ama buralarda çok zor
Ben de Tekirdagdayım önceden bilsem yardımcı olmaya çalışırdım.
En fazla ne kadara yaparlardı?
Sadece beyin demiyor ama beyin ve tesisat diyor beyindeki problemi bilemeyiz ciddi sorunmuş muhtemelen
quote:
Orijinalden alıntı: LiteraryyEn fazla ne kadara yaparlardı?
Beyini sökebilmebilmeniz önemli. Söktükten sonra tamircilereden fiyat alınır. Tanıdığım elektronik tamircisi var mesela kart tamiri yapan kişiler olur genelde bunlar. Durumu anlatır fiyat isterdim. Eski beyinler biraz basit oluyor genelde. Ama en kötü ihtimal yine ödediğiniz fiyatın yarısını geçmez.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X