Aracım Çalışmıyor
Arkadaşlar 2000 model 1.6 benzinli clio aracım var geçen hafta aşırı derecede teklemeden dolayı benzin pompası değişti tekleme sorunu çözüldü fakat şuandada yakıt çeyrek depo altına düştüğü zaman aracım çalışmıyor eskiden en dipte olsa bile problemsiz çalışırdı sizce problem ne olabilir yardımcı olursanız çok sevinirim hayırlı akşamlar herkese
Hararet 90 ı Geçerse
Arkadaşlar hararet 90 dereceyi biraz geçerse yani 95 100 arası olursa conta yakar mı araba?
Silinsin
.
Sahte Motul Yağı Kullanmışım
Arkadaşlar clio aracıma sahte motul yağ kullanmışım motulun orjinal olduğu bidondaki etiketten anlaşılıyormuş bana bugün arkadaş söyledi bidonda yarım litre kadar vardı baktık etiket tek çift katlı değil şimdi bu sahte yağın olumsuz yanı ne olmuştur bu yağ motul değilde nedir castrol falan mı kitlediler acaba
Sel Hasarı Nasıl Anlaşılır
Merhaba arkadaşlar 2000 model clio aracımı satmaya karar verdim birisi yazıp duruyordu ben 50 dedim o 45 dedi yazdı durdu ısrar etti neyse sonunda parana göre bütçene göre araba bak dedim sonra bana diyor senin arabanın plakasını sorgulattım sel hasarlıymış vs vs ben arabayı alırken bana öyle bişey demediler ayrıca hasar kaydındada çıkmıyor böyle bişey bu dingil neye dayanarak bunu söylemiş olabilir
Seyir Halinde Gelen Koku
Aracımla seyir halindeyken yoğun koku geliyor rahatsız edici şekilde yanık kokusu gibi bu koku aynı zamanda arabayı park edip indikten sonrada geliyor aracım benzinli clio 1.6 rxt model
İlk Marşta Çalışmıyor İkinci Marşta Çalışıyor
|
Sıfır lastik mi çıkma lastik mi?
|
İstanbul'dan Araç Almak
|
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 696
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 197.005 (Bu ay: 5.108)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 197 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası