Arkadaşlar clio aracıma sahte motul yağ kullanmışım motulun orjinal olduğu bidondaki etiketten anlaşılıyormuş bana bugün arkadaş söyledi bidonda yarım litre kadar vardı baktık etiket tek çift katlı değil şimdi bu sahte yağın olumsuz yanı ne olmuştur bu yağ motul değilde nedir castrol falan mı kitlediler acaba |
Sahte Motul Yağı Kullanmışım
-
-
Sahte yağ yapan adam castrol koyar mı içine hocam Allah bilir ne yağıdır o hemen değiştirin yağı -
Aracın dizelse hemen degistir -
quote:
Orijinalden alıntı: escudo76
Aracın dizelse hemen degistirBenzinli 6500 km oldu
-
Ayçiçek yağıda pahalı, onu da kullanmazlar. Muhtemelen limonata yapmışlardır sarı su koyup. -
castrolden böyle bahsetmeniz tuhaf olmuş, zira en kaliteli yağ markalarından biridir, yıllardır büyük araç üreticilerinin de önerisi olmuş bir yağdır, ucuz da değil
-
geçmiş olsun. aracın plakasını yazın da bilelim. -
quote:
Orijinalden alıntı: Melikşah_38castrolden böyle bahsetmeniz tuhaf olmuş, zira en kaliteli yağ markalarından biridir, yıllardır büyük araç üreticilerinin de önerisi olmuş bir yağdır, ucuz da değil
Motul 4 litre 250 lira castrol 4 litre 180 lira 😊
-
pahalı olmasıyla ne alaka arz talep meselesi
yağı da değiştirin -
Castrolu bedava verseler aracıma koymam. -
quote:
Orijinalden alıntı: metinTasci
Castrolu bedava verseler aracıma koymam.Katılıyorum kurumdan başka bişey yapmıyor
-
Değiştirmeniz lazım hemen yağı. Değiştirirken de duruma göre yorum yapmak lazım. Yağ çok kötü ise önce karter sökülüp bir bakılır. Eğer balçık gibiyse yağ pompası kesin değiştirilir hatta balçığa göre motor bile sökülüp temizlenme durumu var.
Geçenlerde 15 bin km önce sahte yağ koyulmuş bir araca motor yaptırdı bir abimiz. Yani 15 bin km sonra ortaya çıktı. Aracın kmsi 150 bin TL ve çok sağlam bir motordur aslında. Ayrıca ne Castrol'ü kim koyar sahte yağın içine Castrol. İnsaflı olanları kullanılmış yağ ile 10w40 vb ucuz yağları karıştırır koyar, insaflı olmayanları direk yanık yağ koyar ki zaten motor 3-5 bin km de balçık haline gelir biter. Dediğim gibi çıkan yağın durumuna göre usta yorumlar.
Ayrıca yine demeden edemeyeceğim, 10 yılı aşkın süredir otomobil sektöründeyim, insanların çoğunun yılda bir bakım yaptıkları araçta niye 2-3 kuruş ucuza kaçmaya çalıştığınız hala anlamış değilim. Yağ kapalı varil yetkili servislerden veya bilindik yıllardır bu işi yapan yağcılardan alınır bir de sanırım resmi internet sitesinden yağ satan markalar var veya oradan.
-
Helix bunu beğendi :) -
Şansın varsa lubex,lukoil vb. firmaların 10w40 en ucuz yağlarını koymuşlardır. Biraz insaflı olanlar bu şekilde dolandırıyor ve kullanan kolay kolay anlamıyor. 6500 km olduysa ucuz 10w40 yağ kullanmışlardır.
-
Geçmiş olsun motor yaptırırken degiştirirsin birdahakine yagı da.
-
VW gibi bir marka yetkili servislerinde bu yağı koyuyor ben de kullandım zamanında gayet de memnun kaldım, önyargı var sizde ya da başka bir sebepten böyle diyorsunuz
-
motor içi temizleyici dökün motora. sonra yağ filtresi ile beraber değiştirin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SISU -- 22 Ocak 2021; 22:19:13 > -
vw kullanıyor diye kaliteli olmuyor maalesef.
ekleme:bi aralar çok fazla yağ eksiltme sorunu yaşadıkları için shell'e geçtiler diye duymuştum, tekrar mı castrole dönmüşler?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinTasci -- 22 Ocak 2021; 22:41:50 > -
yağı nerden hangi satıcıdan aldınız ifşa edin de bilelim.
geçmiş olsun. aracın plakasını yazın da bilelim.
|
Sahte yağ yapan adam castrol koyar mı içine hocam Allah bilir ne yağıdır o hemen değiştirin yağı
|
castrolden böyle bahsetmeniz tuhaf olmuş, zira en kaliteli yağ markalarından biridir, yıllardır büyük araç üreticilerinin de önerisi olmuş bir yağdır, ucuz da değil |
Ayçiçek yağıda pahalı, onu da kullanmazlar. Muhtemelen limonata yapmışlardır sarı su koyup.
|
Castrolu bedava verseler aracıma koymam.
|
yağı nerden hangi satıcıdan aldınız ifşa edin de bilelim. |
VW gibi bir marka yetkili servislerinde bu yağı koyuyor ben de kullandım zamanında gayet de memnun kaldım, önyargı var sizde ya da başka bir sebepten böyle diyorsunuz |
180'e Castrol olmaz arkadaşım bu kafayla daha çok sahte yağ alırsın:) Daha 3 sene önce adı anılmayan, motorcuaların gazlamalarıyla piyasada yer edinen markayı çok da gözünüzde büyütmeyin. |
4 litre castrolün en kral yağı bile olsa o yağa 250 lira verenin akıl sağlığından şüphe ederim |
Benzer içerikler
- 82h lastik ne demek
- hybrid araba kullanıcı yorumları
- araba neden hava yapar
- alkollü trafik kazası kompozisyon
- 1.4 tsi sandık motor fiyat
- bmw 420i gran coupe fiyat
- yeni honda accord
- doblo trekking 4x4 mu
- byd seal u hibrit fiyat
- byd dolphin fiyat
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X