Şimdi Ara

BP sahte Castrol yağ satabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Öncelikle konu motosiklet yağı ile alakalı ama malum burası daha aktif olduğu için burada sormak istedim.

2-3 gün önce N11 üzerinden Tozlu Madeni Yağ diye bir satıcıdan tanesi 125 TL ye 2 adet Castrol Power 1 4T 10-40 yağ aldım, satın alımdan önce de yorumların tamamını okudum çoğunluk yağların orijinal olduğunu yazmış bende güvendim ve sipariş geçtim. Bugün yağlar elime ulaştı fakat bu 2-3 günlük süre zarfında Castrol yağlar ile ilgili o kadar olumsuz ve kötü yorumlar gördüm ki toptancılarda bile sahte yağların olduğunu yazanlar vardı yani piyasadaki Castrol yağların %70-80 inin sahte olduğu söylüyorlar. Açıkçası hem piyasadan daha ucuza almam hem de bu kadar kötü yorumdan sonra aldığım yağların da sahte olabileceğini düşümdüm.

Velhasıl yağın birini açtım çay bardağına doldurdum sarımtırak bir rengi var, akışkanlığından pek bir şey anlayamadım, yumuşak bir kokusu var hatta hoşuma gitti desem yeridir, çay bardağının dibi görünüyor yani berrak bir yağ diyebilirim ama yine de sahte mi değil mi anlayamadım en son gittim çok işlek bir cadde üzerindeki BP den 165 TL ye aynı yağdan satın aldım eve geldim onu da bardağa doldurdum yan yana renk, koku, akışkanlık karşılaştırdım birebir aynı yağlar. Hatta kutuları karşılaştırdım kutuları da birebir aynı.

Şimdi asıl kafamı karıştıran, ortalıkta bu kadar sahte Castrol yağ dolanırken acaba BP de farkında olmadan sahte satıyor olabilir mi? çünkü Castrol ün resmi sitesinde ''nereden alabilirim'' kısmında bir ton saçma sapan otomotiv, servis, ltd şirket varken BP gibi bir yerden bahsetmiyorlar.

• 128MilyarDolar kullanıcısına yanıt
    Bu kadar pimpirikli olmayın 2015 Toyota corolla 1.6 aracımda hep internetten aldığım yağları kullandım.3 bakımdır. Bugün kayınpederin aracına yağ çarşısından aldığım hx7 10w40 yağı bakımda kullandık. Usta sahte vs demedi. zaten dediğiniz gibi bir durum olsa satıcılar o sitelerde barınamazlar. Yorumlara dikkat ettikten sonra, bir de satıcının normal bir dükkanı varsa sorun olmaz. Ha ben güvenemiyorum derseniz castrol yetkili satıcısından alın. N11 de var. Mobil yetkili satıcısı da var cleanpeks. Motul sitesinden alabilirsiniz motul shop.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 128MilyarDolar kullanıcısına yanıt
    Gene yakın zamanda yağ bakarken shell hx7 10w40 yağı hb da varcar satıcısında 380 tl buldum. Araştırdım Adamlar sakaryada shell yetkili satıcısı ben de sakaryadayım. Tel arayım sorayım dedim 500 tl fiyat verdiler. Ya internetten sahte satıyorlar ya da yüz yüze bindiriyorlar. BP sahte Castrol yağ satabilir mi? BP sahte Castrol yağ satabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi runo40 -- 19 Mayıs 2023; 20:46:1 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• İnternetten castrol aldıysanız direkt castroldan alsaydınızya? Castrol kendisi de satış yapıyor. Tozlu madeni yağ hep görüyorum sahte satsa bu kadar uzun süre barınamazdı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • runo40 R kullanıcısına yanıt

bu sakarya insanının genel problemi

hepsiburadada çifti 135 liraya bagaj amortisörü satılıyor baktım satıcı modern sanayide iş çıkışı fiyat sorayım dedim tanesine 150 istedi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu yağ iyi mi ? Elf vs Castrol
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.