Şimdi Ara

semperit kışlık iyi midir? (215/60/r17c)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ticari panelvana kışlık bakıyoruz. araç daha yeni. 2023 üretimi goodyear ultragrip 4 adet bulamıyorum. 2 adet 2022 model var piyasada. başka da yok. michelin 6000 tl lerde geziyor.

2023 üretim 4500 tl ye hankook icept lv kışlık var. 2023 üretim 4000 tl ye semperit van grip 3 var. ikisinde etiket değerleri birebir aynı. yakıt tüketimi D, ıslak zemin C, desibel 73.

bu lastik ölçüsü zor. çeşit pek yok. sizce şimdeden fiyatlar artmadan alayım mı bir şeyler yoksa kasım sonunu mu bekleyeyim pahalı fiyattan düzgün lastik mi alayım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 31 Ekim 2023; 8:22:58 >

• kolay bulunan bir lastik ebadı için çıkma jant al , boylece her ihtiyaç duydugunda yazlık kışlık ucuza lastik takarsın

• Kaygerya kullanıcısına yanıt

sıfır arabaya çıkma jant almam. orijinal ölçülerinin dışına da çıkmam.

• Hankook'tansa Semperit'i tercih ederim. Bilinen, eski bir marka, sonradan Continental aldı.

Ben de çıkma jant / lastik almam. Radyalleri de her mevsim söküp takmak doğru değil, mutlaka ayrı jant alırdım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Karbon 12

Hankook'tansa Semperit'i tercih ederim. Bilinen, eski bir marka, sonradan Continental aldı.

Ben de çıkma jant / lastik almam. Radyalleri de her mevsim söküp takmak doğru değil, mutlaka ayrı jant alırdım.

vivaroya uyumlu 17 inç CMS marka jant seti 14-15bin tl hocam. bence değmez almaya. sök tak yapmaya devam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.