Bildirim
merhaba Arkadaşlar Michelin Pilot Sport 4 225/45 R17 nasıldır tavsiye edermisiniz
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Alabileceğiniz en iyi lastiklerden bir tanesi de pist ve hız için değil mi o lastikler ? 500l ile pistte gazlamayacaksınız gerek yok bence 700 tl felandı o lastikler. -
altarnatif olarak Falken 225/45 R17 94W XL Ziex ZE310 Ecorun bakıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Lassa 225/45 R17 91W Driveways
O ebatta testlerde 1. lastik -
Lastiği tavsiye ederim ama 500 l için tavsiye etmem. Gerek yok. Nokian veya Continental bakın.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Lastik en iyilerinden biri onda sorun yoksa aracınız için fazla gelir.Amacım küçümsemek değil lastiğin ne kadar iyi olduğunu anlatmak.Konuya girmeden golf vb bir araç sandım.500l ebatlarının golfle aynı olmasına şaşırdım. -
Lassa 225/45 R17 91W Drivewaysquote:
Orijinalden alıntı: ANTtuArRi
O ebatta testlerde 1. lastik
lastiğimi
Nedir öneriniz
Falken almayınız şikayet vara bakarsanız anlarsınız adamların satış sonrası desteği berbat.
Micheline gelirsek hamur olarak çok iyi kaliteli bir lastik var yanaklar ince olduğu çukurda veya kötü bir manevra da parkta direkt yanaktan gidiyor çöp oluyor lastik.
Türkiye yolları için yerli üretim olan ve 500l içinse reinforced lastik alırsanız çok daha uzun ömürlü,sağlam ve güvenlikli olur. Lastik önerim bridgestone veya Lassa olacaktır ama fiyatlara göre de değişebilir. Petlas dahi takabilirsiniz
Yolları beş para etmez rezil kepaze iğrenç mide bulandırıcı bir yol olan Türkiye'ye pilot sport fazla gelir, Petlas al geç
Enişte'nin Jetta'ya aldırdım. O zaman 550 civarıydı tanesi. Çok memnun. Aynı ebat için 94XL modeli de vardı daha ucuza. O sert olur korkusu ile 91 aldı. Orjinal lastiklerden sonra çok memnun kaldı. Bridgestone mu vardı üstünde hatırlamıyorum -
Falken'dan uzak durmak lazim, islak ratinglerine baktım, iyi diye aldim simdi virajlarda ve frende yol islaksa farkli stratejiler izliyorum arabayi kontrol etmek için.
Michelin ile Falken ayni cümlede dahi gecemez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 20 Haziran 2020; 6:41:49 >
Hayır. Sizin yazdığınız Michelin PS -
Falken 225/45 R17 94W XL Ziex ZE310 Ecorun alınmıştır
PS4 kullandım mükemmel bir lastik ama 500L için gereksiz olur kanaatindeyim.
PS4 sert ve geç ısınan lastiktir. Şehir içi kısa mesafede hakkını vermek zor lastiğin, hele de 500 L gibi ağırlık merkezi yukarıda hantal bir otomobil için. Uzun yolda performans verir ama 500L değil bu lastiğin aracı.
Size Goodyear EGP2, Primacy 4 ya da Hankook öneririm.
Ben de ayni ebatta goodyear assymetric 5 taktiriyorum yarin. Aracta hankook s1 evo2 vardi omru doldu cok memnundum. Yine ayni sekilde performans lastigi almak istedim. Bu lastigin yorumlari baya iyi. Arac golf 7 1.4 tsi. Oyle cok performansli kullandigimdan degil de bu lastiklerin fren ve viraj performanslari cok iyi. Uzun zaman bilmeden araba iyi yol tutuyor diyordum megersem lastiklerin etkisi cok buyukmus. Ucuz lastik alirsaniz teker basi arada 100 150 tl falan oynar degmez. Pilot sport 4 de baya ovuluyor. Assym5 sadece lastik omru olarak bir tik onde, diger ozelliklerde kafa kafayalar bence pisman olmazsiniz
Golf 7’den yol tutuş beklentim olmadığından Sava Intensa UHP2 taktırdım. Giulietta ve 308’den sonra yol tutmuyor diye sayıp sövüyorum yoksa lastiklerden dolayı mı
Hocam ben de alirken beklemiyordum acikcasi. Golf sonucta Focus Gui yaninda vs yol tutma ozelligiyle one cikmiyor. Ama ben dahil kullanan kim varsa virajda cok memnun kaldi bugune kadar allaha sukur tehlikeye hic sokmadi. Arac bagimsiz suspansiyon 17 jant. Belki onunla da ilgilidir ama arastirdigim kadariyla hankook s1 evo2 lastigin de etkisi cok buyukmus. Daha konforlu lastige mi gecsem diyordum primacy 4 vs ama kotu yorumlar gordum arac kizakliyor vs diye. Bugune kadar hic sorun yasamadigimdan ayni klasmanda lastikle gideyim dedimquote:
Orijinalden alıntı: humerus06
Golf 7’den yol tutuş beklentim olmadığından Sava Intensa UHP2 taktırdım. Giulietta ve 308’den sonra yol tutmuyor diye sayıp sövüyorum yoksa lastiklerden dolayı mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- minerva lastik yorumları
- geri giderken gelen küt sesi
- sente 1 diş atlarsa ne olur
- kış lastiği kaç yıl kullanılır
- energy akü yorumları
- paul walker ne zaman nasıl öldü
- renault espace 2024
- tesla model q
- dacia fiyat listesi
- mg yakıt tüketimi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X