Şimdi Ara

Honda civic fren balatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
29.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Honda civic 2011 sedan aracımın fren balatalarını değiştireceğim ustaya sordum işçilik hariç balata 225 tl dedi. sizin önerdiğiniz bir marka var mı ? Hangisinden almalıyım ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Honda Civic Fren Balataları: Bilgi Rehberi

Honda Civic'inizin fren sisteminin en önemli parçalarından biri fren balatalarıdır. Güvenli ve verimli fren performansı sağlamak için periyodik olarak değiştirilmeleri gerekir.

Uygun fren balatalarını seçmek çok önemlidir. Honda Civic'iniz için orijinal {honda civic orjinal balata markası} fren balataları, aracınızın optimum fren performansı için özel olarak tasarlanmıştır. Ayrıca, kaliteli {honda civic orjinal disk markası} fren diskleriyle birlikte kullanılmaları önerilir.

Honda Civic Modellerine Göre Fren Balatası Tavsiyeleri

• FD6 modeli: {honda civic fd6 fren balatası tavsiye}
    • FB7 modeli: {honda civic fb7 fren balatası tavsiye}
    • FC5 modeli: {honda civic fc5 fren balatası tavsiye}

CR-V Modelleri İçin Fren Balatası Tavsiyeleri

CR-V sahipleri için de kaliteli fren balataları çok önemlidir. Aracınızın modeline özel {honda crv fren balatası tavsiye} seçeneklerini değerlendirmelisiniz.

Fren Balatalarının Değiştirilme Zamanı

Fren balatalarının ne zaman değiştirileceği, sürüş alışkanlıkları ve kullanım sıklığına bağlı olarak değişir. Genellikle, her 30.000-50.000 kilometrede bir değiştirilmeleri önerilir. Aşağıdaki işaretler fren balatalarının değiştirilme zamanının geldiğini gösterebilir:

• İnce veya aşınmış balatalar
    • Fren yaparken gürültü veya titreşim
    • Uzamış fren mesafesi

Fren balatalarını kendiniz değiştirmeyi düşünüyorsanız, tüm güvenlik önlemlerini aldığınızdan ve Honda Civic'iniz için doğru parçaları kullandığınızdan emin olun. Değişimden emin değilseniz, yetkili bir servise başvurmanızı öneririz.

Güvenli ve verimli bir fren sistemine sahip olmak için Honda Civic'inizin fren balatalarını düzenli olarak kontrol ettirin ve gerektiğinde değiştirin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hondanın orjinal balatası Nissin marka. Bence taktıracaksanız orjinal taktırın. Ben geçen sene yanlış hatırlamıyorsam 140-150 TL gibi bir fiyata almıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: N3V3R

Hondanın orjinal balatası Nissin marka. Bence taktıracaksanız orjinal taktırın. Ben geçen sene yanlış hatırlamıyorsam 140-150 TL gibi bir fiyata almıştım.

Hocam bosch markasını söylemişti peki sizce o nasıl ? hangisi daha iyi ise ondan taktırmak istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcexpertt

quote:

Hondanın orjinal balatası Nissin marka. Bence taktıracaksanız orjinal taktırın. Ben geçen sene yanlış hatırlamıyorsam 140-150 TL gibi bir fiyata almıştım.

Hocam bosch markasını söylemişti peki sizce o nasıl ? hangisi daha iyi ise ondan taktırmak istiyorum

Benim aracim ford.Orjinal balatalari motorcraft.Ben bosch marka takimini gecen sene 110 liraya aldim.50 lira iscilik ödedim.Son derece memnunum tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gündüz06

quote:

quote:

Benim aracim ford.Orjinal balatalari motorcraft.Ben bosch marka takimini gecen sene 110 liraya aldim.50 lira iscilik ödedim.Son derece memnunum tavsiye ederim.

Alıntıları Göster
    Astra G ye 60 liraya balata taktırıyorum, işçilik dahil tabi arkalar kampana.

• quote:

quote:

quote:

Hocam acaba Honda içinde olanıda iyimidir. Yani acaba orjinalini mi alsam yoksa bosch mu alsam

• Orjinal al.
  • Benim Jazz 'a Nissin marka orjinal balatasını 140 liraya taktırmıştım. Ama daha sonra acdelco marka disk taktırdım. 10.000 km.dir kullanıyorum. Diskten olsa gerek pek memnun değilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SonNn_

Benim Jazz 'a Nissin marka orjinal balatasını 140 liraya taktırmıştım. Ama daha sonra acdelco marka disk taktırdım. 10.000 km.dir kullanıyorum. Diskten olsa gerek pek memnun değilim.
    bulabilirsen stoptech yada ebc dir.
  • UNF0RGIVEN U kullanıcısına yanıt
    Az önce honda ayışıgından sms geldi. orjinal fren disk ve balata parçalarına % 30 indirim varmış.
    ilgilenirseniz.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam acaba Honda içinde olanıda iyimidir. Yani acaba orjinalini mi alsam yoksa bosch mu alsam

Hocam tabiki almisken orjinal alin.Ben orjinalin dışında alternatif olarak söyledim

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam tabiki almisken orjinal alin.Ben orjinalin dışında alternatif olarak söyledim

Peki hocam o zaman en iyisi orjinal almak. Bildiğiniz site var mı alabileceğimiz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: emircihad

Az önce honda ayışıgından sms geldi. orjinal fren disk ve balata parçalarına % 30 indirim varmış.
    ilgilenirseniz.

Hocam biraz önce baktım %30 indirim fakat internetten sipariş edemiyormuyuz ?
  • pcexpertt kullanıcısına yanıt
    Hocam her zaman gittiğim parçacı var ben hep oradan alırım.İnternetten araç ile ilgili hiç bir şey almadım.İnternet için size arkadaşlar yardımcı olur.
    Ankara'da iseniz parçacı tavsiye edebilirim.
  • pcexpertt kullanıcısına yanıt
    honda ayışığı istanbul altunizade deki yetkili servis.
    online satışları olduğunu sanmam ama isterseniz bi görüşün servisle. belki kargo ile yollarlar.
    web sitesinde de kampanya bilgisi var.
    www.ayisigi.com.tr
    Honda Plaza Ayışığı | İstanbul Üsküdar Honda Bayi
    http://www.ayisigi.com.tr/#

0216 559 05 59
  • quote:

Orijinalden alıntı: emircihad

honda ayışığı istanbul altunizade deki yetkili servis.
    online satışları olduğunu sanmam ama isterseniz bi görüşün servisle. belki kargo ile yollarlar.
    web sitesinde de kampanya bilgisi var.
    www.ayisigi.com.tr
    Honda Plaza Ayışığı | İstanbul Üsküdar Honda Bayi
    http://www.ayisigi.com.tr/#

0216 559 05 59
    Orjinal balatalar biraz sıkıntılı ses yapıyor yüksek hızda.Trw veya ebc öneririm.Ama onlarda toz yapıyor.Trw'ler 120 liraydı sanırım.Balata tozuna katlanırım diyorsanız trw alın.Orjinalden daha iyi oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: muta

Orjinal balatalar biraz sıkıntılı ses yapıyor yüksek hızda.Trw veya ebc öneririm.Ama onlarda toz yapıyor.Trw'ler 120 liraydı sanırım.Balata tozuna katlanırım diyorsanız trw alın.Orjinalden daha iyi oluyor

Hocam dediğiniz gibi üzerindeki balatalar yüksek hızlarda ses yapıyor. yani nasıl desem sanki birşeye sürtüyor gibi kalın bir ses geliyor. acaba ondan dolayı mı ? Toz sıkıntı değil hocam hergün zaten jantları vs siliyorum. Orjinalinden kaliteli mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PcExpertt

quote:

Orijinalden alıntı: muta

Hocam dediğiniz gibi üzerindeki balatalar yüksek hızlarda ses yapıyor. yani nasıl desem sanki birşeye sürtüyor gibi kalın bir ses geliyor. acaba ondan dolayı mı ? Toz sıkıntı değil hocam hergün zaten jantları vs siliyorum. Orjinalinden kaliteli mi ?

Alıntıları Göster
    Ses yapıyor şişiyor sonra arabanın içindekiler şaşırıyor :D.Bazı servisler bu sorunla gelenlere trw takıyor diye biliyorum.Orjinalinden daha iyi frenlere sahip olursun

• quote:

Orijinalden alıntı: Afanasyevo

Ses yapıyor şişiyor sonra arabanın içindekiler şaşırıyor :D.Bazı servisler bu sorunla gelenlere trw takıyor diye biliyorum.Orjinalinden daha iyi frenlere sahip olursun

Alıntıları Göster
    Ama balata ömrü açısından orjinal balata daha uzun ömürlü olur tabi.
  • Ebc oneririm..honda forumlarinda, orjinal balata ve diskte,yuksek hizda titreme problemi yasayanlar, orjinaliyle degisimde bir sure sonra ayni problemi yasayinca, ebc tercih ediyorlardi..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.