İş kurmak istiyorum bir sorum var
Merhaba ben yeni bir iş yapmak istiyorum oto bakım ürünleri üretip satış yapmak istiyorum ancak yasal süreci hakkında bilgim yok şahıs şirketi kuracagım sadece bunu biliyorum başka ne gibi prosedurleri var
Merhaba aracıma ses sistemi almak istiyorum çok üst düzey bir sey istemiyorum ama almişken çok kotude olmasın orjinal hoparlorden daha iyi olsun istiyorum. Aracım elentra aklımda olan sistem özellikle bassları kaliteli olsun istiyorum.
Jbl stadium 62cf (sadece önlere ilerde arkayada taktirabilirim.)
Pioner 30 cm cift bobinli subwoofer
Amfi hakkında bilgim yok bu ikisi iyi bir secimse amfi onerirseniz sevinirim
Ben yale sync alarm aldım ve ayni zamanda yale linus kapi kilidi siparis vereim kapi kilidi yale sync ile baglaniyor mu yani ona entegre edip internete bağlı kullanabilir miyim ? Yoksa internete bagli kullanabilmem icin yinede bridge almam gerekiyor mu?
Akıllı ev sistemi kurmak
Merhaba arkadaşlar evimize akıllı ev sistemi kuracağız ve tüm bunları telefonumuzdan ve apple homepod üzerinden yönetmek istiyoruz. Öncelikle suan sahip oldugum tek sey
Apple homepod ve yale linus akıllı kilit.
Aslinda rasberry pi 4 alıp homeasistans kurup tum cihazları ona ekleyecektim ancak ögrendim ki homepod uda bir hub olarak kullanabiliyor musum.
Şuan akıllı yapmak istediklerim;
Akilli anahtarlar, panjurlar, kapı kilidi , kapı sensoru Bu sekilde. Bunlar icin homepod yeterli mi? Yoksa rasberry pi alip home asistans kurmali miyim? Ayrica wifi olan mi alayim zigbee mi?
Akıllı ev için internet gereklimi ?
Merhaba ben evimde akıllı ev sistemine yeni yeni basliyorum kendi evimde wifi ile bir sistem kurdum ama bahcedeki evim icin de bir sistem kurmak istiyorum ama internet yok zigbee uzerinden sistem kursam wifi olmadan olur mu? Yani evde internet olmasa evin icindeyken telefon uzerinden isiklari ,kapı kilidini vs acip kapatabilir miyim yoksa internet olmazsa olmazmidir.
Camasir makinasi ve kurutma makinasinin yeri degisti ve orada priz olmadigi icin diger prizden kablo uzatmam lazım uzatma icinde diger prizi söküp klemens ile 3x4 kablo ile uzattim. Kullandigim kablonun gorselininekledim
bir sorun yaratir mi. Cok telli yerine tek bakır kullanmak gerekir mi? Ayrica 3x4 kablo kalınligi yeterlimi
Auris 1.4D 4D 2013 alınır mı
Bununla ilgili bir çok konu var aslında ama tam cevabimi bulamadım.
Araç alma arefesindeyim max bütce 700 bin tl.
Auris 2013 advance skypack manuel almayı dusunuyorum 160 binde.
-2012ye kadar olanlarında yağ yakma sorunu varmış bunlarda öyle bir problem var mı?
-bu kilometrede dizel auris alınır mı?
-ikinci el piyasasi nasildir
-gidisi yakiti vs nasildir
Bilenler yardimci olursa sevinirim
Opel insignia 1.6t alinir mi?
Maximum 150 bin tlye kadar araç tavsiyesi istiyorum. Kriter olarak çok fazla kriterim yok sorunsuz binebileceğim yakıt konusunda da çok fazla üzmeyecek araçlar istiyorum..
Aklımda 3 araç var birbirinden biraz farklı ama kafama yatan bu 3ü oldu
Hyundai elentra 1.6 2011-2013 modelleri
Opel insignia 1.6t 2010-2011
Alfa romeo guiletta
Bu üçünü tavsiye eder misiniz ? veya tavsiye edeceğiniz başka araçlar var mı ?
|
Meslek: Öğrenci
İlgi Alanları: Web,Müzik,Teknoloji
Fotoğraf Makinası : Canon Eos 1100D 18-55mm + EF 75-300mm SLR & SjCam Sj4000 Action Cam & Telefon : Samsung Note 5 Beyaz MSI Z77A-G43 & CORSAIR CX SERİSİ 80PLUS 600W & SAPPHIRE R9 270X TOXIC GDDR5 B 256Bit SAMSUNG120GB 840 EVO SATA 3.0 SSD &İntel Core i5-2400 3.1 Ghz Cpu & Corsair 8 Gb Ram Masa içi Kasa Projem için Tıkla Doğa insan olmadan da yaşar; ama insan doğa yok olduktan sonra yaşayamaz.
|
Fotoğraf Makinası : Canon Eos 1100D 18-55mm + EF 75-300mm SLR Telefon : Samsung Galaxy s4 I9500 Siyah MSI Z77A-G43 & CORSAIR CX SERİSİ 80PLUS 600W & SAPPHIRE R9 270X TOXIC GDDR5 B 256Bit SAMSUNG120GB 840 EVO SATA 3.0 SSD &İntel Core i5-2400 3.1 Ghz Cpu & Corsair 8 Gb Ram Masa içi Kasa Projem için Tıkla Doğa insan olmadan da yaşar; ama insan doğa yok olduktan sonra yaşayamaz.
|
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5.720
İkinci El Bölümü Mesajları: 14
Konularının görüntülenme sayısı: 83.802 (Bu ay: 2.102)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 864 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic