Selamlar,
Eca proteus plus kombi kışın suyu istediğim ayar da (38-40) arası verirken yazın altında durulamayacak kadar sıcak vermeye başladı.
Mecbur soğuk suyu açınca başta normalleşse de sonrasında şu yine aşırı ısındı.
Duştan çıkıp kombiyi kontrol ettiğimde 60 derecede suyun sabitlendigini gördüm.
Ayarlı derecesi 35 idi.
Basta ntc arızası sandım fakat araştırma yapınca ntc olmadığını gördüm. Ntc arızasinda suyun derecesini yanlış okur veya okuyamaz.
Kombinin içindeki gaz valfini kısarak ince ayarı tamamladım. Sola doğru çeyrek yarım arası çevirdim.
Sonrasında 36 dereceye kadar suyu düşürdü. Dereceyi yükselttigimde kombi yine cevap verip suyu 50 dereceye kadar çıkardı.
Önemli nokta valfi aşırı kismayin.
Hepsiburada Premium İptal Yapılmasındaki Zorluklar
Selamlar,
Hepsiburada premium üyelik iptali için bugün tam 30dk uğraştım. Mobilden iptal yok.
App'i sildim tarayıcıdan girdim mobil görünümde yine iptal yok.
Masaüstü sürümünü açtım yine gelmiyor.
Beni mecbur laptopu açmaya zorladı.
Bilgisayar üzerinden iptal edicem yine edemedim.
Talep oluştu müşteri hizmetleri sizi arayacak dedi.
Müşteri hizmetleri aradı iptal etmeyin şöyle faydası var böyle faydası var.
Süreci Digitürk abonelik iptaline çevirmişler. Nasıl bu kadar zorlaştırabiliyorlar ?
Tek tuşla üye olduğum sistemden çıkmak için tek tuşla çıkabilmem lazım.
Forum bu konuda ne düşünüyor merak ediyorum. Özellikle rekabet kurumu veya ticaret bakanlığından kullanıcılar varsa görüşlerini paylaşırsa çok sevinirim
Yumos ürünlerinde lansmana özel indirim var
2li yumos + yeni çıkardıkları koku(giysi spreyi)+ yumos renkli deterjan 1690ml 220tlye kargo dahil geldi.
Normalde Omo kullanıyorum, Omo vs yumos deterjan kıyaslama yapan varsa çok iyi olur.
Yeni formül yapmak yerine Omo formüllerini kullandıklarını düşünüyorum bakalim
Selamlar ,
Hepsiburada kişisel bakım merkezi satıcısında
Satıcıyı takip edince 150/30 kupon veriyor
Ayrica kimi ürünlerde sepette %15 varken kimilerinde 200/30 indirim daha düşüyor
Seçenek oldukça fazla dolar artışının etkisi gelmeden bir yıllık stok yapılabilir.
Önümüzdeki süreçte carrefoursa veya migros %40 veya 1+1 yapacak fakat zamlı fiyatlardan yaparlar.
Benim sepet bu şekilde.
Bilkent CTIS Hakkında soru cevap
Merhaba Herkese,
Bilkent CTIS veya yazılım düşünen arkadaşların soruları varsa yardımcı olmak isterim.
Şuan okulda 6. yılım ve 7.yıla uzadı ( Erasmus sağolsun güzel gezdik :) )
Kapsamlı bursluyum ve 2016 yılında 515 puan ile o zamanın tavan puanı ile bölüme girmiştim.
Yaklaşık 2.5 yıldır sektörde çalışıyorum.
5 Ay Finlandiya'da erasmus yaptım.
Güncel CGPA 3.70 GPA 4.0
Colgate Expert Complete 78TL Amazon
Şuan için en düşük fiyat kargo dahil gönderim var satıcı Amazon.
Daha önceleri kampanya ile 60-64tl bantlarinda satıldı ama şuan reyon fiyatları 150-200 civarina çıkmış.
100 GR Milka 19.5TL Olmuş
Migros sanal marketten alıntıdır.
Lescon Spor Ayakkabı Kalitesizliği Kullanıcı Hatasi
Merhaba,
Ağustos ayında aldığım ve yaklaşık 3 ay sadece gezmek için giydiğim ayakkabının tabanı eridi. 6 ay önce 350 lira kampanyali fiyatı olan yerli bir marka bu.
Daha önceki puma, adidas Nike ayakkabılarda hiç yaşamadığım bir sorundu bu. Gercekten rahat ve tipi güzel bir ayakkabı yapıp tabanında bu kadar dandik malzeme kullanmak nedir.
Garantiden gelen cevap ise tabiki kullanıcı hatası. Hiç malzememiz çok yumuşak veya yeterli kalitede diyen yok.
Fotoğraflarını ekliyorum Puma Adidas Nike gibi markalara alternatif olarak düşünenler dikkat etsin derim böyle başınıza daha önce hiç gelmeyen bir şeyle karşılaşılabilirsiniz.
Samsung 27 inch curved Monitor 1700Tl Trendyol
2-3 gündür monitor fiyatlarını takip ediyorum. Oyun için değil kod yazma günlük kullanım youtube netflix vs için kullanmak amacıyla arıyorum.
doviz fırlamadan önce 1300-1400 bandlarında imiş. Şuan güncelde bu fiyata en uygun monitor.
Trendyolda 1700TL samsung Shopta 1799 TL trendyolda da satıcı samsungshop
Merhabalar,
Yil sonunda finlandiya'da turkiye'ye dönüyorum ist havalani uzerinden. Freeshop ve buradan neler alabilirim?
Ps5 alsam 530 euro Turkiyede ne kadara satilir?
Tavsiyeleriniz nelerdir
Meslek: öğrenci
-Sadece Saygı- |
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 2 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 7.618
İkinci El Bölümü Mesajları: 183
Konularının görüntülenme sayısı: 285.522 (Bu ay: 5.293)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 5.284 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası