Şimdi Ara

205/55 R17 Lastik Tavsiyesi - Birkaç güne almam gerekiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Aracım Skoda Kamiq, 205/55 R17 mevcut lastik, sıfır aldığımızda üzerindeki lastik, 50 bin km oldu, bir tanesi yanaktan yarıldı otoparkta demire değdiği için, diğer tekerler de dişi biraz azalmış, hepsini yenilemek istiyorum.

Tavsiyeniz ne olur, İstanbul'da yaşıyorum, kar yağdığında aracı çıkarmayabilirim yani kış lastiğine gerek yok. Aracın üstündeki mevcut (fabrika çıkış) lastik Continental EcoContact 6 205/55R17 91V, Yani yaz lastiği.

Bütçe dostu veya F/P mantıklı hangi lastiği almalıyım. Tavsiyeniz için şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goktufan -- 20 Mart 2025; 20:15:56 >

• Sava,Laufenn,Kormoran bu 3 lü f/p olarak iyidir. Yeni tarihli,hangisi uygun ise alınabilir.

• F/p Falken as210-220

4 mevsimde bence,

1-conti allseaons contact 2
    2-michelin cc2
    3-pirelli sf3

İçlerinde en iyisi pirelli sf3 ancak kullanım ömrü kısa. senede 10-15bin km yapıyorsanız 3 belki 4 yıl götürür.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • metinTasci M kullanıcısına yanıt

Senede 25 bin km yapıyorum, teşekkür ederim hızlı cevap için. Şu an araç 50 bin km'de, muhtemelen 25-50 bin km daha yapıp yeni bir araç alma planımız da var. (2 sene içinde)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goktufan -- 20 Mart 2025; 16:50:59 >
  • goktufan G kullanıcısına yanıt
    Falken çok fark yok ise continental derim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • @oldbeer , @metinTasci aracın üstündeki mevcut lastik Continental EcoContact 6 205/55R17 91V.

Yani yaz lastiği. 4 Mevsim yazmıştım ama yaz lastiği almak daha mantıklı sanki, bununla da bir sorun olmamıştı.

Yaz lastiği olunca önerileriniz değişir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goktufan -- 20 Mart 2025; 20:16:9 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: goktufan

@oldbeer , @metinTasci aracın üstündeki mevcut lastik Continental EcoContact 6 205/55R17 91V.

Yani yaz lastiği. 4 Mevsim yazmıştım ama yaz lastiği almak daha mantıklı sanki, bununla da bir sorun olmamıştı.

Yaz lastiği olunca önerileriniz değişir mi?

F/p istersen söylediklerim gecerli. Performans istersen michelin pilot sport veya conti premium/sport contact olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Good year sport 2
    Nexen nfera sport
    Bunlar uygun fiyat ve performans
    Michelin pilot sport 5
    Conti premium contact üst seviye ve konfor olur

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.