urun.n11.com Motul 8100 Eco-Nergy 5w30 4 Litre Motor Yağı Fiyatları ve Özellikleri https://urun.n11.com/motor-yagi/motul-8100-eco-nergy-5w30-4-litre-motor-yagi-P174806636emr ticaretten motul yağ alıp deneyen var mı? fiyat total ineo ecs den bile ucuz çünkü. |
bu motul yağ sahte mi orjinal mi?
-
-
bunun karekod barkod gibi bilgilerini orjinal satış sitesinden teyid hali yokmu böyle anlaşılmaz çünkü
üretim tarihi ve seri no gibi..
ucuzsa zaten hemen uzaklaşın..
fabrika satış noktaları oluyor..
ayrıca likiyi tavsiye ederim motulda sahte daha çok.
-
Motul'de bildiğim kadarıyla karekodlu, seri numaralı vs bir sorgu sistemi yok. Bu şekilde orijinalliği anlamak mümkün olmuyor. Kutudan belki anlaşılır diyeceğim ama orijinal kutuya dolum yapan sahteciler de olabiliyor. Bence en iyisi bilindik, düzgün, resmi satış noktalarından almak. Yılda 50-100 lira kar edeceğim diye motoru patlatma riski bana çok anlamlı gelmiyor açıkçası.
Daha önce de yazmıştım ama tekrar edeyim, online satış siteleri de bu ay içerisinde açılacakmış. Link bulursam yazıyı güncelleyeceğim.
-
Hocam ben de sahte çıkar endişesiyle gidip liqui moly kendi sitesinden 5w30 yağ sipariş ettim 24 saat içinde teslim edildi.En azından içim rahat hem de görece kaliteli bir yağ almış oldum.Şansima garanti üye işyeri olarak bonus kampanyasina da sayaç işledi o da extrasi oldu -
Emr ismini duyunca kaç hocam. -
Motul kendi bünyesinde ürün satıyor, git Motul'un kendisinden al.
Ben 3 gün önce 5W-30 oradan aldım ve Haziran 2021 üretimi yağ geçti elime aynı gün.
Motul'un 2-3 tane bayisine de fiyat sormustum yaklaşık aynı fiyatı verdiler.
Şimdi bu internette 100 - 150 TL daha ucuz fiyata 2021 üretimi satılan Motul yağlar var.
Ve birçok kişi orjinal ürünü uygun fiyata aldıgına inanıyor öyle mi?
-
sitesinde 240 tl olan mobil yağ dışarda 180 tl ve orjinal, nasıl oluyor aceba.
-
Bu sitenin motul e ait olduğuna eminmisin ?
Sitesinde yok böyle bir link -
0w20 yağı en garanti şekilde nerden alabilirim petrollerde felan yok internetede sahte diye güvenemiyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: highflyeer
0w20 yağı en garanti şekilde nerden alabilirim petrollerde felan yok internetede sahte diye güvenemiyorumhttps://www.cleanpex.com.tr/mobil-1-0w20-motor-yagi-5-l
-
güvenilirmi bu site? -
İnternette satan adam tek seferde binlerce koli alıyordur ve satış adedi yüksektir dolayısıyla daha ucuza fabrikadan alıp daha ucuza satabilir ama tabi bu demek değil ki internette satılan yağlar orjinal güvenilir yerden alın.
-
site motul.com daha nasıl motul'a ait olmayabilir?
-
İletişim bilgileri kısmına bakmanız yeterli -
Evet
-
e- ticaret işi için bir firmayla anlaşmışlar belliki. motul domaini üzerinden sahte motul yağı satmak için A.Ş kurmazlar değil mi?
-
50 100 lira için bilmedik yerden yağ alma motoru eline alırsın.aracının markası ne? -
Litresine 100 lira vericem öyle mi kalsın
-
Motul alacaksanız ya orjinal sitesinden yada rumeli kavağındaki altun petrolden alacaksınız.. altun petrolüde bizzat tanıyorum dükkanlarınada gittim orjinal motul satıyorlar castrol yada motul satıyor ben vw için almıştım sarıyerde oturduğumdan gidip oradan alıyorum önerirm herkese ( hemşermizin reklamınıda yapalım) -
quote:
Orijinalden alıntı: Ussuzİnternette satan adam tek seferde binlerce koli alıyordur ve satış adedi yüksektir dolayısıyla daha ucuza fabrikadan alıp daha ucuza satabilir ama tabi bu demek değil ki internette satılan yağlar orjinal güvenilir yerden alın.
doğru fakat bu durum Türkiye'de üretilen yağlar için geçerli.
Motul yağlar yurt dışında üretiliyor ve öyle kafasına göre herkes sipariş edip getirtemiyor.
Distribütör firması yada kendi şirketi varsa onlar getirmeye yetkilidir ve kim olursa olsun onlardan daha ucuza alamaz alt bayiler / satıcılar.
Benzer içerikler
- renault austral kronik sorunları
- vekaletle araç satışında dikkat edilmesi gerekenler
- barum lastik yorum
- togg kullanıcı yorumları 2024
- dizel araba hava yaparsa nasıl çalışır
- 2023 en çok satan arabalar
- amperino resimleri
- opel mokka 2024
- superb fiyat
- jetour türkiye
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X