Şimdi Ara

--Hyundai Elantra'nın sınıfı nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
18.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle merhabalar aranızda yeniyim. Uzun zamandır Hyundai Elantra'nın sınıfının C mi D mi diye merak ediyorum. Çoğu yerde D sınıfı olarak geçiyor ama aslında ben C sınıfı olduğunu düşünüyorum. Böyle düşünmemin nedenleri : C sınıfı olan i30'un önü ile aynı olması (yani Elantrayı i30'un sedanı olarak görmem), Elantra'nın diğer D sınıfı araçlara göre küçük görünmesi, Hyundai'nin modellerinde D sınıfı olarak i40'ın olması, Elantra'nın diğer D sınıfı araçlara göre beygir gücünün düşük olması... Sizin bu konudaki düşünceleriniz nelerdir? :)

• Yapay Zekanın Yanıtı

Hyundai Elantra Hangi Segmente Aittir?

Hyundai Elantra, kompakt sedan segmentinde yer alan bir otomobildir. D segmenti olarak da bilinen bu segment, orta boy sedanları içerir.

Elantra, Toyota Corolla, Honda Civic ve Volkswagen Jetta gibi diğer popüler kompakt sedanlarla rekabet etmektedir. Bu segmentteki araçlar, genellikle aşağıdaki özelliklere sahiptir:

• Beş yolcu kapasitesi
    • Dört kapılı gövde
    • Kompakt boyutlar
    • Uygun fiyat ve işletme maliyetleri

Elantra, geniş iç mekanı, verimli motor seçenekleri ve gelişmiş güvenlik özellikleriyle bilinmektedir. D segmenti, aileler ve bireyler için popüler bir seçenektir ve dengeli bir sürüş deneyimi ve uygun fiyat sunar.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • D sınıfı değil c sinifi
  • c sınıfı, i40 d sınıfıdır
  • İnternete yazdan cikardi konu acmana gerek kalmazdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

İnternete yazdan cikardi konu acmana gerek kalmazdi.
    Yorumlarınız için teşekkür ederim. @dkerem2 yazdığım gibi internette çok yerde D sınıfı olarak geçiyor.
  • C sınıfıdir elantra. Ama hyundai yeni makyajlanan elantra'ya D sınıfı araçların üst donanim paketlerinde olan elektrikli koltuk gibi donanimlar koymuş. Tanıtım broşüründe her sınıftan bir şey ekledik diye yazmışlardi. Şahsen ben çok beğendim.

• C segmentidir elentra.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • blue<elentra<i40
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ntrgn

Öncelikle merhabalar aranızda yeniyim. Uzun zamandır Hyundai Elantra'nın sınıfının C mi D mi diye merak ediyorum. Çoğu yerde D sınıfı olarak geçiyor ama aslında ben C sınıfı olduğunu düşünüyorum. Böyle düşünmemin nedenleri : C sınıfı olan i30'un önü ile aynı olması (yani Elantrayı i30'un sedanı olarak görmem), Elantra'nın diğer D sınıfı araçlara göre küçük görünmesi, Hyundai'nin modellerinde D sınıfı olarak i40'ın olması, Elantra'nın diğer D sınıfı araçlara göre beygir gücünün düşük olması... Sizin bu konudaki düşünceleriniz nelerdir? :)

jetta gibi düşün. C sınıfı
  • quote:

Orijinalden alıntı: AntiFANBOY

quote:

Öncelikle merhabalar aranızda yeniyim. Uzun zamandır Hyundai Elantra'nın sınıfının C mi D mi diye merak ediyorum. Çoğu yerde D sınıfı olarak geçiyor ama aslında ben C sınıfı olduğunu düşünüyorum. Böyle düşünmemin nedenleri : C sınıfı olan i30'un önü ile aynı olması (yani Elantrayı i30'un sedanı olarak görmem), Elantra'nın diğer D sınıfı araçlara göre küçük görünmesi, Hyundai'nin modellerinde D sınıfı olarak i40'ın olması, Elantra'nın diğer D sınıfı araçlara göre beygir gücünün düşük olması... Sizin bu konudaki düşünceleriniz nelerdir? :)

jetta gibi düşün. C sınıfı
    Tamamdır anladım teşekkürler.

• quote:

Tamamdır anladım teşekkürler.

Alıntıları Göster
    hocam google a hyundai elantra hangi segment yazdım ilk çıkan siteye girdim ve hyundai elantranın c sınıfı olduğunu gördüm bu kadar basit şeyler için konu açmamaya dikkat edelim

http://www.forumotomobil.com/forum/otomobil-sozlugu/hangi-araclar-hangi-segmentte-a-b-c-d-e-f/

http://www.aracbilgisi.com/arac-donanimi/93-otomobil-terimleri-arac-parcalari/1651-hangi-arac-hangi-segmenttedir-.html

ikisinde de c segmenti yazıyor

• C sınıfında, çok yakışıklı çok pahalı ve kalite biraz düşük.

• A3 c++ diye düşün elantra c+ dır.

• D

• C+ (plus)
  • C segment

• Fabrika çıkışlı en kötü jant tasarıma sahip,iki "C" segmenti otomobilden bir tanesi Elantra.

• Halis mulis c segmenti

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • i10 A sınıfı
    i20 B sınıfı Hb
    Accent Blue B sınıfı Sedan
    ix20 B Sınıfı Mpv
    i30 C sınıfı Hb
    Elentra C sınıfı Sedan
    i40(Sonata) D sınıfı
  • quote:

Orijinalden alıntı: sfzb67

i10 A sınıfı
    i20 B sınıfı Hb
    Accent Blue B sınıfı Sedan
    ix20 B Sınıfı Mpv
    i30 C sınıfı Hb
    Elentra C sınıfı Sedan
    i40(Sonata) D sınıfı
    segmentleri bilmeyenlere örnek vermek için güzel bir sıralama olmuş Hyundai araçları.

Eskiden peugeot böyleydi. 407'den sonra 508 çıkınca bozuldu.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.