Şimdi Ara

fiat linea mı volkswagen bora mı alınır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
1.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ilk defa araba alacağım. tecrübelerinize dayanarak bana yardımcı olursanız sevinirim.arabaya ayırabileceğim 20.000-27.000 tl arası bütçem var.baktığım arabalar fiat linea volkswagen bora renaoult megane hyundai accent. bu araçların ikinci ellerini araştırdım.karar veremedim belirli bir süre sonra elimde kalmayacak bi araç almak istiyorum.hem yazdıklarım hakkında görüşlerinizi bildirmenizi hemde başka araç önerilerinizi bekliyorum.şimdiden teşekkürler

• ccengiz45 C kullanıcısına yanıt
    kardeşim özel şirkette çalışıyorum şirket arabam 2015 fiat linea multijet. benim aracımda 2004 bora .boranın kaliteli malzemesi, konforu, işçiliği ,donanımı lineaya fark atar gerçekten.2 arabada elinde kalmaz bana göre bora al inan pişman olmazsın olursan da 3-4 gün sonra satarsın fakat linea şahsi kullanılacak araba değilama şirket için uygun yakıtı olsun fiyatı olsun neyse uzatmayayım tecrübeme dayanarak bora al
  • ccengiz45 C kullanıcısına yanıt
    ilk araban olacağı için linea tavsiye ederim 2. el piyasası iyi olduğu gibi yedek parçaları da boraya göre daha ucuz olarak biliyorum.
    konfor kalite diyorsan bora ekonomi diyorsan linea derim
    2 aracıda test etme şansını bulursan aradaki dünya kadar farkı görebilirsin.
  • 2006 2007 model aralığında elektrikli katlanar aynalarından tut esp asr hız sabitleyici euroncaptan 5 yıldızı olan peugeot 407 bakardım yerinizde olsam.

hem dizel hem donanımlıdır. ne lineada ne borada esp var katlanır ayna var yağmur far sensörü var.

ben satiyorum, ama bu söylediklerimi illa benim aracımı alın diye değil donanımlı araç alın diye söylüyorum. tercih sizin.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-sunroof-haric-full-dizel-407-317693687/detay/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Opel Vectra Alınır mı?
    14 yıl önce açıldı
    Bu Toyota Corolla alınır mı?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.