Şimdi Ara

Fiat Linea mı alayım accent era mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55
Cevap
0
Favori
14.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 20-25 milyar arası bir bütçem var.Açıkcası ikisinide araştırıyorum şu anda segment farkı falan oldugunuda biliyorum..Size göre hangisi olmalı.Accent olacaksa hangi motor seçeneği alınmalı yada linea olucaksa hangi motoru alınmalı? İkisi arasında çok kararsız kaldım

• ikisi de dizel olmalı 25.000 tl ye bulunur.

hangisini temiz bulursan onu al.
  • aksyon istiyoraan dizel era z4u kalkista tokatlayan gordum deli gibi gidiyor ama ne yol tutus var ne de fren mesafesi kisacasi ok firliyor ama durmuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ikisi arasında kesinlikle ERA tavsiye ederim..lineadan uzak durun..
  • Era,yani yürüyen tabut.
    Güvenliğiniz için Linea alın.

• 25 bin tl era için çok fazla 20bin tlye temiz era blursun ama ben olsam 25 bin tl verip linea 1.6 emotion alırdım
  • her türlü linea alırdım
  • Açıkcası ilk tercihim 1,6 linea gibi duruyor ama onunda fiyatı yüksek gibi biraz 25 üstüne çıkıyor.Era 1,5 dizel fiyat olarak 2-3 milyar daha uygun gibi şu anda.Lineacılar ve eracılar olarka herkes ikiye ayrılmış durumda :)
  • hocam era nin rakibi albea dir. linea çok üstün bir araç.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pegalot

Açıkcası ilk tercihim 1,6 linea gibi duruyor ama onunda fiyatı yüksek gibi biraz 25 üstüne çıkıyor.Era 1,5 dizel fiyat olarak 2-3 milyar daha uygun gibi şu anda.Lineacılar ve eracılar olarka herkes ikiye ayrılmış durumda :)

walla ben normalde Mazdacıyım..ama 2 araç içinden tercih yapmamızı istediğin için Era dedim..normalde 2 aracada binmem..Lineanın işçilik ve malzeme kalitesi çok kötü..çok övündükleri multijet motor biraz devirli kulllanınca ekonomik olmuyor..ayrıca çekiş olarakta CRDI daha tatmin edici..
  • quote:

Orijinalden alıntı: aagir

hocam era nin rakibi albea dir. linea çok üstün bir araç.

Hocam Albea cok vasat bir araç.Erayla albeayı aynı cümle içinde kullanmak bile pek hoş olmuyor :D
  • Fiat Linea öneririm.. Hem az yakıyor donanımına göre de fiyatı da uygun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: RutkayErg

Era,yani yürüyen tabut.

adam hayatında linea'nın 1 tane bile crash testini görmemiş amerikan iihs testlerinden gayet başarılı geçmiş accent era/verna'ya laf ediyor.ağzı olan boş beleş bilmeden konuşuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyberKnight

quote:

Orijinalden alıntı: RutkayErg

Era,yani yürüyen tabut.

adam hayatında linea'nın 1 tane bile crash testini görmemiş amerikan iihs testlerinden gayet başarılı geçmiş accent era/verna'ya laf ediyor.ağzı olan boş beleş bilmeden konuşuyor

Katılıyorum kardeşim.Biz türk halkı nın bilmediği hiç bir konu yoktur Cem Yılmazın FUNDAMENTALS izleseydi bilirlerdi....

• ben başka seçeneklerde ekleyin derim
  • 1.6mjet emotion

lounge diyecem ama piyasasını pek bilmiyorum
  • Eranın yol tutuşu hakkında ciddi problemler var.

Virajlarda savrulduğunu duydum kullanıcılarından.

Linea 1.3 kullandım çok beklentiniz yoksa yeterli geliyor. Donanım olarak da iyi bir linea bulabilirsiniz o fiyata
  • Linea segment olarak üstte ama 1.3 multijet nekadar yeterli bilmiyorum,kötü demiyorum ama nasıl bilmiyorumda fakat 1.6 gayet tatminkar.
    Linea 1.6 multijet bulabilirsen al yok bulamazsan 1.5 dizel era tavsiye ederim.
  • 1,6 linea Emotion ile 1,5 crdi ERa arasında ciddi bir rakam farkı var.1,6 Emotion fiyatları 28-29 bin liraya kadar çıkıyor.Yani aynı km ve aynı modele vurulduğunda 2 araç arasında 7-8 bine kadar fark ortaya çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CakirAkinSen

ben başka seçeneklerde ekleyin derim

Ne gibi seçenekler ?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.