Bildirim
Fiat Egea Mı Opel Astra Mı?
Busstier Portatif Ev Tipi Ekonomik Vakum Makinesi: Hediye Vakum Poşeti ile Gıdalarınızı Taze Tutun : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/Busstier-Portatif-Ekonomik-Vakum-Makinesi/dp/B0D934YF3D
4 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Astra tabi ki. -
astraquote:
Orijinalden alıntı: metallurgy
Astra tabi ki. -
Egea kadar rezil bi araba görmedim. Astra -
Astra daha oturaklı bi araç bencede. -
Kesinlikle Astra.İkinci seçenekte 1.33 Corolla. -
Urban boşline degilki. Easy boş donanım. Bu arada astra ikisi arasında -
Astra alırdım. -
Astraquote:
Orijinalden alıntı: Lord Sparhawk
Astra alırdım. -
Egeayı incelemeye gittim ben kapıyı açtım oturduğum anda geri kalktım. Gereksiz bir araç olmuş. Astrayı incelemedim yenilendi galiba.quote:
Orijinalden alıntı: Lord Sparhawk
Astra alırdım. -
1 astra = 2 egeaquote:
Orijinalden alıntı: kimiferhat
Egeayı incelemeye gittim ben kapıyı açtım oturduğum anda geri kalktım. Gereksiz bir araç olmuş. Astrayı incelemedim yenilendi galiba.
Alıntıları Göster -
Kac kere gordunde rezil bi arac oldugu anladin,daha yollarda yok yuh be.. -
Tartışmasız Astraquote:
Orijinalden alıntı: kartalus
Kesinlikle Astra.İkinci seçenekte 1.33 Corolla. -
quote:
Orijinalden alıntı: Paco-De Lucia
Kac kere gordunde rezil bi arac oldugu anladin,daha yollarda yok yuh be..
Ankara optimumda tanıtımı vardı.. İçine binmem yetti bi halta yaramadığını anlamak için.. Biraz zewki ve kalite algısı olan biri zaten farklı düşünmez.. Bu arada karşında babanın oğlu yok dikkatli konuş, asıl sana yuh -
Elbetteki Opel Astra -
astra çalışılmış bir araba egea ile kıyası bile olmaz. egea oldu bittiye gelmiş gibi..quote:
Orijinalden alıntı: VoLKaN067
Elbetteki Opel Astra -
quote:
Orijinalden alıntı: berkaydj
astra çalışılmış bir araba egea ile kıyası bile olmaz. egea oldu bittiye gelmiş gibi..
Hocam imzandan anladığım kadarıyla j kasa astran var. Nasıldır bu araç tüpe uyum vs. Saglarmi Bu arada bu araçlardan herhangi biri alinmayacak sadece piyasa yoklamak için soruyorum. -
Bir an bile düşünmeye gerek yok tabiki astra -
Cidden Urban ise dediğin Egea, Egea alırdım çünkü Easy donanım boş oluyor urban daha dolu.
Neden Egea peki tasarımı daha güzel sırf markası için araba almak bana göre bir şey değil çünkü astra almış olsaydım acaba Egea alsa mıydım diyeceğimi biliyorum tasarımı astra dan daha çekici ama Egea aldım mı Astra için aynı şeyi demem zaten yeni kasası çıktı.
Ek olarak, bu benim fikrimdir arkadaş herkese kendi fikrini ve nedenini sormuş bende açıkladım isteyen katılır isteyen katılmayabilir fikrime saygı duyarım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orktas -- 23 Kasım 2015; 23:17:32 > -
Az evvelde buna benzer bir konu vardi gereksiz ne yapmaya calisiyirsunuz konulari arka arkaya acip
Astra tabi ki.
|
|
Astra daha oturaklı bi araç bencede.
|
Bence isme değil cisme bakmak lazim. Elimde de 60k vardi ayrica. Egea aldim. İç hacimin verdigi rahatsizligi astrada anlata anlata bitiremem. Araci ful istiyorum ozaman 1.6 olmaz 1.4 ts motor olur diyor. Yani astra genis arabadir şudur budur diye gittim tam bi fiyasko. Tip eyvallah opel mi fiat mi tabikide opel ama kendini aldirmamak icin herseyi yapti astra sedan. Egea aklimda yokken gittim aldim. Diz kapagima deymeyen ön konsol , yukaridan el ense çekmeyen tavan genişligi , yaklasik 8-10 cm daha buyuk arka koltuk uzunlugu genisligi , arka koktuk diz mesafesi , daha genis bir bagaj 1.4 benzin iyi yakit tuketimi ve aninda lpg ye kaçabilme imkani ile gayet mutluyum şuan.
Not : herseyden onemlisi öznel yargilari tartismayalim. Opel varken fiata hayatta binmem aga derse biri kimse ona da bise diyemez yani. Sadece usulü ile yorum yapariz yani. |
Benzer içerikler
- trafik cezası tebligat gelmedi
- türkiye şartlarında en iyi lastik
- bijon tamirini kim yapar
- araba rölantide ne kadar yakar
- symbol teyp ekranı silik tamiri
- hyundai i20 sıfır fiyat
- passat pro
- torres evx
- huawei aito m9 türkiye fiyatı
- kg mobility fiyat listesi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X