Şimdi Ara

Fiat Egea Mı Opel Astra Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
2
Favori
30.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1.4 Egea Urban mı (boş versiyon)
    Opel Astra 1.6 Edition mu (boş versiyon)
    Alırsınız? Neden?

• Bu ikisi Arasında Egea alınır, çünkü;

1- Egea tasarım olarak çok daha çekici ve yüzü 2 sene eskimez.
    2- Astra hb den bozma bir sedan, yandan bakınca hb den sedana Geçmek için tuhaf bir bagaj ortaya çıkmış. Egea doğuştan sedan
    3- Astra aldığında Sıfır Aracına ilk denecek şey eski kasa mı? Bu bile tek başına almama nedeni
    4- Egea nın donanım seviyesi daha iyi. Boş arabadan kısa sürede sıkılıyor. Egea da dijital klima var iken Astrada sis farı bile yok
    5-işletme maliyeti Egea nın daha düşük
    6- Astra motorları kağıt üzerinde ilgi çekici ama gerçekte öyle değil. 136 hp lik dizeli Egea nın 120 hp sinden yavaş, hatta 140 lık astranın hızlanma süresi de Egea nın üstünde.
    1.6 benzinli Astra hem daha fazla yakıyor hemde daha yavaş. Astra nın 1.6 motoru ölü ve 5 vites ( alt resimlerden rakamları görebilirsiniz )
    7- sedan alan kişiler bagaj için alır, astranın bagaj b Sınıfı hb ler kadar
    8- Egea daha ucuz aradaki fark ile 1 sene yakıta para vermezsin.
    9- burada çoğunluk Astra Demiş ama Astra sedan 2014 sadece 10K satmış, demekki gerçek hayat farklı!

10 ve son , konu açmış olmak icin konu açıyorsun, araç alacağın edeceğin yok ehliyetin bile olduğu şüpheli ama ne işine yarayacaksa piyasa nabzı yokluyorsun

Bence isme değil cisme bakmak lazim. Elimde de 60k vardi ayrica. Egea aldim. İç hacimin verdigi rahatsizligi astrada anlata anlata bitiremem. Araci ful istiyorum ozaman 1.6 olmaz 1.4 ts motor olur diyor. Yani astra genis arabadir şudur budur diye gittim tam bi fiyasko. Tip eyvallah opel mi fiat mi tabikide opel ama kendini aldirmamak icin herseyi yapti astra sedan. Egea aklimda yokken gittim aldim. Diz kapagima deymeyen ön konsol , yukaridan el ense çekmeyen tavan genişligi , yaklasik 8-10 cm daha buyuk arka koltuk uzunlugu genisligi , arka koktuk diz mesafesi , daha genis bir bagaj 1.4 benzin iyi yakit tuketimi ve aninda lpg ye kaçabilme imkani ile gayet mutluyum şuan.
    Not : herseyden onemlisi öznel yargilari tartismayalim. Opel varken fiata hayatta binmem aga derse biri kimse ona da bise diyemez yani. Sadece usulü ile yorum yapariz yani.
  • Astra tabi ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metallurgy

Astra tabi ki.
    astra
  • Egea kadar rezil bi araba görmedim. Astra
  • Astra daha oturaklı bi araç bencede.
  • Kesinlikle Astra.İkinci seçenekte 1.33 Corolla.
  • Urban boşline degilki. Easy boş donanım. Bu arada astra ikisi arasında
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Renault Fluence mi Fiat Linea mı?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Astra alırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Sparhawk

Astra alırdım.
    Astra
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Sparhawk

Astra alırdım.
    Egeayı incelemeye gittim ben kapıyı açtım oturduğum anda geri kalktım. Gereksiz bir araç olmuş. Astrayı incelemedim yenilendi galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kimiferhat

Egeayı incelemeye gittim ben kapıyı açtım oturduğum anda geri kalktım. Gereksiz bir araç olmuş. Astrayı incelemedim yenilendi galiba.

Alıntıları Göster
    1 astra = 2 egea
  • sekizkozalak S kullanıcısına yanıt
    Kac kere gordunde rezil bi arac oldugu anladin,daha yollarda yok yuh be..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartalus

Kesinlikle Astra.İkinci seçenekte 1.33 Corolla.
    Tartışmasız Astra
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paco-De Lucia

Kac kere gordunde rezil bi arac oldugu anladin,daha yollarda yok yuh be..

Ankara optimumda tanıtımı vardı.. İçine binmem yetti bi halta yaramadığını anlamak için.. Biraz zewki ve kalite algısı olan biri zaten farklı düşünmez.. Bu arada karşında babanın oğlu yok dikkatli konuş, asıl sana yuh
  • Elbetteki Opel Astra
  • quote:

Orijinalden alıntı: VoLKaN067

Elbetteki Opel Astra
    astra çalışılmış bir araba egea ile kıyası bile olmaz. egea oldu bittiye gelmiş gibi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkaydj

astra çalışılmış bir araba egea ile kıyası bile olmaz. egea oldu bittiye gelmiş gibi..

Hocam imzandan anladığım kadarıyla j kasa astran var. Nasıldır bu araç tüpe uyum vs. Saglarmi Bu arada bu araçlardan herhangi biri alinmayacak sadece piyasa yoklamak için soruyorum.
  • Bir an bile düşünmeye gerek yok tabiki astra
  • Cidden Urban ise dediğin Egea, Egea alırdım çünkü Easy donanım boş oluyor urban daha dolu.
    Neden Egea peki tasarımı daha güzel sırf markası için araba almak bana göre bir şey değil çünkü astra almış olsaydım acaba Egea alsa mıydım diyeceğimi biliyorum tasarımı astra dan daha çekici ama Egea aldım mı Astra için aynı şeyi demem zaten yeni kasası çıktı.

Ek olarak, bu benim fikrimdir arkadaş herkese kendi fikrini ve nedenini sormuş bende açıkladım isteyen katılır isteyen katılmayabilir fikrime saygı duyarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orktas -- 23 Kasım 2015; 23:17:32 >
  • Az evvelde buna benzer bir konu vardi gereksiz ne yapmaya calisiyirsunuz konulari arka arkaya acip
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.