Şimdi Ara

Fiat Egea Mı Opel Astra Mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
90
Cevap
2
Favori
30.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: orktas

Cidden Urban ise dediğin Egea, Egea alırdım çünkü Easy donanım boş oluyor urban daha dolu.
    Neden Egea peki tasarımı daha güzel sırf markası için araba almak bana göre bir şey değil çünkü astra almış olsaydım acaba Egea alsa mıydım diyeceğimi biliyorum tasarımı astra dan daha çekici ama Egea aldım mı Astra için aynı şeyi demem zaten yeni kasası çıktı.

Ek olarak, bu benim fikrimdir arkadaş herkese kendi fikrini ve nedenini sormuş bende açıkladım isteyen katılır isteyen katılmayabilir fikrime saygı duyarım.

Easy olacak. Yazım yanlışı yaptım sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Midesizz

quote:

Orijinalden alıntı: berkaydj

astra çalışılmış bir araba egea ile kıyası bile olmaz. egea oldu bittiye gelmiş gibi..

Hocam imzandan anladığım kadarıyla j kasa astran var. Nasıldır bu araç tüpe uyum vs. Saglarmi Bu arada bu araçlardan herhangi biri alinmayacak sadece piyasa yoklamak için soruyorum.

aracım 1.6 dizel 136hp
  • Midesizz kullanıcısına yanıt
    Easy donanımda iki hava yastığı varmış eğer astra da 6 hava yastığı varsa onu tercih ederdim eğer yoksa kendimi zorlayıp bir üst pakete çıkıp Egea veya Astra hangisi daha karlı ise onu tercih ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    bizde enişteye aynı bütçede araç alacağız egea alacaktık vazgeçtik, astra j 1.6 edition sedan alacağız almadan önce son bir defa corolla 1.33 life bakacağız
    aralık ayını bekliyoruz
  • quote:

quote:

quote:

quote:

astra çalışılmış bir araba egea ile kıyası bile olmaz. egea oldu bittiye gelmiş gibi..

Hocam imzandan anladığım kadarıyla j kasa astran var. Nasıldır bu araç tüpe uyum vs. Saglarmi Bu arada bu araçlardan herhangi biri alinmayacak sadece piyasa yoklamak için soruyorum.

aracım 1.6 dizel 136hp

Tüpte uyum sağlıyor mu?

dizel araca tüp takmak neyin kafası ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

aracım 1.6 dizel 136hp

Tüpte uyum sağlıyor mu?

dizel araca tüp takmak neyin kafası ?

Dizel yazıyormuş görmedim

• Sorman hata tabi ki astra egea neyin kafası

• 38e 308 alir keyfime bakarim. Ustuyle de 1 adet yine ikinci el note 4 alirim. Geri kalanini yakit parasi ederim.

Ha listede 308 yok. Bunlarin arasindan astra tabiki

• quote:

Orijinalden alıntı: Pi

38e 308 alir keyfime bakarim. Ustuyle de 1 adet yine ikinci el note 4 alirim. Geri kalanini yakit parasi ederim.

Ha listede 308 yok. Bunlarin arasindan astra tabiki
    çöp ile altını kıyaslamışsınız. sizin bu konuyu açmadanda bu kadar cevapta sadece astra yazacaağını ilkokul çocuğu bile bilir neyin kafası sizinkisi anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mevsimsiz_kar45

çöp ile altını kıyaslamışsınız. sizin bu konuyu açmadanda bu kadar cevapta sadece astra yazacaağını ilkokul çocuğu bile bilir neyin kafası sizinkisi anlamadım.

Alıntıları Göster
    50000 TL ye 1,4 Urban (Orta donanım) alınıyor. Donanım yeterli.
    50000 TL ye yeni Astra alınamıyor. En boşu bile 64000 TL civarı sanırım. Önceki kasa boş Astra alınabilir. 50-55 bin arası.

Buna göre değerlendirmek gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mta78

50000 TL ye 1,4 Urban (Orta donanım) alınıyor. Donanım yeterli.
    50000 TL ye yeni Astra alınamıyor. En boşu bile 64000 TL civarı sanırım. Önceki kasa boş Astra alınabilir. 50-55 bin arası.

Buna göre değerlendirmek gerekir.

Alıntıları Göster
    Ben Astra derim. 2. seçenek olarak 308
  • quote:

Orijinalden alıntı: Losgalacticos

Ben Astra derim. 2. seçenek olarak 308

Alıntıları Göster
    Astra kasa değiştirecek olmaz. Trenin son vagonuna binmiş olursunuz.
    Egea dandik bir tasarım. Olmaz.
    Başka seçenekleri değerlendirin derim.
    FİAT ANCAK TRAKTÖR ÜRETSİN
  • Opel das auto alınır

• Boşta olsa astra alırdım, görüntüsü başlı başına bir tercih sebebi olurdu.

urban egeanın boş değil full donanımıdır. benzinli versiyonda.
    elbette egea tercih edilmeli. o paraya astra alamazsınız. aynı donanım için 10 bin lira daha isterler cebinizden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9872305B9

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    astra şu anda çok uygun fiyatlara satılıyor ondan ötürü ciddi manada tercih sebebi oldu.Fakat şunu da unutmamak lazım astranın 1.6 motoru lpg konusunda egeanın motoru kadar elverişli değil.ondan ötürü 1.4 egealar şu anda yok satıyor.Ben de olsam astra tercih ederdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

astra şu anda çok uygun fiyatlara satılıyor ondan ötürü ciddi manada tercih sebebi oldu.Fakat şunu da unutmamak lazım astranın 1.6 motoru lpg konusunda egeanın motoru kadar elverişli değil.ondan ötürü 1.4 egealar şu anda yok satıyor.Ben de olsam astra tercih ederdim.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar Egea alınır alınmaz tartışılır daha çok erken ama şu Astra'yı abartmayın bu kadar.1.6 benzinli astra binilecek araba değil o yüzden fiyatı bu kadar makul,bayiler elden çıkarmaya çalışıyor.Hiç düşünmediniz mi bu araba bu kadar iyi olsaydı bir alt sınıfındaki Corsa ile neredeyse aynı fiyata satılırmıydı ? Dizelini alırsanız güzel araba ama 1.6 benzinlinin sadece yakıtı için bile o araba alınmaz.Bana inanmıyorsanız buyrun aşağıdaki linkten kendi forumlarından okuyun bakalım Astra'dan memnun olan var mı ? Fanatikliği falan bırakalım bir arkadaşınız olarak Astra 1.6 tavsiye etmiyorum,yakıtıyla,zırt pırt bozulan sensörleriyle tam bir cep düşmanı,buyrun inceleyin.
    http://www.o p e l s i z a s l a.com/forum/index.php?topic=1035.105 (aradaki boşlukları kaldırın)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YSF_023 -- 24 Kasım 2015; 21:19:46 >

• Astra tabiki ageayla karsilastirilmaz bile

• Astra.
    136.
    Cdti.
    Asgari sport still paket veya cosmo.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.