Şimdi Ara

Fiat Egea Mı Opel Astra Mı? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
2
Favori
30.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • egea deyip bir de mantıklı şekilde açıklamaya çalışanlar olmuş.

şu aracı fotoğraflardan değil de bi kere gidip canlı görün.

dışardan ve içerden inceleyin, malzeme kalitesine falan bakın. o zaman görüşelim.

şunların eline al sana 60k para ikisinden birini seç diye parayı ver, tek 1 tanesi egea alırsa adam değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hysteria_ -- 27 Kasım 2015; 17:13:51 >
  • Astra 1.3. Enjoy 2007 var satiyorum astracilar:)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tartekin kullanıcısına yanıt
    Öncelikle üsluba dikkat edelim, mahelle ağızısyla geçeçeksinli ve senli cümleleri kullanmayalım. Düzeyli ve kaliteli bir forum ortamında ancak bilgi paylaşımı olur.

Yanlış bilgilerle yorum yapmayalım. Egea Avrupa Ülkelerine de satılıyor, İtalya İspanya ve Almanya 3. Dünya ülkesi değil benim bildiğim. Astra sedanın satılldığı tüm pazarlara satılıyor.

Astra sedan ın eurocap sonucu mu var. Hayır yok. Egea nında sedan olur mu olmaz mı bilmiyorum araç çıkalı 1 ay oldu. Belki Astra gibi onlarda sadece hb e yapar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prosam06

Astra 1.3. Enjoy 2007 var satiyorum astracilar:)

Hocam satiyosunuz satmasina da ne kadar istiyosunuz? Ya da sahibinden de ilan varmi? Biraz bilgi verseniz?

• http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-hatasiz-temiz-arayanlara-239944869/detay

Her sey yazili burda. Oluculer al satcilar aramasin

• Eğer ikiside boş paket olacaksa kesinlikle Astra.

• Egea nereeeee Astra nereeeee

• Bence isme değil cisme bakmak lazim. Elimde de 60k vardi ayrica. Egea aldim. İç hacimin verdigi rahatsizligi astrada anlata anlata bitiremem. Araci ful istiyorum ozaman 1.6 olmaz 1.4 ts motor olur diyor. Yani astra genis arabadir şudur budur diye gittim tam bi fiyasko. Tip eyvallah opel mi fiat mi tabikide opel ama kendini aldirmamak icin herseyi yapti astra sedan. Egea aklimda yokken gittim aldim. Diz kapagima deymeyen ön konsol , yukaridan el ense çekmeyen tavan genişligi , yaklasik 8-10 cm daha buyuk arka koltuk uzunlugu genisligi , arka koktuk diz mesafesi , daha genis bir bagaj 1.4 benzin iyi yakit tuketimi ve aninda lpg ye kaçabilme imkani ile gayet mutluyum şuan.
    Not : herseyden onemlisi öznel yargilari tartismayalim. Opel varken fiata hayatta binmem aga derse biri kimse ona da bise diyemez yani. Sadece usulü ile yorum yapariz yani.

• gismo G kullanıcısına yanıt
    8 senedir Linea denen teneke kutuyu EURONCAP a soktu da Egea kusur kaldı...Sen denilmesinden neden bu kadar gocunuyorsun? Kasma bu kadar kendini forum burası, kibarlık enstitüsü değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tartekin -- 28 Kasım 2015; 0:53:08 >
  • Egea kötü bir araç değil. Ancak seçenekler bu ikisi ise ve fiyatı hiç dert değilse marşa basacağım araç astra olur.
  • Dizel arıyor isen Skoda Rapid bak bence. Tabi segmenti farklı. İkisi arasından ise Astra 'yı seçer 2000 Tl lik aksesuar yaparım.

Asıl yanlış bilgi senin ki: buyur hep beraber okuyalım;
    http://www.milliyet.com.tr/-egea-surpriz-dogurdu-tipo-oldu/ekonomi/detay/2130900/default.htm
    Agea (Ege) isminin, Türkiye’de hayli olumlu karşılandığını, bu yüzden Türk pazarında aracın adının, “konsept adıyla” kalmasına karar verildiğini belirten Fiat yetkilileri, bununla birlikte aracın, ihraç pazarlarında “Tipo” adıyla satılacağını bildirdi.
    Fiat Chrysler Automobiles (FCA) Avrupa Operasyonlar Direktörü Alfredo Altavilla, yeni sedan modelin, Avrupa, Ortadoğu ve Afrika’da toplam 40 ülkede satılacağını hatırlatırken, özellikle İtalya’daki bayilerin bile çok olumlu görüş bildirdiğini, bu yüzden aralık ayından itibaren bu ülkede de satışa sunulacağını hatırlattı.
    Altavilla, Fiat Tipo’nun, Renault’nun Dacia modelleriyle elde ettiği başarıyı yakalayabileceğine inandıklarını da kaydetti.

Avrupa'da Egea adını kullanmayacak Tipo diyecek, çünkü 3.dünya ülkelerine Egea adı ile sattığı bu aracı Avrupa da daha üst teknik özellik ve güvenlik donanımı ile ve farklı isim ile sokacak. Hiçbir zaman bu aracı Eoro NCAP ve benzeri güvenlik testlerine sokamayacak çünkü 3 yıldızı zor alabileceğini bilyor.

Adam bizim Egea nın rakibi DACİA dır demiş doğru da söylemiş..Sen hala ASTRA ile karşılaştırıp EGEA daha iyi araç demeye kalkıyorsun el insaf adama her türlü gülerler

• Diğer Mesajların gibi Buda atmasyon bilgiler içeriyor. Ilk başta Avrupa'ya satılmayacak dedin satıldığını öğrenince şimdide tipo ile Egea nın farklı güvenlik ve Donanım seviyesinde olduğunu sallıyorsun. Nerde okudun, kim Demiş kaynak yok. Sonra gelip buraya bilgin var gibi yazıyorsun.

• Ben rakam ve teknik bilgilere gore Egea nın artılarını yazdım, Astra kötü bir araba demedim. Ama senin gibi de yorumlar yazabilirim,çok kolay mesala ;

Astra sedan 3. Dünya ülkeleri için yapıldı Avrupa'da hb olanı Satıyor bize ise eurocap a bile sokmadığı teneke Astra sedanı Satıyor zaten soksa 3 yıldız bile alamaz. Birde Almanya'da sattığı Astra sedan ile Türkiye'de sattığı Arasında güvenlik olarak çok farklı iki farklı gövde üretiyorlar.

1 tane doğru bilgi verip arkasına kendi uydurma yorumumu yaZdım , gayet mantıklı Değilim mi nede olsa Ncap sonucu yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gismo -- 1 Aralık 2015; 9:48:16 >
  • Kesinlikle astra

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Kaynak da veriyorum hala boş boş konuşuyorsun..bence sen bu Egea denen zımbırtıyı Dacia ile karşılaştır.belki bir tık üste çıkar zorlarsan...zaten akıllı olan Fiat şirket direktörü de böyle yapmış ..Astra ve Egea ha kargalar bile güler
    Avrupa da sedan katılmamasının sebebi acaba halkın kullanmaması olabilir mi?
    Dikkat ederseniz zaten Avrupada sedan çok az.Genelde hb ve mpv araçlar var.Ülkemizde ise sedan araç sıkça kullanıldığı için sedanı da var.
    Ayrıca Cruze ile Astra aynı platformda üretilmedi mi? Biri 5 yıldız alırken diğeri nasıl 3 yıldız alamıyor,bence bir tezatlık var bu işte.

• Bide kaza testi koyun

• Benzinli astra nın özellikle şehir içinde çok çok çok yakacağından emin olabilirsiniz.
  • Konunun en başında astra demişim şimdi iki aracı da sürmüş olarak yine astra diyeceğim, astra bilidiğimiz astra sıkıntı yok, egea ise bildiğimiz linea olmuş burada sıkıntı var, yine yoldaki en ufak taştan haberdarsınız, 100le giderken bile yanınızdakilerle konuşmak için sesinizi yükseltmeniz gerekiyor, o kadar reklam yapıldı yazıldı çizildi fiat yine bildiğimiz fiat olmuş, bir de o kadar fiyat arttırdılar, sıfır alanlara önereceğim bir araç kesinlikle değil
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.