Bildirim
YENİ MEGANE SEDAN MI? SKODA OCTAVIA MI ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
donanım seçeneklerine göre değişir bence. Mesela baz donanım ise benim tercihim octavia dan yana olurdu. -
Fiyatlar aşağı yukarı aynı donanım olarak megane de geri görüş kamerası var octavia da yok sensör var octavia da da arka oturma ve bagaj büyük meganede daha küçük -
Megane varken Octavia mı alınır. -
Hakikaten işiniz zor.2 araçta iyi sanki ben olsam megane alırım gibi.Octavia türk tüketicisinin beğenisini hiçbir zaman tam olarak kazanamadı.O yüzden bakım masrafı yedek parça megan olarak daha ucuzdur octaviadan... -
teşekkür ederim -
Youtube de araç incelemesi yapan bi arkadasa sormustu birisi ve incelemeyi yapan Octavia, Megane'ye göre daha konforlu daha rahat demisti.
Bende Octavia derim. Oturmus, kendini kanitlamis sorunsuz bir aile otomobili.
Megane ise yeni cikti sayılır ve kendini kanitlamasi biraz zaman alacak ve malzeme kalitesi de octi'ye göre daha düşük. Seçim sizin. .. -
teşekkürler -
Her ne kadar megane in belli bir imajı olsa da octavia derim. -
Octiava daha kaliteli ama Türkiyede tutan bi otomobil olmadığı için ben megane tercih ederdim ikisi arasından.
Eğer benzinli alacaksanız honda civic ve golf'e de bakın -
Malzeme kalitesi octavia daha onde ama yuzu eskidi yeni kasa geliyor.megane klasik renault cizgileri var.2 eli iyidir bakim ve yedek parca ucuzdur kolay ulasilir. -
Bilmiyorum octavianın makyajlı halini gördünüz mü tam üvey evlat olmuş ben megane diyorum. -
Octavia nın bu hali güzel, gelecek olanı guzellestireyim derken cirkinlestirmisler. 4 lü far olmamış bana göre.
Şu anki Octi yakisiklidir ama tavsiye ederim. -
makyajlı octavia 2017 -
donanım olarak hangisi daha cazipse ona bakin
yakıt tüketimide önemli
bagajın, arka koltukların 3-5 cm büyük küçük olması sorun olmamalı
ayrıca 2.el, yedek parça maliterleri vs.da göz önünde bulundurun.
malglum DOĞUŞ Grubun eline düştünüz mü yandınız..
birde garantili 2 3 yıl sıfır araç canım ne olacak diye güvenmeyin kolayca kullanıcı hatası deyip baş ağırtıyorlar..
arkadaş sıfır 1 aylık leon unun arka stopları buhar yapıyor diye garantiye götürdü 2 stop değişim bedeli 6200 tl işlendi faturaya (ücret odemedi ama maliyet böyle doğuşta)! -
Hangi marka alırsanız alın ama geri görüş kamerası mutlaka olsun -
Skoda,ww Alman grubu , son rötuşlarla performans odaklı DSG ,megane 'a göre daha düşük devirde yüksek tork üretme,stil modeliyle Lüks iç görünüm , sınıfının en büyük bagaj hacmi,arka oturma yerinde geniş iç hacim,yeni makyaj ile güçlü bakış ve güçlü aydınlatma
Yeni megane sedan, motor gücü ve şanzıman uyumu octavia ya göre geride bir performans sergiler,ıcon modelinde iç döşeme kaliteli ,bagaj hacmi büyük ama girintiler ve çıkıntılar var, görünüş yönünden daha cazibeli,fakat arka çizgisini ben beğenmiyorum skoda nın C harfi daha oturaklı duruyor zevkler değişebiir.
yakıt ortalamaları birbirine yakın,tabi sürüş tekniği ve sürat etkiler.
Kalite performans hacim octavia bir adım önde
-
Octavia daha kaliteli bir otomobildir. Megane'ın oyuncakları sizi aldatmasın. -
bagajla pek işin yoksa megane seçilebilir. bariz daha şık bir araç.
fakat bagaja biraz köşeli şeyler koyuyorsan megane sedanın bagaj kapağı küçük gelecektir.
sedanlar arasında hiç bu kadar küçük bagaj kapağı görmemiştim.
octavia daha ağır başlı bir görüntüye sahip. skodanın detaylarını da eklediğinizde gayet güzel bir araç. -
Benim seçimim octavia olurdu daha geniş
Tek handikapı keyifli bir şanzımanda olsa dsg nin sorun çıkarma riski.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Youtube de araç incelemesi yapan bi arkadasa sormustu birisi ve incelemeyi yapan Octavia, Megane'ye göre daha konforlu daha rahat demisti.
Bende Octavia derim. Oturmus, kendini kanitlamis sorunsuz bir aile otomobili. Megane ise yeni cikti sayılır ve kendini kanitlamasi biraz zaman alacak ve malzeme kalitesi de octi'ye göre daha düşük. Seçim sizin. .. |
Benzer içerikler
- araç temizlik seti tavsiye
- yeni boyanan araba kaç gün sonra yıkanır
- benzinli araç neden patlatma yapar
- kör nokta aynası nereye takılır
- araç değer kaybı için aradılar
- passat 2022 fiyat listesi
- zes şarj istasyonu fiyat
- yeni picanto
- 2025 ötv muafiyet sınırı
- adac testi geçen oto koltukları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X