Şimdi Ara

Opel Corsa mı Ford Fiesta Mı yada....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar ben Ankara’da yaşıyorum. Yaş 21 1.5 yıldır motosiklet kullanıyorum 3 yıldan beridir de araç kullanıyorum. Laguna 2 vardı sattık. Şimdi 40-45 bandında az yakan araç bakıyorum.

Kullanım amacı : Ankara’dan Çorum’a ayda 3-6 defa gidip gelinecek üniversite için Ankara’da bir devlet kurumunda çalışıyorum çünkü. Ta ki havalar ısınana kadar. O zaman motora döneceğim

Aklımda az yakan sorunsuz araçlar var.

Opel corsa 1.3cdti enjoy yada 111. Yıl

Ford fiesta 1.4tdci titanium

Şimdi ben dizel düşünüyorum ancak lpg daha mı avantajlı olur yoksa dizel mi daha avantajlı sizden bunu öğrenmek istiyorum yada önereceğiniz başka araç var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben araç alacakken çok araştırdım honda jazz bunlardan daha iyi ama ben sıfır alacaktım. yinede farketmez.sende uygun 2. ele bakarsın. sen ne aldın dersen ben 2017 de araç fiyatlarını fazla buldum ve 15 senelik aracımla devam ettim.
  • çok farklı araçlar değiller. yakıtlarıda hemen hemen aynıdır belki corsa bir tık öndedir.
    vergi avantajından dolayı corsa daha mantıklı. yalıtım olarakta corsa daha iyi gibi geliyor bana.
  • 1.4 lpg corsa uzun yolda sakin kullanımda şuanki fiyatlara göre 19-20 kuruş civarı yakıyor.

32lt lpg-500km uzun yol 110 geçmezsen

Şehir içide 350 km+

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Corsayı tercih ederdim.
  • ikisini de kullandım, ford fiesta 2012 ve corsa 2013. fiesta çok daha iyi bir arabaydı.

yakıt olarak aynı, fark göremezsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ford Focus mu Toyota Corolla mı?
    15 yıl önce açıldı
    VW POLO mu? Ford Fiesta mı?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.