Şimdi Ara

Megane mı Honda mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
5.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2021 model Megane Sedan 1.3 tce joy comfort(16.000 km) mi tercih ederdiniz yoksa 2020 model honda civic 1.6 i vtec elagance(20.000km) mi?

aralarında 80.000 var. Honda daha pahalı tabii. İkiside hatasız araç

kriterlerim;

1-) ikinci elde değer kaybı minumum olan ve satışı çok hızlı olan

2-) güvenlik olarak daha iyi olan

3-) genişlik ve görece daha konforlu olan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tüplü honda tabiki

• Civic daha iyidir ama 2. el olarak sahibinden de en çok ilanı olan hangisiyse o daha iyidir  

• Honda iyidir ama performans bakımından kıyaslarsan arada uçurumlar var çok hantal civic tabii ki LPG ile daha az yakar ve sorun çıkarma ihtimali düşük sadece 100bin km sonrası cvt şanzımanın kayış kopardığını duydum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 1.3 megane varken, hondaya binip sürünmeye gerek yok.

• Bı yakıt fiyatlarında tabiki lpg li bir honda civic

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 1.6 VTEC'i rampada iTEK'lemeniz gerekebilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    megane mı clio mu?
    5 yıl önce açıldı
    Duster mı megane mı
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sadece motor kriter olsaydı 1.3 megane derdim.

Ama sürüş keyfi, biraz da olsa iç mekan kalitesi ve doluluk olarak kesinlikle honda. Hem tasarımı da daha güzel. Megane sedan kullandığım ve bildiğim için biliyorum honda civicin içi daha iyi hissettirir bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Civic sahibiyim. Megane da deneyimledim. Donanım konfor malzeme kalitesi istersen Honda. Arabada yok yok diyebilirsin. Apple car playınden koltuk ısıtmasına, sunroofuna kadar hepsi var. Megane ise boş ve malzeme kalitesi yerlerde. Ancak güzel yönü de sürüşü müthiş. 1.6 vtec motor şehir içi cvt ile konforlu gidiyor uzun yolda ise hızlanmaları zayıf ancak öyle yokuşta gitmiyor olayı yok. Tercih sizin. Lpg ile yakıtı inanılmaz iyi

• 2. ve 3. kriter için Honda derim. 1. kriteri bilmiyorum. 22 yıl bir honda civic kullandık, gram sıkıntı çıkarmadı. Bu sene satarken üzülerek sattık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Colibri. -- 14 Kasım 2022; 10:32:22 >
  • Kalite olarak arada dağlar kadar fark yok, buradaki seçimi etkileyecek en önemli faktör motor. 1.3 tce hem performans hem az tüketim anlamında başarılı bir motor.

• Megan kaç para

• Civic piyasası daha iyi muhakkak. Geniş ve konforlu arıyorsanız Megane ile ikisi aynıdır ancak diğer kriterlerde Civic üstün. Motor performası olarak Megane daha memnun eder. Civic şehiriçi için yeterli.

• Megane aldım arkadaşlar.

İki aracı da test ettim. Honda kesinlikle konfor olarak daha iyi. Ama 1.3 tce ise seçim yapmamda asıl kriter oldu.

Fiyat olarakta daha uyguna geldiği için megane aldım.

Teşekkürler

• Genius Uomo kullanıcısına yanıt

Hayırlı uğurlu olsun hocam. Sorması ayıp kaça aldın araci ? İstersen özel mesajdan atabilirsin fiyatı. Kaç km de ? Bende Megane tarzı araç bakıyorum. Civic LPG'de yakıtı çok memnun eder diyorum. Megane çok yakıyor diyorlar şehiriçi. LPG olmaması da dezavantaj bana göre ama 140 beygirde çok sağlam bir motor şimdi. Birde 1.3 tce motor, hangi motor dilimine giriyor. 1.3-1.6 arasındaki vergi dilimine mi giriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efsanelerölmezunutmayın -- 16 Kasım 2022; 2:5:51 >
  • ikinci elde bence megane daha hızlı elden çıkarılır tabi motor seçeneklerine göre de değişir, güvenlik olarak çok farklarının olduğunu düşünmüyorum, konfor olarak 18inç jantlı megane'i önermem ama yol tutuş ve görünüş olarak bence konfordaki eksisini toparlıyor. Ama araba basınca gitmeli diye düşünüyorum o yüzden 1.3tce ya da 1.5vtec hondaları düşün bence.

• Efsanelerölmezunutmayın E kullanıcısına yanıt

1.3 tce 1.3-1.6 arasına girer hocam.

2021 model 14bin km de hatasız boyasız 545 e geldi diyelim. Yani takaslı aldım ama nakite vurursak 545 e geldi diyebiliriz.

• Genius Uomo kullanıcısına yanıt

Hayırlı uğurlu olsun hocam

• Saolasın. Sence fiyat nasıl?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.