Şimdi Ara

Skoda Fabia mı, Seat Ibıza m yoksa Reno clio mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
14.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kafam çok karışık. Bu 3 araç arasında kaldım. üç aşağı beş yukarı dizle fiyatları her 3ündede aynı (tabi yılı kimisisnin 2007 kimisisn 2008 ve boya-değişme durumuna göre eşitleniyor)
    1.Skoda Fabia dizel de araç az yakıyor, kazrima bir araba. ama skodaya karşı bizim toplulumuzda nedense bir önyargı var elinde patlar diyorlar..
    2.Seat Ibıza iç dizaynı çok çok güzel. Çok tok bir araba görüntsü var, aracı görünce zaten şık oluyorum her seferinde özelikle siyahlara..
    3.Reno Clio işte bu aracın benim fikirlerim dışında herkesçe bilinene çok çok büyük avantajaları var: 2. eli iyi, parçası uygun.. vs. vs.. ama bana da sanki teneke kutuyu motorun üzerine yerleştirmişler gibi geliyo

arkadaşlar artıları ve eksileriyle siz ne düşünüyorsunuz?

• Öncelikle hayırlısı olsun,

dediğin araçların ikisi w segmenti altında zaten, ibiza nın ise skodaya göre avantajı ikinci eli daha iyi. iki aracı da servise götürsen motor ve iç aksamlar için hemen hemen aynı parçaları kullanuyorlar. bu yönden baktığında skoda daha avantajlı.clio bildiğin clio işte. ne çok konfor bulursun nede çok büyük servis paraları ödersin, satmaya kalktığında ise iki günde elden çıkartırsın. satış konusunda seni uğraştıracak araba skoda olur sanırım ama o da nasip işi. Sonuçta etrafına bak herkes her arabaya biniyor, mutlaka bir alıcı çıkar. bence önemli olan senin tatmin olman ve sanırım kararın ibiza gibi :) hayırlsı olsun Allah kazasız binmek nasip etsin.
  • kesinkle bence skoda fabia boşver insanların ne demesine zaten onların bu demesi yüzünde bir yere ve konfordan uzak kalıyoruz ayırca her malın bir alıcı ve satıcısı vardır gerisi de sana kalmış ben olsam fabia derdim
  • teneke kutu alma sen ibiza yada skoda al.
  • devir tasarruf devri sen cliodan şaşma
    bir clio kullanıcısı olarak konfor dediğiniz şeyin tam olarak karşılığını bilmiyorum ama ben gayet memnunum
  • Clio alırdım bende
    İbiza
    skodaya bakmaz bile

benım tercıhlerım
  • clio tsm bir teneke kutu skoda ve ibiza alabilir ama konfor kalite diyosan kesinlikle ibiza kullanırken zevk alırsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VW POLO mu? Ford Fiesta mı?
    8 yıl önce açıldı
    vw polo mu seat ibiza mı
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Seatı tek geçerim

fabia ve seat motorları ve 0 satış fiyatları aynı

görüntüsü cok güzel IBIZA diyorum başka bişey demiyurum

Farkındaysanız renoyu kale bile almadım alman arabası varken nepcan elin fransızını
    alman teknolojisi her zaman daha ilerde

yedek parça konusunda VW grubu pahalıdır bunuda dikkat etmek gerekir.
  • ben skoda yı çek
    seat ı ispanyol bilirdim

ne zaman almanyada üretilmeye başlandı ?
  • seat ispanyol
    skoda çek doğrudur.
    bu 2 firmayı VW aldı bilginiz var sanırım

araçlar ülkesinde üretilsede teknoloji VWden gidiyor.
    yani alman

Otomotiv sektöründeyim bilirm renonun dış aynalrını biz üretiyoruz.
    teknoloji ve bildirimler fransadan geliyor.

BU arada clio / symbol / megane2 aynası lazım olursa yardımcı olayım.
    fabrika satış fiyatından hallederiz.
  • bence skoda çok sert bi araç kullanım rahatlığı pek yok yıllar geçsede klasık rus mantığı hala devam edio bu araçlarda
    clio parçası ucuz tamiri hemen hemen heryerde mümkün olan bi araç ama sağlamlığı tartışılır
    seat ise sağlam hoş çizgileri olan ve konforlu bi araç. bunun eksiside ikinci eli olabilir

bu üçünün içinde favorim seat olurdu
    tahminlerime göre 1.4 olduklarını farzedersek yakıt tüketimleri birbirine çok yakındır bunların o yüzden sen konfor ve donanımına bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BiRaDeR33 -- 2 Eylül 2011; 15:04:59 >
  • Fabia 2011 iyidir.
  • seat fabia ve jettaya konulan 1.2 TSI 105 beygir araca hastayım
    bide DSG varsa tadından yenmez
    bi abimde jetta var dediğim motorun gidişi çekişi yakıt ekonomisi süper.
  • 2005 fabia 1.4 tdi a çok bindim ünide arkadasımda vardı konfor vasat , içeri bütün yol gürültüsünü alıyor yani bu sınnıfta konfor bekleme ama yol gürülttüsü olmayacak arkadas. Konsol rezalet bildigin plastik china oyuncak alsan okadar düşük kalitede plastik olamaz nerdeyse çabakları gözüküyor arabada . Yakıt zaten butun commonraillerde aynıdır bütün motorlarda commonrail biliyorsun.

Clio saglamlıgı muhabbetini görünce yazma gereksinimi hissettim. Ben 180 binde daha yeni bi tane symbol sattım hiç bir parçasını değiştirmedim masrafta açmadı ama yol sesini felaket derecede alıyordu. Bildigin rüzgar sesi geliyodu kapı aralarından. Konforuda pek iyi degildi. Sanırım koltuklardan fazla dik.

Yeni clio içeri gıdım ses almıyor . Alıyor diyen varsa o arabaya binmemiştir. Konfor olarakta oldukça rahat sınfına göre. Bu segmentteki araçların yol tutuşları daha iyidir ancak konfor daha zayıf kalır. Sert amortisörle alakalı. Yakıt olarakta gayet az yakıyo forumda yazmıstım ortalama 20kr yakıyo. 90binde aracım mekanik hiç bir parçası arızalanmadı ve değişmedi.

ben bunları clio al diye yzmadım cunku benim haricimde clio su olanlara sinir oluyorum ne kadar az gorursem okadar mutlu oluyorum onun için sen seat yada skoda al. clio teneke = )

• skoda fabia iyidir!
  • quote:

Orijinalden alıntı: BurkayT

Arkadaşlar kafam çok karışık. Bu 3 araç arasında kaldım. üç aşağı beş yukarı dizle fiyatları her 3ündede aynı (tabi yılı kimisisnin 2007 kimisisn 2008 ve boya-değişme durumuna göre eşitleniyor)
    1.Skoda Fabia dizel de araç az yakıyor, kazrima bir araba. ama skodaya karşı bizim toplulumuzda nedense bir önyargı var elinde patlar diyorlar..
    2.Seat Ibıza iç dizaynı çok çok güzel. Çok tok bir araba görüntsü var, aracı görünce zaten şık oluyorum her seferinde özelikle siyahlara..
    3.Reno Clio işte bu aracın benim fikirlerim dışında herkesçe bilinene çok çok büyük avantajaları var: 2. eli iyi, parçası uygun.. vs. vs.. ama bana da sanki teneke kutuyu motorun üzerine yerleştirmişler gibi geliyo

burkayT

konuyu yazdınız bi daha cevap alamadık sizden ne yaptınız.
    Son kararınız nedir.

• Seat ve Skoda VW markaları. Ancak Clio Fransız malı.. Kesinlikle Seat diyorum ısrarla tavsiye ediyorum. Skoda da güzel ancak biraz daha bayanlara uygun bir araç... Lütfen Fransız malı almayalım.. Türklerin Avrupadaki en büyük düşmadı Fransızlardır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayr16

quote:

Orijinalden alıntı: BurkayT

Arkadaşlar kafam çok karışık. Bu 3 araç arasında kaldım. üç aşağı beş yukarı dizle fiyatları her 3ündede aynı (tabi yılı kimisisnin 2007 kimisisn 2008 ve boya-değişme durumuna göre eşitleniyor)

burkayT

konuyu yazdınız bi daha cevap alamadık sizden ne yaptınız.
    Son kararınız nedir.

Herhalde bir tane şahin almıştır..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.