Şimdi Ara

Seat İbiza mı Vw Polo mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
16.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vw Polo 1.4 85 PS (Comfortline) : 33400 TL
    Seat İbiza 1.4 85 hp (Style) : 32800 TL

İlk başta Opel Corsa lara bakıyordum ancak yakıt tüketimi(otomatiği 10 litre) yüzünden vazgeçmiştim. Düz vites Vw Golf almaya karar verdim bayilerde araç yoktu eylül ayında ancak gelir dediler. Bende bütçeyide fazla zorlamayarak 33000 TL civarı bir araç bakıyorum. Bildiğiniz gibi seat da volkswagen bünyesinde. İbiza, poloya göre biraz daha büyük bir araç, bu yıl 2012 makyajlandı 1-2 sene aynı kasa da kalcağını düşünüyorum. Vw polo ise 2009 dan beri aynı kasa sanırsam. Vw Golf gibi 2013 yılında kasa yenilemeye gidebilir. Şimdi bu iki araç arasında kaldım. İkisininde yakıt tüketimi performansı aynı, Tasarım deseniz 2 araçta hoşuma gidiyor. Seat'ın 2. el piyasası Vw gibi pek hareketli değil. Kararsız kaldım hangi aracı tavsiye edersiniz ?

Donanım

Polo:http://binekarac.vw.com.tr/polo-donanim.aspx
    İbiza:http://www.seat.com.tr/popup.aspx?id=14546&typeid=690

İbiza nın donanım olarak birkaç üstünlüğü var otomatik klima,Hız Sabitleyici.

• Dediğiniz gibi Polo makyajlanabilir. Ibiza tercih edin bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alıp uzun süre binecekseniz ibiza tercih edin ama 2 yıla satarım derseniz polo ikinci el için daha az kayba uğrayacaktır.
  • Belli olmaz ama en az 3 yıl kullanmayı düşünüyorum.
  • BEN POLO KULLANICISI OLARAK SEAT ALIN DERIM.DONANIM OLARAK DAHA IYI.İÇ DİZAYN VE MAZEME KALITESI HAKKINDA BIR BILGIM YOK.SANIRIM HEMEN HEMEN AYNIDIR.
  • seat volkswagenin yan firması.
    Polo da sınıfının kralı konumunda bir otomobil.
    İbiza polo kıyaslamasında ben olsam polo tercih ederim.
    Ama ibiza alana da niye aldın denmez.
    Bence test sürüşüne çıkın,ve kararınızı ona göre verin.
  • bence polo, sınıfının en iyilerinden biri
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VW POLO mu? Ford Fiesta mı?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ibiza kullanmadim ama 2004 otomatik polomuz var benzini sunger gibi cekiyo masallah. 50 tl doldurup bahcelievlerden beylikduzune gelince benzin isigi yaniyor.yeni poloda pek farketcegini sanmiyorum manuel oldugunuda eklersek belki 1 litre civari farkeder ibizada da ayni motoru kullaniyor bence kullanan birinden yakit bilgisi alip oyle karar verin.

• Gönül Polo desede mantık İbiza diyor
  • Bir test sürüşü düşüncenizi oturtacaktır...
  • İbiza daha iyi bir tercih gibi görünüyor, Doğuş oto ile az önce görüştüm Türkiyedeki hiç bir showroom da ESP,Yokuş kalkış sistemli Seat İbiza yokmuş. Sipariş üzerine fabrikadan 12 hafta (3 ay) gibi bir sürede geliyormuş.
  • Yoksa yapacak birşey yok ....
    gider aveo colt rio gibi araçlara bakarız mecburmuyuz ww gurubuna!
  • Chevrolet aveo güzel araç hatta bir ara almaya kalkışıyordum. Ancak araç bana çok dar geldi sürücü koltuğunu sona çekerek anca oturabılıyorum bacaklar uzun olduğundan. Arkaya biri oturamıyor malesef. Yoksa donanım olarak, Tasarım olarak beğendiğim araçlardan biri. İşin ilginç yanı boyut olarak büyük gözüksede küçük geliyor araç
  • ibiza donanımı ile +1 önde ama kısa sürede elden çıkaracaksanız vw'nin değer kaybının kasa değişmediğini varsayarsak daha düşük olacaktır.
  • ben ibizayı tercih ederdim
  • Fiyat siniriniz ne kadar bilmiyorum ama bugun honda bayisine gittigimde gordugum honda jazz cok hosuma gitti. En full modeli(cam tavan otomatik vites vs) en son 43.750 ye birakiyorlar.. Arac gercekten guzeldi

• ibiza ama 1.2 tsi dsg
    Reference donaınımı 35.000 e alırsınız.
    Donanım biraz düşük olur ama motor ve şanzıman ı tercih ederdim ben
  • Adını satan vw polo yerine ibiza style diyorum.
    Bu ikilemde çok kaldım foruma çok danıştım,tartıştık.2012 Copa plus ibiza aldım ki aracımdan çok çok memnunum.Hiç değilse jantları,sis farları dıştan görsel olarak polo'yu ezip geçiyor bence
  • @cnbzkrtt, Golf bakıyordum yalnız sadece full paketi vardı oda 43000 TL şahsen jazz yerine golfü tercih ederim. Ancak 33000 TL civarı bakıyorum, yeterli gelir bana fazla uçmayım.

@only-e30, Reference modeli çok boş (Yol bilgisayarı, Hız sabitleyici,elektrikli arka cam,deri direksiyon,otomatik klima gibi bazı eksikleri var) style modeli ile donanım olarak ciddi fark var. Ancak araçta esp,yolkuş kalkış desteği yok, Sıkıntı orada.

@ByZeR0 , Sizin araç makyajsız olan kasadanmı ? yoksa sportourer mı ?
  • Eğer yeni makyajlı kasa İbiza'dan bahsediyorsanız İbiza derim tasarım olarak Polo'dan daha iyi bence.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.