Şimdi Ara

Seat İbiza mı Skoda Fabia Mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
7.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Max 50 bin tl ye kadar sıfır araç bakıyoruz İbiza Style (en dolusu) donanım Fabia Style (en dolusu) donanım ikiside 1.2 tsı 90 beygir motor olacak siz olsanız hangisini alırdınız neden ?

• Fabia diyorum.
    Fabianin artilari
    .daha genis ic mekan .diz ve bas mesafesi ve ferahlik olarak
    .daha modern gogus
    .daha yumusak suspansuyon yapisi
    .daha iyi yalitim.
    .daha yeni şasi
    .euroncaptan daha yuksek puan ve daha guvenli ayrica yeni zorlastirilmis testlerden iyi puan

Ibizanin artisi
    .dis gorunus.
    Kesinlikle fabia diyorum daha alinasi.ben alternatif olarak ise rapid speedback diyorum.
    .
  • quote:

Orijinalden alıntı: OXMOXTOX

Fabia diyorum.
    Fabianin artilari
    .daha modern gogus
    .daha iyi yalitim.
    .daha yeni şasi
    .euroncaptan daha yuksek puan ve daha guvenli ayrica yeni zorlastirilmis testlerden iyi puan

Ibizanin artisi
    .dis gorunus.
    Kesinlikle fabia diyorum daha alinasi.ben alternatif olarak ise rapid speedback diyorum.
    .

Yumuşak süspansiyon yol tutuşunu İbizaya göre daha aşağı kılar mı peki ? Teşekkürler yorumunuz için yakıt konusunda nasıllardır acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ClydeShelton -- 25 Ekim 2015; 16:08:01 >
  • Hocam dış olarak bence ibiza iç ve donanım olarak fabia önde fiyat olarakta 3 5 bin sanırım fabia pahalı 2 side yakın kalitede arabalar. https://www.youtube.com/watch?v=JujTIZ2NsCs videoda fabia 110luk test var ama son 6 7 dakikada aracın iç ve dış özellikleri gösterilmiş belki biraz daha fazla fikriniz olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ClydeShelton

quote:

Orijinalden alıntı: OXMOXTOX

Fabia diyorum.
    Fabianin artilari
    .daha modern gogus
    .daha iyi yalitim.
    .daha yeni şasi

Ibizanin artisi
    .dis gorunus.
    .

Yumuşak süspansiyon yol tutuşunu İbizaya göre daha aşağı kılar mı peki ? Teşekkürler yorumunuz için yakıt konusunda nasıllardır acaba ?

Yakit konusunda yeni 110luklarin iyilestirildigini biliyorum.eski 105lik tsi yogun sehir icinde 8-9 ltlerden asagi dusmedigini biliyorum.bence yeni tsi ise 7-8 lt arasi yakacaktir.yalniz sehir disinda ise 90-100km sabit 5 lt ve altini gorebilir.
    Yol tutus olarak yumusak suspansuyonlara ragmen fabianin belki 1 tik daha iyi olacaktir.bu yeni sasinin durumu ile alakali

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OXMOXTOX -- 25 Ekim 2015; 16:15:13 >

• Hocam o fiyata 1.2 TSI 90 PS Polo Comfortline'da var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPECIALIZED

Hocam o fiyata 1.2 TSI 90 PS Polo Comfortline'da var.
    50 bine bir zamanlar golf mu octavia mı denilirdi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Seat İbiza mı Vw Polo mu ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: -shadow--

Alıntıları Göster
    Yalnız ikisi de 50 nin üstünde, sanırım 54 e veriyorlar. ben yeni baktım bulunduğum şehirde 1,2 tsı ibiza satılmıyor artık 1,0tsı varmıış.
    Bide ibiza 1,2 tsı 105 fabia 110 beygir. 1.0 ibiza da 110 beygir çıkmış. Polo da olabilir o da aynı fiyat ama hem kasa değişecekmiş diye duydum yakında hem de 90 beygir.

• quote:

Kur ve vergi artışı diyelim hocam.
  • timmydncn kullanıcısına yanıt
    hocam ağlanacak halimize gülüyoruz vallaha nasıl bir kurmuş bu böyle Allah belasını versin... bende araç alacağım ama bekliyorum öyle
  • quote:

hocam ağlanacak halimize gülüyoruz vallaha nasıl bir kurmuş bu böyle Allah belasını versin... bende araç alacağım ama bekliyorum öyle

Umarım gönlünüzden geçen aracı cebinizden az para çıkarak alırsınız.
  • timmydncn kullanıcısına yanıt
    inşallah hocam Allah herkesin gönlüne göre versin...
  • Fabia nin daha geniş iç hacmi ve bagaj hacmi var gözlemlerime göre. Yalnız ben Fabia nin yalitimindan hoşlanmıyorum ibiza'ninki nasıl bilgim yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: poyrazy

Fabia nin daha geniş iç hacmi ve bagaj hacmi var gözlemlerime göre. Yalnız ben Fabia nin yalitimindan hoşlanmıyorum ibiza'ninki nasıl bilgim yok.
    Bence fabia alınır. Daha geniş, dışı ve içi daha modern.
  • quote:

Orijinalden alıntı: meco258

Bence fabia alınır. Daha geniş, dışı ve içi daha modern.

Alıntıları Göster
    Al birini vur ötekine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: commandx

Al birini vur ötekine.

Porshe Jaguar felan kullaniyorsunuz heralde
  • quote:

quote:

Al birini vur ötekine.

Lexus kullanıyorum ama konu ile ne alakası var? Bu sınıfın en dandik iki aracı değil mi sonuçta? Vw nin üvey evlatları
  • quote:

quote:

quote:

Al birini vur ötekine.

Lexus kullanıyorum ama konu ile ne alakası var? Bu sınıfın en dandik iki aracı değil mi sonuçta? Vw nin üvey evlatları

Alıntıları Göster
    Hocam yapıcı yorum yapmayan arkadaşları dikkate almayın zevkler farklıdır ihtiyaçlar farklıdır böyle olmasa zaten tek bir marka tek bir model olurdu. Birinin beğendiğini diğeri beğenmeyebilir siz kendi ihtiyaçlarınız ve zevkleriniz dahilinde bir araç bakıyorsunuz. Fabia son atağıyla gerçekten kalitesini belli nebzede artırdı. Yakıt verileri çok güzel tercih edilesi bir sürü artısı var. Ancak birde polo comfortline ı bayide incelemenizi tavsiye ederim yeni poloyu bayide incelemiş birisi olarak en azından gidip bir görün.

• quote:

Orijinalden alıntı: timmydncn

Hocam yapıcı yorum yapmayan arkadaşları dikkate almayın zevkler farklıdır ihtiyaçlar farklıdır böyle olmasa zaten tek bir marka tek bir model olurdu. Birinin beğendiğini diğeri beğenmeyebilir siz kendi ihtiyaçlarınız ve zevkleriniz dahilinde bir araç bakıyorsunuz. Fabia son atağıyla gerçekten kalitesini belli nebzede artırdı. Yakıt verileri çok güzel tercih edilesi bir sürü artısı var. Ancak birde polo comfortline ı bayide incelemenizi tavsiye ederim yeni poloyu bayide incelemiş birisi olarak en azından gidip bir görün.

Alıntıları Göster
    ibiza demiyorum ama nedense etrafta pek yeni fabia alan yok. fiyat olarak c sınıfı arabalara çok yakın da ondanmıdır nedir..

• quote:

Orijinalden alıntı: manisa_tr

ibiza demiyorum ama nedense etrafta pek yeni fabia alan yok. fiyat olarak c sınıfı arabalara çok yakın da ondanmıdır nedir..

Alıntıları Göster
    fabianın daha donanımlı olduğunu biliyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.