Şimdi Ara

Mondeo MK2 neden bu kadar ucuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
3.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu araçlar neredeyse Tofaş Şahin fiyatına satılıyor. Bunun sebebi nedir? Klimalı, güçlü, kaliteli, görece modern arabalar. Öyle nadir, piyasada bulunmayan bir araç da değil.

Ghia paket bir araç ilanı sahibinden’de gözüme çarptı ve ilgimi çekti, yorumunuz ne olur?

GHİA PAKET TEMİZ İlan No: 1060941596https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-ghia-paket-temiz-1060941596/detay

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• D segment de Passat haricî araba tutulmadı
    Bu kasa arkadaşımın babasında vardı sürüş pozisyonu çok iyidir ve tok bir araçtır pek arızaya meyilli değil o kadar zorlamamiza rağmen bana mısın demezdi kliması güçlüdür ama yakıtı içer tabi o zaman araç beş yaşında bile değildi şimdi aynı tadı verir mi bilmiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • babapars kullanıcısına yanıt
    Hadi d segment ve tutulmuyor; peki 2.0 motorlu focus mk1’ler neden bu kadar ucuz? Her yerde focus 1 övgüsü var, kaliteli araba, yakıtta 1.6 ile pek fark yok enjeksiyonlu motor, performansı çok iyi. Fiat Albea parasına gidiyor bunlar. Anlam veremedim.

https://www.sahibinden.com/s/k2hGHczo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F43B8C5E5 -- 28 Kasım 2022; 18:17:56 >
  • parçası mı pahalı acaba bir de 2.0 motoru toplatmaya kalksan daha fazla masraf çıkabilir

• Hocam otomobil kültürü bizde sadece tutulanlar ve tutulmayanlar olarak gelişmiş başka bir kriter yok bence...
    Dediğiniz gibi focus 1 1.6 havada kapilirken 2.0 ve transit connect motorlu 1.8 tdci nedense rağbet görmez
    Mesela ben bir ara elantra almayı kafaya takmıştım millet pert 1.6 lara dunya para isterken düşük km kız gibi 1.8ler aylarca ilanda kalıyordu

• .Eray. kullanıcısına yanıt
    Çok farklı olacağını sanmıyorum hocam ikisinde dört silindirli motor en nihayetinde

• Ben piyasada yaygınlık meselesinden kaynaklandığını düşünüyorum. Kullanırken çok iyi de bir arıza verdiğinde, bir sensörü bozulduğunda bulmak dert oluyor. Ustası bile yaygın olmuyor. Normal ustalar bilmediğinden yanaşmıyor, yaparım diyenler özel bazı şeyleri bilmediğinden mahvediyor. Bu yüzden vatandaş bilinen modelleri tercih ediyor.

Ustası olana, parça bulacak çevresi olana tutulmayan araba cennettir. Ucuza yüksek kalite alırsın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VW Tiguan bu kadar kötü mü?
    11 yıl önce açıldı
    Mondeo mu 320D mi daha iyi?
    4 yıl önce açıldı
    i20'ler neden bu kadar pahalı?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

mevzu o kadar düz değil. bazı motorların ustası bulunmuyor . bazılarının parçası olmuyor . bulunan parça çıkma oluyor orjinalin 2 katı oluyor . 1.6 sorunsuzken 1.8 in parçası olmadığı yada sanayide adı çıktığı için usta kaputu kaldırınca oo bu 1.8 ben buna bakamam deyip paket ediyor . sende elin boş götünyaş kalıyorsun sanayinin ortasında . o yüzden mümkünse markanın forumuna girmek yada facebook gruplarında azcık takılmak lazım. sorun yoksa alınır ama tutulmuyorsa illa bi derdi vardır.

• araç 2000 model parçası bulunmuyor olabilir . allahsız çıkmacılar 3x fiyat çekiyor olabilir. ustalar bu motordan anlamıyor olabilir. merakın varsa facebook gruplarına yada markanın forumu varsa oraya bi gözat.

• trak76 T kullanıcısına yanıt
    Anlaşılan sen çok gotunyas kalmışsın sanayide anlatırsan bende millette deneyimlerini ogrenir

• Mk2 yi bilmem de aman hocam mk3 den uzak dur. Yok alt takim parçaları, el freni ile alakali parçalar falan.. belki istanbulda vardır da bilmiyorum

Connect motorunun bi sorunu var mı bileniniz var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alisilin07 kullanıcısına yanıt
    Hocam motorun kronik bir sorunu olduğunu işitmedim ancak herkes muadillerine göre çok yakmasindan şikayetçi

• Bunları geçin hadi neyse motoru farklı vs. dersiniz de focus 3 kasa neden yok pahasına satılıyor onu anlamak güç, bildiğiniz eski fd6 kasa civic ya da eski kasa 2007 2012 model arası corollalar 2011 2018 yeni nesil focus parasına satılıyor, ve millet ciddi ciddi gidip bir nesil önceki teknoloji arabayı alıyor , ben mi yanlış algılıyorum diye düşünürken otomobil günlüklerim kanalının 400 bin tl tavsiyesi tam olarak böyle, birazdan yazacağım iki araca göre tam olarak 1 nesil daha yeni focus 3 kasayı, eski nesil fd6 civici ve eski nesil corollayı aynı fiyatta 400 bandında önermiş

Bahsettiğim tavsiye videosu :https://www.youtube.com/watch?v=ydsvCoyy_WY&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blueSKYLINE -- 28 Kasım 2022; 21:53:16 >

• Bizim milletin şahin, doğan ve Broadway'den kaynaklı 1.6 motor alışkanlığı vardır. 1.6 üstünde motor gördü mü eli ayağı birbirine dolaşır. Çok yakar bu der. Kendine yakıştıramaz. Bu nedenle 1.6 motor üstü araçlar toplumun büyük kesimine hitap etmiyor.

• eski model d segment araçların hepsi böyle, mondeo laguna tempra vectra vsvs.

yok bebeğim öylelerini izlemekle geçiyor günümüz. yeryer eğlenceli .

• Zamanında 93 modelini birkaç yıl kullandım yaşadığım tek sorun v kayış gergisinin dönmez hale gelmesiydi kayış ses çıkardı çekiciyle sanayiye gidip değiştirdim parça hemen bulundu hatta şuan baktım hepsiburada da bile satılıyor aynı parça.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 29 Kasım 2022; 7:44:37 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.