Şimdi Ara

Euro Civic'ler neden daha ucuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
19.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Euro Civic'lerin piyasası neden normallere göre daha ucuz. Otomatik olanlarına bakıyorum, normal Civic'ler ile aralarında çok fazla fiyat farkı var...

• Yapay Zekanın Yanıtı

Euro Civic'ler Neden Daha Ucuzdur?

Honda Euro Civic'ler, benzer özelliklere sahip diğer Honda Civic modellerine kıyasla daha düşük fiyatlarla satılmaktadır. Bunun birkaç nedeni bulunmaktadır:

• Daha Az Talep: Euro Civic, Amerika Birleşik Devletleri ve Kanada'da bulunmayan Avrupa pazarı için tasarlanmıştır. Bu nedenle, bu bölgelerde daha az talep görmektedir.

• Farklı Pazarlama Stratejisi: Honda, Euro Civic'leri farklı bir hedef kitleye pazarlamaktadır. Bu hedef kitle, daha uygun fiyatlı ve yakıt tasarruflu araçlar arayan kişilerden oluşmaktadır.

• Daha Düşük Üretim Maliyeti: Euro Civic, daha küçük bir motor ve daha az standart özellik ile üretilmektedir. Bu, üretim maliyetlerini düşürür ve aracın daha uygun fiyatlı olmasını sağlar.

• Kur Farklılıkları: Euro Civic, Euro ile fiyatlandırılmaktadır. Dolar karşısında Euro'nun değerindeki dalgalanmalar, aracın Amerika Birleşik Devletleri ve Kanada'daki fiyatını etkileyebilir.

• Rekabetçi Pazar: Euro Civic, Toyota Corolla, Volkswagen Golf ve Hyundai Elantra gibi benzer araçlarla rekabet etmektedir. Bu araçlar, daha uygun fiyatlar ve daha iyi yakıt tasarrufu gibi benzer özellikler sunmaktadır. Bu rekabet, Honda'nın Euro Civic'in fiyatını rekabetçi tutması gerektiği anlamına gelmektedir.

Sonuç olarak, Euro Civic'lerin daha düşük fiyatları, daha az talep, farklı bir pazarlama stratejisi, daha düşük üretim maliyeti, kur farklılıkları ve rekabetçi pazar gibi faktörlerden kaynaklanmaktadır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: serghat

Arkadaşlar Euro Civic'lerin piyasası neden normallere göre daha ucuz. Otomatik olanlarına bakıyorum, normal Civic'ler ile aralarında çok fazla fiyat farkı var...

bu aralar 2. el alınmaz piyasa allak bullak.
  • sedanlar kadar ülkemizde tutmadığı için...
  • Çok şık, babamın yıllardır kullandığı tabirle "çok kibar" araç. Adam yıllarca hasta oldu bunlara ama bir tane almak nasip olmadı.

Euro Civic'ler neden daha ucuz?
  • ayni aracin rover 416-420 ismi ilede satilmis olanlari vardi halkimizin roveri pek tutmadigini goz onune alirsak bu araclarada bir on yargi olusmus olabilir birde eurocivicler yerli uretim civicler gibi kocaeli uretimi degil ingiltereden ithal geldiler donanim olarak daha zengindirler parcalari biraz daha pahali ve yan sanayisi pek yok (car,tampon gibi yoksa yerlilerin mekanik aksami uyuyor bunlara)
    kusura bakmayin mobilden girdigim icin turkce karakter sıkıntisi var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • euro civicler artık üretilmiyor. bunun da etkisi var.
  • Motor ve malzeme kalitesi farklı mı? Açıkçası bana Euro'lar daha güzel geliyor ama fiyatları çok farklı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • LPG'de farklı bir durum oluyor mu?
  • Hocam niye ucuz olduğunu bilmiyorumda. Bana göre hem performans olsun hem yakıt olsun hem dayanıklılık olsun hem de donanım olsun gayet güzel bir araç yaklaşık 4 ay civarı kullandım hiç üzmedi. Bana göre diğer sedanlardan hoş duruyor. İç mekanıda sedan kadar geniş. Yalnız otomatik değilde manueline bakarsınız daha iyi olacaktır sizin için hem yakıt açısından hem ömür açısından. Çünkü otomatik arıza verirse baya bir sıkıntı yaratıyormuş.
  • Malesef bana hem otomatik hem tüplü bir araç lazım. Otomatikte üzecekse bulaşmamalıyım.
  • 2002 model eurocivic aracımı 90.000 km kullandım ve 170binde sattım(ikinci el olarak 80binde almıştım)
    standart bakımları dışında hiçbir arıza vermedi. ama mutlaka her 10bin kmde bakıma götürdüm aracı.
    aracın iç mekanı oldukça geniştir. arkada oturan yolcular rahatça ayak ayak üstüne bile atabilir:)
    aracımda lpg vardı ve motoru zaten lpgye uyumlu.
    otomatik şanzıman konusunda ise bir kere bile tereddüt yaşatmadı bana. tek seferde çok kez 1000km yol yaptım.
    bakımlı bir eurocivic bulursan kaçırma çok memnun kalırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serghat

Malesef bana hem otomatik hem tüplü bir araç lazım. Otomatikte üzecekse bulaşmamalıyım.

Otomatiği falan üzmez en sorunsuz otomatik şanzıman Hondadır.

Asıl soruya gelirsek tutmama sebebi yedek parçalarının pahalı olması ve yan sanayisi bulunmamasıdır.

Bu araçlar İngiltere üretimidir. Kasa Roverdır. Mekanik aksam Hondadır.

İç malzeme kalitesi yerli Civiclere göre çok iyidir. Ayrıca daha donanımlıdır.

Eksi yönlerine katlanırım derseniz o fiyatlara alınacak en iyi araçtır.
  • Türkiye'de tutulmayan araba benim her zaman favorimdir çünkü biz parçazı ucuz olsun, az yaksın da ne olursa olsun zihniyetindeyiz. Oysa bir mal ne kadar dayanıklıysa o kadar pahalıdır. Tabii tek sebebi dayanıklılığı değildir. Ama genel kanı budur. Clio gibi bir araba Türkiye'de anında alıcı buluyorsa zaten bu zihniyet euro civic'e binmesin. Euro Civic rahatlığını, yol tutuşunu, dayanıklılığını kullanmayan birine anlatmak bizim ülkemizde çok zor. Parçasını bulmaya gelince; bundan 15 yıl evvel gerçekten sıkıntıydı belki ama iletişimin, internetin bu kadar geliştiği bir çağda hiçbir sıkıntı yaşamıyorum euro civic sahibi olarak. Tavsiye ederim.

• Cunku civic degil rover

• 9 sene olmuş konu açılalı. çok da tutmamış toplamda 11 cevap yazılmış sizi çıkınca. nereden buldunuz da hortlattınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psyduck17

9 sene olmuş konu açılalı. çok da tutmamış toplamda 11 cevap yazılmış sizi çıkınca. nereden buldunuz da hortlattınız
    Sadece bu konuyu hortlanmak icin uye olmus arkadas
  • rover'la ortak üretimdi sanırım euro civic, japon civic gibi değil. avrupa pazarı baz alınarak çalışılmış bir araç. hiç binmedim ama eski bir tanıdığımda vardı, japon civic'ten daha kaliteli bir iç malzeme ve yalıtımının daha iyi olduğunu söylüyordu.
  • Cunku Euro Cıvıcler de parca sorunu camı v.s. arka cam on cam bulunmuyordu ama su an 10 tane belkı yan sanayıı cam ureticisi var muhakkak bulunur parca ıngılız cok pahalı ve kıtttır eueo Accord larda ıse daha hat safhadadır arkadaslar...
  • zamanın gıpta ıle baktıgımız takıp ettıgımız araclarıydı euro cıvıcler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.