< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Mondeo MK2 neden bu kadar ucuz? (2. sayfa)
-
-
MK2 mondeo ile aynı dönemin arabası olan ve sorunluluğuyla nam salmış 2.0 vectra B kasaların piyasası mondeo’dan daha yüksek. Bu nasıl açıklanabilir? Vectra’nın tek artısı piyasada daha fazla bulunmasına istinaden parça bulunabilirliğinin ve belki parça fiyatlarının muhtemelen biraz daha iyi olması.
https://www.sahibinden.com/s/DsD03gfw
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F43B8C5E5 -- 29 Kasım 2022; 14:35:0 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Doğrudur bu kasa hocam bir ara çok almaya niyetlendim olmadı kısmet değilmiş
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ki vectra’nın LPG uyumu da iyi değildir.
MK2 mondeo ciddi ilgimi çekmeye başladı, internette ve forumda bu aracı araştırdım ancak pek kullanıcı yorumuna denk gelemedim. Face sayfası var mı bakacağım. Araç hakkında bilgisi, fikri olanlar bu başlığa yazarsa çok iyi olur.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
arkadaşlar 1.5 sene kullandım ben bu aracı kullandığım en keyifli ve konforlu araçlardan birisiydi diyebilirim 2.0 motor olmasına rağmen yakmıyorum diyen 1.5 motorlardan daha az yakar hızlı kaçar arıza sık vermez paketine göre 97 model araçta sunroof hız sabitleme elektrikli aynalar yol bilgisyarı vs gibi özelliklere sahip olabilirsiniz.....ammmaa bu aracın ihtiyaç olduğunda parçasını bulmak çok zor..parça buldun usta mk2 görünce dönüp bakmıyor bile niye çünkü elektronik aksamı fazla olan bir araç bu sebeple kaçıyor ustalar...konyada bir tane bile usta bulamadım mesela bi sıkıntı yaşadığımda halledecek..grupları var millet özel bi usta buluyorlar adamı şehirlerine çağırıyorlar düşünün..ya da kendi aralarındaki parçaları birbirlerine satıyorlar..bu sebeple sadece bu aracın tadını bilen kişiler bu araca talip oluyor
-
Tutulmamış oluşu, o model bir araca binecek kişi 2.0 araca cesaret edemiyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X