Şimdi Ara

Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTD Distinctive Nasıl Bilirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
1
Favori
67.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    [/simage]

[simage]
    [/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aykut Baba -- 10 Mart 2017; 0:15:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Aykut Baba

Bu mesaj silindi.
    100 150tl verip bir gün kiralayın, budget'da var. Hatta işinizin olduğu bir gün kiralayın işinizi de görmüş arabayı da test etmiş olursunuz.

Ben kiralamış, ist - ankara git gel yapmıştım bir günde. 120km civasrı gittim, 140km civarı hızla döndüm, 6.2 litre tüketti. Tavsiye ederim, güzel araba.

Bence olumsuz yanı dizel motorun 120hp olanını değil de 105 hp olanı kullanmaları.
    Yapay Zekanın Yanıtı

Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTD Distinctive: Kapsamlı Bir İnceleme

Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTD Distinctive, şık tasarımı, güçlü performansı ve gelişmiş özellikleriyle dikkat çeken kompakt bir hatchback'tir. İşte bu modelin öne çıkan özellikleri:

Motor ve Performans:

Giulietta 1.6 JTD Distinctive, 120 beygir gücü ve 320 Nm tork üreten 1.6 litrelik turbo dizel bir motora sahiptir. Bu motor, aracın hızlı bir şekilde hızlanmasını ve yüksek hızlarda bile sorunsuz bir sürüş deneyimi sunmasını sağlar.

Tasarı ve Dış Özellikler:

Giulietta 1.6 JTD Distinctive, ayırt edici üçgen ızgarası, şık farları ve dinamik gövde hatlarıyla öne çıkar. 17 inç alaşım jantlar ve çift egzoz çıkışları aracın sportif görünümünü tamamlar.

İç Mekan ve Donanım:

İç mekanda, deri döşemeler, ısıtmalı ön koltuklar ve çok fonksiyonlu bir direksiyon gibi lüks özellikler bulunur. 6,5 inçlik dokunmatik ekran, sezgisel bir bilgi-eğlence sistemine ev sahipliği yapar ve Bluetooth bağlantısı, USB bağlantı noktaları ve navigasyon gibi özellikleri içerir.

Güvenlik ve Sürüş Yardımı Özellikleri:

Giulietta 1.6 JTD Distinctive, en son güvenlik özelliklerine sahiptir. Bunlar arasında ön ve yan hava yastıkları, fren destek sistemi (ABS), elektronik stabilite kontrolü (ESC) ve bir yokuş kalkış yardımcısı bulunur. Ayrıca, şerit takip uyarısı ve kör nokta izleme gibi gelişmiş sürüş yardımı sistemleri isteğe bağlı olarak sunulur.

Yorumlar ve Değerlendirmeler:

Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTD Distinctive, otomotiv uzmanlarından ve sahiplerinden olumlu yorumlar almıştır. Güçlü performansı, şık tasarımı ve zengin donanımı, bu modeli kompakt hatchback segmentinde aranan bir seçenek haline getirmektedir.

Sonuç olarak, Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTD Distinctive, şıklığı, performansı ve teknolojisini bir araya getiren etkileyici bir hatchback'tir. İster günlük işe gidiş gelişler için ister hafta sonu kaçamakları için bir otomobil arıyorsanız, Giulietta 1.6 JTD Distinctive mükemmel bir seçim olacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 1.4 170 bg distinctive donanımlısını test ettim kullandığım araç suv crossover sınıfı bu aracı kullandıktan sonra sürüş zevki ne demek anladım ve birkaç lpg markasıyla görüştüm takılabileceğini örnekleri olduğunu söylediler olursa değmeyin keyfime :D velhasıl iyi araba güven veriyor malzeme kalitesi iyi değil dediler katılıyorum ama iç mekan dizaynı farklı olduğu için kalite göze pek batmıyor ki kalitesiz de değil yani orta seviye. Dizel motor nasıl olur bilmem ama araç gerçekten farklı ve kendine bağlıyor test edeli 3 hafta oldu hala hayalini kuruyorum inşallah nasip olur sahibi olmak

• quote:

Orijinalden alıntı: Nathan_Drake

1.4 170 bg distinctive donanımlısını test ettim kullandığım araç suv crossover sınıfı bu aracı kullandıktan sonra sürüş zevki ne demek anladım ve birkaç lpg markasıyla görüştüm takılabileceğini örnekleri olduğunu söylediler olursa değmeyin keyfime :D velhasıl iyi araba güven veriyor malzeme kalitesi iyi değil dediler katılıyorum ama iç mekan dizaynı farklı olduğu için kalite göze pek batmıyor ki kalitesiz de değil yani orta seviye. Dizel motor nasıl olur bilmem ama araç gerçekten farklı ve kendine bağlıyor test edeli 3 hafta oldu hala hayalini kuruyorum inşallah nasip olur sahibi olmak
    Arkadaşım yeni aldı 2014 dizel bayide kalan aracı 75000 gibi bir fiyata. kullanmadım ama lagunadan sonra arka yaşam alanı çok sıkıntılı.
  • Taş gibi araba sadece arka koltukta cok uzun biri rahat edemez o da one biniversin kardesim

• giulietta dışı bizi içi seni yakacak olan arabadır.

Aynı gün giulietta,i30,astra,focus ve golfün içinde 5 er dk zaman geçir

iç mekanı içine sinerse kesinlikle al, çok güzel araba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi he_man -- 10 Ağustos 2015; 10:06:01 >
  • quote:

Bu mesaj silindi.
    Kullanmadım ama kullananlara bakılırsa çok iyi bir araba. Herkes övüyor, alınabilir.
  • quote:

Bu mesaj silindi.
    Güzel araba. Ama dizeli 1800 devire kadar ölü gibi, 1800 devirden sonra patlama yapıyor resmen. Bir dengesizlik var. Bu yüzden yokuş yukarı 2. viteste çekmeyip 1 almak zorunda kaldığım olmuştu, ufak çaplı bir rezillik. Onun dışında iç mekan kalitesi orta halli, dışı mükemmel. İç hacim çok ihtiyacınız değilse alınabilir. Ama kesinlikle test edin. Bahsettiğim düşük devirdeki ölü toprağı durumunu kendiniz görün karar verin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    160 bine Alfa 156 vs Fiat Albea
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhanozboz

Arkadaşım yeni aldı 2014 dizel bayide kalan aracı 75000 gibi bir fiyata. kullanmadım ama lagunadan sonra arka yaşam alanı çok sıkıntılı.

Bayide 2014 model hatasız 9 bi km deki aracı 61 e bıraktılar almadım

• quote:

Orijinalden alıntı: he_man

quote:

Alıntıları Göster
    Logosunda haç neyin varmış, öyle diyolla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rabitelli

Alıntıları Göster
    Pavyonvari arka far grubuyla her gün gözümden daha da düşen bir araç.

Ayrıca Alfa'nın imajının içine edildiği dönemlerin en güzel örneği. 159 ve öncesi araçların tasarım anlayışı ile buna bakınca anlarsınız. Zaten tüy dikmesine ramak kalan Alfa tekrardan yatay formlu far tasarımlarına sarılmaya başladı Giulia ile birlikte.

Süperspor ve spor araçlardaki marjinalliği anlarım. 8C ve 4C gerçekten harika araçlar ama kalkıp o tasarımı aile araçlarına uygulayıp şebeğe çevirmeleri olmadı gerçekten.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nathan_Drake

1.4 170 bg distinctive donanımlısını test ettim kullandığım araç suv crossover sınıfı bu aracı kullandıktan sonra sürüş zevki ne demek anladım ve birkaç lpg markasıyla görüştüm takılabileceğini örnekleri olduğunu söylediler olursa değmeyin keyfime :D velhasıl iyi araba güven veriyor malzeme kalitesi iyi değil dediler katılıyorum ama iç mekan dizaynı farklı olduğu için kalite göze pek batmıyor ki kalitesiz de değil yani orta seviye. Dizel motor nasıl olur bilmem ama araç gerçekten farklı ve kendine bağlıyor test edeli 3 hafta oldu hala hayalini kuruyorum inşallah nasip olur sahibi olmak

1.4 170 bg e tüp taktıracağınıza muhtemelen tüp masrafı olan 3-5 bin tl yi de dizel için ayırsanız daha mantıklı. Tüp taktırınca o araç 170 bg gibi gitmeyecek çünkü. Lpg güzel bir şey taktırmayın demiyorum hele şu benzin fiyatlarında lpg mümkünse takılmalı ancak siz performans arıyorsunuz. Sürüş zevkine bu kadar önem veren birisinin aracına lpg taktırması tuhaf.

• quote:

Orijinalden alıntı: he_man

quote:

bayiilerdeki galerilerdeki 9 000 lere inanmamanızı öneririm :)
  • quote:

Bu mesaj silindi.
    100 150tl verip bir gün kiralayın, budget'da var. Hatta işinizin olduğu bir gün kiralayın işinizi de görmüş arabayı da test etmiş olursunuz.

Ben kiralamış, ist - ankara git gel yapmıştım bir günde. 120km civasrı gittim, 140km civarı hızla döndüm, 6.2 litre tüketti. Tavsiye ederim, güzel araba.

Bence olumsuz yanı dizel motorun 120hp olanını değil de 105 hp olanı kullanmaları.
  • Hocam bende 2 ay once sifir aldim hatta ilk 2500 km ile ilgili konu actim okumanizi tavsiye ederim.Surus keyfi ve hissi cidden guzel.Aracim dizel ancak motor sesi yol tutus surus hissi benzinli arac kullaniyormus gibisiniz.Makyajsiz kasayi kullanmadim binme sansim da olmadi ben almadan oncede ic mekan ve malzeme kalitesiyle ilgili olumsuz yorumlar vardi ben buna katilmiyorum kalite hissi goreceli bir kavram herkesin beklentisi farkli.Ben gayet memnunum araci almadan once test etmenizi tavsiye ederim.

• Plaka ortada olmadığı sürece beleş verseler binmem

• Ne alfasi kardesim Allaha yakin bana uzal olsun ya cok seversin ya nefret edersin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alfayı gerçekten seviyorsan benzinli alırsın Alfa benzinle güzel

Eksilenir miyim artılanır mıyımbilmiyorum ama benim açımdan böyle, harici olarak bmw yede dizel yakıştıramıyorum

• Ben 1 aydır 1.6jtd 2014 makyajlı kasasını kullanıyorum,performans hariç çok araçtan çok memnunum bence yakıt konusun da sıkıntın yoksa 1.4 170 beygirliğini al derim, kesinlikle makyajlı kasa olsun.Araçla ilgili sormak istediğin her şeyi sorabilirsin.
  • quote:

Sanane kardeşim logosundaki haçtan , beğenmiyorsan binme !
  • quote:

Orijinalden alıntı: L&M

quote:

Sanane kardeşim logosundaki haçtan , beğenmiyorsan binme !

Alıntıları Göster
    arkadan görünüşü inanılmaz çirkin ve basit ama önden çok güzel.
    malzeme kalitesi ve yalıtım konusunda iyi değil diyorlar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.